در مورد شيطان پرستي و نشانه ها چند مقاله و مطلب گذاشتم كه لينكشو براتون مي ذارم:
جامعه شناسي شيطان پرستان
نماد هاي شيطان پرستي
شيطان پرستي در ايران
داستان جالب درباره حاج آقا و شيطان پرست ها
در مورد سينما و هاليوود چند مطلب و معرفي سايت براي بازديد:
هاليوود و صهيونيزم
سينما و صهيونيزم
----------
درباره سينماي جهان و هاليوود
سلام خداقوت مسئله ای هست که مدتی فکرمو مشغول کرده میگن وقتی انسان خوابه کسی رو میبینه در حقیقت روح طرف میاد پیشش این قبول اما وقتی ما خوابه کسی رو میبینیم که وقتی ما خواب هستیم اون بیداره تکلیف چی میشه اگه روحش بخاد بره توی خواب کسی که طرف باید همون جا بیفته چون روح ازبدنش خارج شده . میشه کمکم کنید جواب سوالم رو بگیرم و ممنونم موفق باشید
هرکجا هستی باش آسمانت آبی،قسمتت کامیابی و تمام دلت از غصه دنیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــاخالی
کاربر جدید
سلام بازی کردن پاستور بدون شرط و کاملا خانوادگی و دوستانه مثل بازی حکم حرام است یا کراحت دارد؟
کاربر جدید
سلام دوستان
یک فردی هست که خدا رو قبول داره ولی شیطان پرست هست
از من خواسته هدایتش کنم گفته شاید هدایت بشم
به نظره شما این فرد رو چه طوری میشه هدایت کرد؟
از کجا باید شروع کنم؟
لطفا راهنماییم کنید
با تشکر
دوست آشنا
کاربر فعال سایت
سلام
خسته نباشید.......
اگه جایی که قبله هست ، یه تابلو ، یا مجسمه یا امثال این چیزا باشه .......نماز درست نیست ؟؟
سلام
ممنونم شما هم خسته نباشید
نماز صحیح است.
وجود این اشیائی که گفتید فقط موجب میشه که کراهت داشته باشه در اونجا خونده بشه. و با برداشتن اون اشیاء کراهت هم برداشته میشه.
کلا شرایطی که روبروی انسان نقشی از انسان یا حیوان یا مجسمه و آتش و قبر ...باشه موجب کراهت میشه اما نماز صحیحه.
سلام
خوب کسی که شیطان پرست میشه یعنی خدا (خدای یگانه) رو قبول نداره!
اما الان که می فرمایید قبول داره معناش اینه که هنوز کاملا شیطان پرست نشده.
فکر میکنم برای این شخص اگر از اصول دین اسلام شروع کنید خیلی خوبه. یعنی با استدلالهای عقلی اصول دین رو براش بگید تا از نظر مبانی اعتقادی ذهن و روحش شکل بگیره.
بعد هم روی جزئیات یواش یواش کار کنید.
اصول دین : توحید عدل نبوت امامت معاد (قیامت)
- - - به روز رسانی شده - - -
سلام
خوب کسی که شیطان پرست میشه یعنی خدا (خدای یگانه) رو قبول نداره!
اما الان که می فرمایید قبول داره معناش اینه که هنوز کاملا شیطان پرست نشده.
فکر میکنم برای این شخص اگر از اصول دین اسلام شروع کنید خیلی خوبه. یعنی با استدلالهای عقلی اصول دین رو براش بگید تا از نظر مبانی اعتقادی ذهن و روحش شکل بگیره.
بعد هم روی جزئیات یواش یواش کار کنید.
اصول دین : توحید عدل نبوت امامت معاد (قیامت)
سلام
ممنونم خداوند شما رو هم قوت عنایت فرماید
اینکه ما در خواب اشخاص رو می بینیم تا جایی که بنده اطلاع دارم
روح ما میره در یک عالم مثالین ( عالمی شبیه سازی شده) و در اونجا با ارواح دیگران که (شبیه سازی شده اند) در ارتباطه. و این شبیه سازی قدرت روح رو می رسونه که آنچه که در درونش هست رو بصورت مجازی تصور می کنه و منقش می کنه.
در مواردی هم این عالم مجازی و شبیه سازی شده با واقع خیلی مرتبط هست.
مثل وقتی که ما در خواب شخصی رو می بینیم و اون شخص در بیداری به یاد ما هست در همون لحظات! این خاصیت روح و ارتباطات قوی روح هست که این امواج رو میگیره..
در مواردی هم یک اتفاق واقعی رو در خواب می بینیم که نشان از واقع داره و اون عالم شبیه سازی شده توسط ارواح در بیرون هم محقق میشه.
ویرایش توسط kamanabroo : 7th January 2013 در ساعت 12:18 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)