دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 5 از 19 نخستنخست 123456789101112131415 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 189

موضوع: هرچی سوال داری بیا تو

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    برق الکترونیک
    ارسال تشکر
    189
    دریافت تشکر: 200
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

پیش فرض پاسخ : هرچی سوال داری بیا تو

نقل قول نوشته اصلی توسط ساسائیل نمایش پست ها
    یعنی از بچه دیگه اثری نیست.
    اینطور که از شواهد امر پیداست نه از بچه اثری نیست
    و یگی از مقولاتی که منو شیفته کرده عکس این مسئله یعنی تبدیل انرزی به جرمه که بعضی گفتن میتونه معادل معاد جسمانی باشه البته اینجا جای طرحش نیست چون باعث انحراف موضوع میشه

2. 2 کاربر از پست مفید نبوی سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    4,706
    دریافت تشکر: 9,662
    قدرت امتیاز دهی
    2688
    Array

خوب ناراحت نشینا سوالتون یه جورایی مسخره است یعنی جنبه علمی نداره .تو علمم وقتی جواب هست فرضی وجود ندارد.میگید سرعتی بالاتر از سرعت نور وجود ندارد این همان قانون نسبیت انشتین هست و تا بحال هم نقض نشده یعنی خواستن ولی نتونستن برا مثا در امریکا سرعت یک ذره پروتون اندازه کیری کردن گفتن که بیشتر از سرعت نور هست ولی دو ماه بعد مقاله ای تحت عنوان انیشتین نفسی دوباره کشید این فرضیه رد شد دلیلشم خراب بودن یکی از سنسور و سطوح اندازه گیری بود(قابل توجه نبوی مهندس برق)

4. 5 کاربر از پست مفید reza-1369 سپاس کرده اند .

همكار تالار باغبانى
    رشته تحصیلی
    مهندسی طراحی فضای سبز
    ارسال تشکر
    13,309
    دریافت تشکر: 5,462
    قدرت امتیاز دهی
    4853
    Array
    زهرا قربانی's: جدید157

نقل قول نوشته اصلی توسط reza-1369 نمایش پست ها
    خوب ناراحت نشینا سوالتون یه جورایی مسخره است یعنی جنبه علمی نداره .تو علمم وقتی جواب هست فرضی وجود ندارد.میگید سرعتی بالاتر از سرعت نور وجود ندارد این همان قانون نسبیت انشتین هست و تا بحال هم نقض نشده یعنی خواستن ولی نتونستن برا مثا در امریکا سرعت یک ذره پروتون اندازه کیری کردن گفتن که بیشتر از سرعت نور هست ولی دو ماه بعد مقاله ای تحت عنوان انیشتین نفسی دوباره کشید این فرضیه رد شد دلیلشم خراب بودن یکی از سنسور و سطوح اندازه گیری بود(قابل توجه نبوی مهندس برق)
    خیلی ممنون از تذکرتون ولی باید در اینجا ذکر کنم که اگه میخواین بدونین من از کجا این سوال رو طرح کردم باید رجوع کنید به کتاب مروری بر تاریخ زمان نوشته استیفن هاوکینگ و چون من وقتی این کاتب رو خوندم که خیلی کوچیک بودم(اول دبیرستان)به خاطر همین نتونستم خوب درکش کنم و بعد از اون هم نتونستم به کتاب دسترسی پیدا کنم و یک سری سوالات از این قبیل در ذهن من شکل گرفته اما واقعا توصیه میکنم این کتاب رو بخونید چون خیلی جالبه

آخرین برگ سفرنامه باران اینست
    که زمین چرکین است

6. 2 کاربر از پست مفید زهرا قربانی سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    برق الکترونیک
    ارسال تشکر
    189
    دریافت تشکر: 200
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط reza-1369 نمایش پست ها
    به نظر من سوال خانم قربانی به عنوان یک دیپلم تجربی و میزان اطلاعاتی که تو کتب درسی تا این مقطع وجود داره خیلی هم هوشمندانه بود بهتره موقعیت افرادو در نظر بگیریم بعدشم من ادعایی مبنی بر این که مهندس الکترونیکم نکردم من ترم اولم. جلو شما با اجازتون درس پس میدم
    این جا دیار دلگیر هبوط آدم است

8. 3 کاربر از پست مفید نبوی سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    4,706
    قدرت امتیاز دهی
    2688
    Array

ما که خیلی دلمون می خواست به ما بگن مهندس البته دوران دانشگاه.
    مسخره بودنم از این لحاظ گفتم که وقتی میگید سرعتی بالاتر از نور نیست چگونه ممکن است یک جسم سریعتر از اون حرکت کنه.من نمیدونم تو اون کتاب چی نوشته بود ولی با منطق میشه گفت سوال بیس علمی نداشت.موفق باشید

10. 3 کاربر از پست مفید reza-1369 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    تجربی
    ارسال تشکر
    666
    دریافت تشکر: 967
    قدرت امتیاز دهی
    27
    Array
    sahar19's: جدید104

نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا قربانی نمایش پست ها
    سلام من یک سوال دارم که تا الان نتونستم بهش جوابی بدم امیدوارم الن بتونم جوابش رو بفهمم
    فرض کنید یک انوبوس با سرعت نور به سمت جلو در حرکته و یک بچه از عقب اتوبوس شروع به دویدن به سمت جلو اتوبوس میکنه حالا سرعت این بچه از سرعت نور بیشتر میشه ؟ لطفا خوب و واضح توضیح بدین
    در ضمن این رو هم بگم که سرعت هیچ چیز از سرعت نور بیشتر نمیشه
    اگر کسی جواب درست و قانع کننده بده من یک شاخه گلتقدیمش میکنم و براش دستمیزنم

منم فکر میکنم این علمی نیست!!در واقع باید یه برداشت دیگه ازش کرد. اینو با توجه به نویسنده و کتابی که این مطلب توش نوشته شده دارم میگم. ببینید فرض شده که یک اتوبوس با سرعت نور داره میره!بچه پشت این اتوبوسه،بنابراین اینا باید باهم هم سرعت باشن.حالا با هم سرعت شدنشون اگه بچه بدود سرعتش از اتوبوس بیشتر میشه!!! به نظرم یه قضیه کاملا استنباطیه. حتما هرکدوم از اینها نماد یه چیزی هستن!!!!نمیدونم ولی هرچیه نباید به ظاهرش نگاه کرد.

12. 3 کاربر از پست مفید sahar19 سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    الکترونیک و فیزیک هسته ای
    ارسال تشکر
    4,930
    دریافت تشکر: 13,220
    قدرت امتیاز دهی
    12297
    Array
    عرفان سلیم زاده's: خجالت

نقل قول نوشته اصلی توسط زهرا قربانی نمایش پست ها
    سلام من یک سوال دارم که تا الان نتونستم بهش جوابی بدم امیدوارم الن بتونم جوابش رو بفهمم
    فرض کنید یک انوبوس با سرعت نور به سمت جلو در حرکته و یک بچه از عقب اتوبوس شروع به دویدن به سمت جلو اتوبوس میکنه حالا سرعت این بچه از سرعت نور بیشتر میشه ؟ لطفا خوب و واضح توضیح بدین
    در ضمن این رو هم بگم که سرعت هیچ چیز از سرعت نور بیشتر نمیشه
    اگر کسی جواب درست و قانع کننده بده من یک شاخه گلتقدیمش میکنم و براش دستمیزنم
    اون بچه اگر بخواد راه بره باید به اتوبوس نیرو بده. و اگر به اتوبوس نیرو بده سرعت اتوبوس کمتر از نور میشه.
    در کل سه حالت اتفاق میوفته:
    1-اگر بچه روی صندلی بشینه، سرعت اتوبوس و بچه برابر نور می شود.
    2-اگر بچه به سمت جلو راه بره سرعت اتوبوس کمتر از نور میشه و بچه با سرعت نور حرکت می کنه.
    3-اگه بچه به سمت عقب راه بره اتوبوس با سرعت نور حر کت می کنه و بچه با سرعتی کمتر از نور.

14. 4 کاربر از پست مفید عرفان سلیم زاده سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    4,706
    قدرت امتیاز دهی
    2688
    Array

مخفی خواستی خود شیرینی کنی یا تیکه بندازی؟یه نگا بکن ببین خودت می فهمی چی گفتی

16. 2 کاربر از پست مفید reza-1369 سپاس کرده اند .

همكار تالار باغبانى
    رشته تحصیلی
    مهندسی طراحی فضای سبز
    ارسال تشکر
    13,309
    دریافت تشکر: 5,462
    قدرت امتیاز دهی
    4853
    Array
    زهرا قربانی's: جدید157

نقل قول نوشته اصلی توسط مخفی نمایش پست ها
    اون بچه اگر بخواد راه بره باید به اتوبوس نیرو بده. و اگر به اتوبوس نیرو بده سرعت اتوبوس کمتر از نور میشه.
    2-اگر بچه به سمت جلو راه بره سرعت اتوبوس کمتر از نور میشه و بچه با سرعت نور حرکت می کنه.
    3-اگه بچه به سمت عقب راه بره اتوبوس با سرعت نور حر کت می کنه و بچه با سرعتی کمتر از نور.
    مخفی عزیز واقعا نمیدونم با چه زبونی ازت تشکر کنم جوابت واقعا قانع کننده بود و من هم این شاخه رو تقدیمت میکنم وبرات دست میزنم

- - - به روز رسانی شده - - -

مخفی عزیز واقعا نمیدونم با چه زبونی ازت تشکر کنم جوابت واقعا قانع کننده بود و من هم این شاخه رو تقدیمت میکنم وبرات دست میزنم

- - - به روز رسانی شده - - -

آخرین برگ سفرنامه باران اینست
    که زمین چرکین است

18. 6 کاربر از پست مفید زهرا قربانی سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    ارسال تشکر
    4,706
    قدرت امتیاز دهی
    2688
    Array

زهرا خانوم شوخی می کنین قانع شدین؟

20. کاربرانی که از پست مفید reza-1369 سپاس کرده اند.

صفحه 5 از 19 نخستنخست 123456789101112131415 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)