خوب ناراحت نشینا سوالتون یه جورایی مسخره است یعنی جنبه علمی نداره .تو علمم وقتی جواب هست فرضی وجود ندارد.میگید سرعتی بالاتر از سرعت نور وجود ندارد این همان قانون نسبیت انشتین هست و تا بحال هم نقض نشده یعنی خواستن ولی نتونستن برا مثا در امریکا سرعت یک ذره پروتون اندازه کیری کردن گفتن که بیشتر از سرعت نور هست ولی دو ماه بعد مقاله ای تحت عنوان انیشتین نفسی دوباره کشید این فرضیه رد شد دلیلشم خراب بودن یکی از سنسور و سطوح اندازه گیری بود(قابل توجه نبوی مهندس برق)
خیلی ممنون از تذکرتون ولی باید در اینجا ذکر کنم که اگه میخواین بدونین من از کجا این سوال رو طرح کردم باید رجوع کنید به کتاب مروری بر تاریخ زمان نوشته استیفن هاوکینگ و چون من وقتی این کاتب رو خوندم که خیلی کوچیک بودم(اول دبیرستان)به خاطر همین نتونستم خوب درکش کنم و بعد از اون هم نتونستم به کتاب دسترسی پیدا کنم و یک سری سوالات از این قبیل در ذهن من شکل گرفته اما واقعا توصیه میکنم این کتاب رو بخونید چون خیلی جالبه
آخرین برگ سفرنامه باران اینست
که زمین چرکین است
این جا دیار دلگیر هبوط آدم است
ما که خیلی دلمون می خواست به ما بگن مهندس البته دوران دانشگاه.
مسخره بودنم از این لحاظ گفتم که وقتی میگید سرعتی بالاتر از نور نیست چگونه ممکن است یک جسم سریعتر از اون حرکت کنه.من نمیدونم تو اون کتاب چی نوشته بود ولی با منطق میشه گفت سوال بیس علمی نداشت.موفق باشید
منم فکر میکنم این علمی نیست!!در واقع باید یه برداشت دیگه ازش کرد. اینو با توجه به نویسنده و کتابی که این مطلب توش نوشته شده دارم میگم. ببینید فرض شده که یک اتوبوس با سرعت نور داره میره!بچه پشت این اتوبوسه،بنابراین اینا باید باهم هم سرعت باشن.حالا با هم سرعت شدنشون اگه بچه بدود سرعتش از اتوبوس بیشتر میشه!!! به نظرم یه قضیه کاملا استنباطیه. حتما هرکدوم از اینها نماد یه چیزی هستن!!!!نمیدونم ولی هرچیه نباید به ظاهرش نگاه کرد.
اون بچه اگر بخواد راه بره باید به اتوبوس نیرو بده. و اگر به اتوبوس نیرو بده سرعت اتوبوس کمتر از نور میشه.
در کل سه حالت اتفاق میوفته:
1-اگر بچه روی صندلی بشینه، سرعت اتوبوس و بچه برابر نور می شود.
2-اگر بچه به سمت جلو راه بره سرعت اتوبوس کمتر از نور میشه و بچه با سرعت نور حرکت می کنه.
3-اگه بچه به سمت عقب راه بره اتوبوس با سرعت نور حر کت می کنه و بچه با سرعتی کمتر از نور.
مخفی خواستی خود شیرینی کنی یا تیکه بندازی؟یه نگا بکن ببین خودت می فهمی چی گفتی![]()
مخفی عزیز واقعا نمیدونم با چه زبونی ازت تشکر کنم جوابت واقعا قانع کننده بود و من هم این شاخهرو تقدیمت میکنم وبرات دست میزنم
- - - به روز رسانی شده - - -
مخفی عزیز واقعا نمیدونم با چه زبونی ازت تشکر کنم جوابت واقعا قانع کننده بود و من هم این شاخهرو تقدیمت میکنم وبرات دست میزنم
- - - به روز رسانی شده - - -
آخرین برگ سفرنامه باران اینست
که زمین چرکین است
زهرا خانوم شوخی می کنین قانع شدین؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)