یار همیشگی
من بازی المپیک بازی قدیمی بود که تمام رشته های المپیک در اون بود با اقوام مسابقه می دادیم خیلی با حال بود ولی دیگه مشابه اون را ندیدم.
- - - Updated - - -
من بازی المپیک بازی قدیمی بود که تمام رشته های المپیک در اون بود با اقوام مسابقه می دادیم خیلی با حال بود ولی دیگه مشابه اون را ندیدم.
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
یار همراه
need for speed under cover بدجوری بهم حال داد.البته تمام نیدفر اسپیدها خوب بود.
need for speed shift هم وقتی که حوصله داشته باشی خیلی حال میده.واقعا گرافیک ماشینا عالی بود.
من بازی کامپیوتری زیاد نکردم ولی تو اون هایی که بازی کردم و بازی هایی که دیدم بقیه می کنند قارچ خور از همه بهتره
بازیایpes که فوق العادس
gtaهم حرف نداره
angry birdsهم توپه کلا همه ی بازیایی که انجام دادم توپ بوده کراشم که عالیه..........![]()
یار همراه
ای دوست تا هستم ندانی کیستم.آن دم که دیگر نیستم به مزارم خواهی آمدو دانی که کیستم
استعداد برتر سایت
آره هر كودوم يه جور قشنگي داره...
مثلا توي آندرگراند اون حركاتي مثل مماس رد كردن كه نيتروس رو پر ميكرد خيلي هيجان داشت...
موس وانتد رو سينگل بازي نكردم...
ولي بازي برن اوت پارادايس هم چون محدوديت نداره توي ماشين رونيا خيلي خوبه از نظر من...
در كل بازي هايي كه آنلاين هستن بيشتر مثل واركرافت مخصوصا توي تاور ديفنس كه روزي 10 تا مپ جديد مياد، خسته كننده نميشن...
کاربر جدید
نمیتونم
خوشکل بنویسم
من کانتر رو دوست داشتم
فیفا هم کمی بازی می کردم
ولی الان اصلا بازی رو دوست ندارم![]()
به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد.
حسین پناهی
من به چهار تا بازی علاقه دارم:
1.اساساینز:چون حرکاتش جالبه
2.کال آف دیوتی6:یک سرباز واقعی
3.فار کری2:حالت گردش توی آفریقا بود.
4.ارو ترک سیمولیتور:دقیقا مثل این میمونه که داری تریلر میرونی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)