منظورم این بود که بیکار واینمیسم-میرم میجنگم!
پس شما برای اینکه بیکار نشین میرین جنگ ! حتما هم بعد از بیهوده بودن جنگ از سر بیکاری ، از جبهه کنار میری ؟ مطمئن باش کسی که بیکار جایی بره ، بیکار هم بر می گرده . کسی که با هدف درس خوندن بره ، قبول میشه . اما رفتن به جنگ از سر بیکاری !.......
گفته شما صحیح - ولی کسی به من تو خیابون حمله میکنه-من وایسم نگاش کنم؟؟؟-کسی به دوستم حمله میکنه-وایسم با دموکراسی مسئله رو حل کنم!!!-اینجا عدالت میگه به طرفداری از حق برم-حق هم در اولین نظر جداکردن محاجمه-اگه ادامه بده منم وارد دعوا میشم نا خواسته!! این عین عدالته
جناب دکتر ، شما دعوای توی خیابون رو با دعوا و اختلاف کشورها یکی می دونین ؟ توی خیابون دعوا بشه مشکلی نیست ، اما تو ابعاد جهانی ، نه یک کشور ، نه دو کشور بلکه چندین کشور اسیب می بینند . اختلاف تو خیابون با اختلاف مجامع بین المللی فرق می کنه . وگرنه تا به حال اگه بر پایه قضیه شما بود که خیلی وقتها ایران باید به اسراییل حمله می کرد تا فلسطین ازاد بشه . چرا این کار رو نکرد ؟ چون تو جوامع بین المللی چیزی به نام قانونه . شما نمی تونی حق رو از راه جنگ به دست بیاری . اگه می تونی این کار رو کنی ، برو بجنگ ، ببینم از جنگیدن کجای کار رو می تونی بگیری . نکنه فکر کردی سیموهای ها هستی ؟
دین هم میگه باید به مظلوم کمک کنی ولی توی هیچ کدوم از ادیان نیومده که جنگ مصداق بارز عدالته !
ارمان دینی در همه ی زمانها و مکانها و شرایط قابل اجراست چون قانونش نوشته ی خداست و برای اینده-حال مناسبه و مفیده
پس طبق ارمان دین پیش میرم
کجای دین گفت شما باید برای به دست اوردن حقتان بجنگی ؟ مگه اسلام دین صلح نیست ؟ پس تفکرات جنگ طلبانه شما از کجا منشا می گیرد ؟
ارمان دینی از چه لحاظی ؟ از لحاظ جنگ ؟ بر پایه چه معیاری ؟ مراجع تقلید ؟
سیاست شوخی حالیش نیست ، همون طور که برای هیتلر شوخی نداشت . طرف از ساختمون پرت شه پایین حتما کشته میشه ، فرقی نداره که این شخص مومنه و یا کافر !
چون قانون جاذبه حالیش نیست و نمی تونه تشخیص بده که کی مومنه و کی کافر !
هیچ ارمان دینی هم برای به دست اوردن عدالت ، روش جنگ رو پیشنهاد نکرده بلکه با اون مخالفت کرده . چرا ؟ خوب اگه قانون اثر پروانه ای رو بخونی متوجه میشی !
جنگ باعث اسیب دیدن مکان های اقتصادی میشه . جنگ باعث از دست دادن پول هایی میشه که باید در راه بیت المال خرج شه نه در راه جنگ سالاران !
جنگ باعث وحشت و ترس میشه . جنگ باعث ویرانی میشه . جنگ باعث کشتار میشه . جنگ باعث نابودی صنایع میشه . جنگ باعث نفرت ما ادمها نسبت به هم میشه .
این همه مواردی رو که گفتم ، کدومشون با ارمانهای دینی مطابقت داره که شما میگین من بر اساس ارمانهای دینی باید برم بجنگم ؟ بر اساس کدوم منطق ؟
خدا گفته برو بجنگ ؟ که میگی : " ارمان دینی در همه ی زمانها و مکانها و شرایط قابل اجراست چون قانونش نوشته ی خداست و برای اینده-حال مناسبه و مفیده "
شما از ارمان دینی صحبت می کنی ، کدوم ارمان دینی بر اساس جنگ هست که شما خودت رو موظف به اجرای اون می دونی ؟ و کدوم معیاری هست که میگه اون باید در همه زمانها و مکانها و شرایط احرا بشه ؟ با چند کشور باید برای عدالت جنگید ؟ 1 کشور ، 2 کشور ، 3 کشور ، n کشور ؟ چند تا کشور ؟ نیروی نظامی رایش سوم رو هم داشته باشی بازم وقت کم میاری !
کدوم قانون خداوندی این رو نوشته ؟
جنگ برای به دست اوردن عدالت مناسب برای زمان حال و اینده ؟
شما با جنگ سالاران رابطه ای داری ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)