دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: ایا برای ککشورتان در هر شرایطی میجنگید ؟

رأی دهندگان
60. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بلی میجنگم

40 66.67%
  • خیر نمیجنگم

10 16.67%
  • با شرایطی میجنگم

10 16.67%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 104

موضوع: 【★】ایا برای ایران خواهید جنگید؟【★】

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همراه
    ارسال تشکر
    17,332
    دریافت تشکر: 8,680
    قدرت امتیاز دهی
    15648
    Array

پیش فرض پاسخ : ایا برای ایران خواهید جنگید؟

اگه بشه بیکار واینمیسم

یعنی همه اونهایی که رفتند جنگ به نوعی بیکار بودند ؟ ایا ارمان شما به این نوع بیکاری ربطی داره ؟

بر استاس ارمان دین میرم جنگ
    بر اساس ارمان حق طلبی
    بر اساس ارمان عدالت

هیچ کدام از این مواردی رو که گفتین ( دین / حق طلبی / عدالت ) به جنگ کردن اصرار نکردند . دین هیچ وقت نگفت تنها راه جنگه ! یا ارمان حق طلبی و همین طور عدالت !

حرف اشخاص خاص ملاک من هست ولی نمیگم ملاک شما باشه یا نباشه- تحقیق کنین-اختیار با خودتونه!!

من هم نمیگم که حرف اشخاص خاص باید ملاک من باشه !
    برای رسیدن به هر ارمانی باید شرایطی اماده باشه ، تا اون شرایط اماده نباشه اون ارمان موفق نمیشه خودش رو به درجه اعتبار برسونه . این مورد نیاز به تحقیق نداره . این تجربه ای است که همیشه در حال رخ دادن هست .

بر اساس چه معیار و تحقیقی باید یه قضیه رو دنبال کرد ؟ معیار و تحقیق نسبی و یا مطلق ؟ اگر قبول کنیم که مطلق فقط از ان خداوند است باید در کفه دیگر باز هم قبول کنیم که مابقی موارد نسبی است . اون تحقیقی رو که شما می فرمایید ممکن هست که در یک زمانی جز مطلوب باشد اما این جز مطلوب در زمان دیگر اصلا مطلوب نیست . نمونه ان هم جنایتکاران نوامبر ! جنگ در اوایل 1914 جز مطلوب بود اما همین که به 1918 رسید دیگر جز مطلوب نبود . بنابراین هر کسی ( تاکید می کنم هر کسی ) که بخواد با جز مطلوب بره جلو ، باید نسبیت اون مطلوب رو در نظر بگیره نه جز ثابت اون رو ، که کی چی گفت و کی چی نگفت !
    من کاری ندارم که فلانی میگه برو جنگ . من اگه برم جنگ ، الان جز مطلوب هست ، ایا در 2 تا 3 سال اینده نیز جز مطلوب به شمار می رود ؟

2. 4 کاربر از پست مفید Joseph Goebbels سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع