اگه بشه بیکار واینمیسم
یعنی همه اونهایی که رفتند جنگ به نوعی بیکار بودند ؟ ایا ارمان شما به این نوع بیکاری ربطی داره ؟
بر استاس ارمان دین میرم جنگ
بر اساس ارمان حق طلبی
بر اساس ارمان عدالت
هیچ کدام از این مواردی رو که گفتین ( دین / حق طلبی / عدالت ) به جنگ کردن اصرار نکردند . دین هیچ وقت نگفت تنها راه جنگه ! یا ارمان حق طلبی و همین طور عدالت !
حرف اشخاص خاص ملاک من هست ولی نمیگم ملاک شما باشه یا نباشه- تحقیق کنین-اختیار با خودتونه!!
من هم نمیگم که حرف اشخاص خاص باید ملاک من باشه !
برای رسیدن به هر ارمانی باید شرایطی اماده باشه ، تا اون شرایط اماده نباشه اون ارمان موفق نمیشه خودش رو به درجه اعتبار برسونه . این مورد نیاز به تحقیق نداره . این تجربه ای است که همیشه در حال رخ دادن هست .
بر اساس چه معیار و تحقیقی باید یه قضیه رو دنبال کرد ؟ معیار و تحقیق نسبی و یا مطلق ؟ اگر قبول کنیم که مطلق فقط از ان خداوند است باید در کفه دیگر باز هم قبول کنیم که مابقی موارد نسبی است . اون تحقیقی رو که شما می فرمایید ممکن هست که در یک زمانی جز مطلوب باشد اما این جز مطلوب در زمان دیگر اصلا مطلوب نیست . نمونه ان هم جنایتکاران نوامبر ! جنگ در اوایل 1914 جز مطلوب بود اما همین که به 1918 رسید دیگر جز مطلوب نبود . بنابراین هر کسی ( تاکید می کنم هر کسی ) که بخواد با جز مطلوب بره جلو ، باید نسبیت اون مطلوب رو در نظر بگیره نه جز ثابت اون رو ، که کی چی گفت و کی چی نگفت !
من کاری ندارم که فلانی میگه برو جنگ . من اگه برم جنگ ، الان جز مطلوب هست ، ایا در 2 تا 3 سال اینده نیز جز مطلوب به شمار می رود ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)