من همیشه به راهتی وارد جمع میشم وبه ظاهر با اعتماد به نفس هستم اما همیشه خودم رو کمتر از دیگران میبینممگه دیگران چی بیشتر از شما دارن که شما خودتون رو کمتر می بینید؟؟؟
از ظاهرم کاملا ناراضی ام حالا همه اونایی که ظاهر خوب دارن همیشه مورد تعریف و تمجیدن؟؟؟(نشنیدی درمورد بعضی افراد میگن به ظاهرش نگاه نکن همچین آش دهن سوزی هم نیست یا مثلا در مورد یکی دیگه میگن نبین ظاهرش اینجوریه خیلی آدم خوب و بامرامیه و البته افرادی هم هستن که هم ظاهر خوب دارن و هم آدمای خوبین.....حالا شما دوست دارید جزء کدوم دسته باشید؟؟؟)
و همیشه فکر میکنم با خارج شدنم از اون جمع دیگران از بدی های من میگن خودتون باید از رفتار خودتون راضی باشید و اگر مطمئن باشید رفتار درستی داشتید دیگه جای نگرانی نیست قرار نیست رفتارهای شما به مذاق همه خوش باشه
من دوستان زیادی دارم اما با وقتی با هاشون هستم از خودم میپرسم ایا دوست دارن با من باشن!!!!!!!!!!!!!!!!!!خوب این موضوع تقریبا برای همه مهمه اما اگه کسی نخواد با شما رابطه ای داشته تا حدی میتونید سردی رفتارشو درک کنید بعدش هم شما خودتون باشید ببینید کی همونجوری که هستید باهاتون دوست میمونه
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)