دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 24

موضوع: مرتد برای چه !؟

همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
    ارسال تشکر
    1,675
    دریافت تشکر: 6,529
    قدرت امتیاز دهی
    24599
    Array
    "مهدی"'s: جدید17

پیش فرض پاسخ : مرتد برای چه !؟

نقل قول نوشته اصلی توسط سمانه بیات نمایش پست ها
    ممنون.ولی الان برداشت من از این جواب اینه که کسی که دین اسلام از پدرش بهش رسیده در صورت تحقیق در ان و به نتیجه نرسیدن(بر فرض) و برگشتن از دینی که از همان ابتدا هم خودش برنگزیده،حکمش مرتد است.!!!!!!!!!!! در صورتیکه انتخاب دین اولیه اش توسط خودش نبوده؟؟؟؟
    (سوال تکراری)در ایران دین از پدر به فرزند می رسد مثل زمان جاهلیت؟؟؟و ما نشستیم و عربها رو به تمسخر گرفتیم.(صراحتم در این جملات بخاطر توجیح نشدنم.پیشاپیش عذر می خوام من اصلا نمی تونم با عقلم این مسیله رو حلاجی و حتی درک کنم.)
    از نظرم یه ادم عاقل هیچوقت با تحقیق کافی به این نتیجه نمیرسه که مسیحیت و یا دین دیگه ای از اسلام بهتره...... تازه با این همه دستکاری که توی کتاب های اسمانی دیگه شده
    تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای

2. 5 کاربر از پست مفید "مهدی" سپاس کرده اند .

استعدادهای برتر
    رشته تحصیلی
    تخصص=ایده پردازی +ارزیابی محصول
    ارسال تشکر
    18,873
    دریافت تشکر: 9,270
    قدرت امتیاز دهی
    11671
    Array
    حسین متقی's: پر حرف

نقل قول نوشته اصلی توسط Majid_GC نمایش پست ها
    حکمی که تو دین اسلام وجود دارد مبنی بر این هست که کسی که با منطق اسلام را بپذیرد و پس از آن از دین خارج شود و مشرک حکم بر قتل وی داده میشه

اما سوال این هست

مگر منطق انسان امری ثابت است که با توجه به منطق انتظار رفتاری ثابت داشته باشیم ؟
    در زندگی همه ما اتفاقاتی می افتاد که جهت فکری و منطق مون رو تغییر خواهد داد و در باور هامون تجدید نظر می کنیم
    این که درباره ی یک منطق متغیر حکم اعدام و ارتداد بودن صادر شود خود غیر منطقی هست
    به علاوه ی اینکه با توجه به آیه ی قرآن لا اکراه فی الدین
    آیا انتخاب دین تنها یکبار ممکن است و بعد از آناختیار از او سلب می گردد ؟
    آیا ممکن نیست فردی که با چنین دانشی دینی را بر می گزیند در آینده با افزایش آگاهی و دانش دینی را بهتر بیاید و بخواهد به سوی آن متمایل شود !
    آیا این حکم بیشتر سرکوب کردن مخالفان و سخنان دشمنان نیست تا اینکه یک حکم الهی باشد ؟
    آیا تفکر فقط محدود در یک فرصت است و بعد از آن نقش خود را در ادامه ی دینداری از دست می دهد و فقط باید تن به تقلید دهد ؟
    چون دین اسلام کاملترین دین هست
    کسی که با منطق این دین رو انتخاب کنه حتما با متطق نمیتونه ازش خارج بشه
    تازه تقلید از احکام و چیزهایی که نمیتونیم زمان برای یادگرفتنشون بزاریم واجبه ولی کلیات و اصول اصلص که دیگه تقلیدی نیست

http://news.iranema.ir/ سامانه هوشمند جمع آوری و انتشار اخبار روز ایران

4. 6 کاربر از پست مفید حسین متقی سپاس کرده اند .

استعدادهای برتر
    رشته تحصیلی
    تخصص=ایده پردازی +ارزیابی محصول
    ارسال تشکر
    18,873
    دریافت تشکر: 9,270
    قدرت امتیاز دهی
    11671
    Array
    حسین متقی's: پر حرف

ممنون.ولی الان برداشت من از این جواب اینه که کسی که دین اسلام از پدرش بهش رسیده در صورت تحقیق در ان و به نتیجه نرسیدن(بر فرض) و برگشتن از دینی که از همان ابتدا هم خودش برنگزیده،حکمش مرتد است.!!!!!!!!!!! در صورتیکه انتخاب دین اولیه اش توسط خودش نبوده؟؟؟؟
    (سوال تکراری)در ایران دین از پدر به فرزند می رسد مثل زمان جاهلیت؟؟؟و ما نشستیم و عربها رو به تمسخر گرفتیم.(صراحتم در این جملات بخاطر توجیح نشدنم.پیشاپیش عذر می خوام من اصلا نمی تونم با عقلم این مسیله رو حلاجی و حتی درک کنم.)
    نه دیگه میگه تظاهر نکنه مشکلی نی
    ینی هر کی دلش میخواد هر دینی دوسداره بپذیره ولی اگه 1 نفر که مسلمونه بره بر ضد اسلام بنویسه بگه یا مثل شاهین نجفی براه موزیک بده بیرون بر ضد دین -خوب معلومه مرتد باید شناخته بشه و حکم قتل براش صادر میشه
    این مشابه خیانت - جاسوسی و....هست
    مثلا 1 نفر بیاد تو شرکت شما استخدام بشه بعد که همه چیز رو یادگرفت بره 1 شرکت دیگه اشکال نداره
    ولی اگه بره 1 شرکت دیگه بر ضد شرکت شما تبلیغات کنه مجازات حقشه!!
    حالا این حقوقی و... که من وارد نیستم ولی دین دیگه با معصومین و امام و پیامبر و خدا و سرنوشت دنیوی و اخروی 1 جمعیت میلیونی کار داره و مجازات مرگ کاملا حقه

http://news.iranema.ir/ سامانه هوشمند جمع آوری و انتشار اخبار روز ایران

6. 5 کاربر از پست مفید حسین متقی سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    دندانپزشکی
    ارسال تشکر
    6,304
    دریافت تشکر: 5,135
    قدرت امتیاز دهی
    15587
    Array

دوســــت عزیز تا اونجایی که بنده اطلاع دارم

کسی که اسلام رو از پدرش داره و هنوز با تحقیق اصول دین رو نپذیرفته مشمول این حکم نیست و فرصت برای تحقیق دارد .

نظر شما رو به آیاتی که برای ارتداد به طور مستقیم یا غیر مستقیم نازل شده جلبــــ میکنم

آیات مربوط به ارتداد به دو گروه تقسیم شود:

1- گروهی که لفظ «ارتداد» در آن ذکر شده است.
    الف – «وَ مَنْ یَرْتَدِدْ مِنْکُمْ عَنْ دینِهِ فَیَمُتْ وَ هُوَ کافِرٌ فَأُولئِکَ حَبِطَتْ أَعْمالُهُمْ فِی الدُّنْیا وَ اْلآخِرَةِ وَ أُولئِکَ أَصْحابُ النّارِ هُمْ فیها خالِدُونَ،ولی کسی که از آیینش برگردد ، و در حال کفر بمیرد، تمام اعمال نیک (گذشته) او، در دنیا و آخرت، برباد می‏رود؛ و آنان اهل دوزخند؛ و همیشه در آن خواهند بود.»[1]
    ب – «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا إِنْ تُطیعُوا الَّذینَ کَفَرُوا یَرُدُّوکُمْ عَلی‏ أَعْقابِکُمْ فَتَنْقَلِبُوا خاسِرینَ، ای کسانی که ایمان آورده‏اید! اگر از کسانی که کافر شده‏اند اطاعت کنید، شما را به گذشته‏هایتان باز می‏گردانند؛ و سرانجام، زیانکار خواهید شد»[2]
    ج – «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا مَنْ یَرْتَدَّ مِنْکُمْ عَنْ دینِهِ فَسَوْفَ یَأْتِی اللّهُ بِقَوْمٍ یُحِبُّهُمْ وَ یُحِبُّونَهُ‏ ، ای کسانی که ایمان آورده‏اید! هر کس از شما، از آیین خود بازگردد، (به خدا زیانی نمی‏رساند؛ خداوند جمعیّتی را می‏آورد که آنها را دوست دارد و آنان (نیز) او را دوست دارند»[3]
    د- «الَّذینَ ارْتَدُّوا عَلی‏ أَدْبارِهِمْ مِنْ بَعْدِ ما تَبَیَّنَ لَهُمُ الْهُدَی الشَّیْطانُ سَوَّلَ لَهُمْ وَ أَمْلی‏ لَهُمْ، کسانی که بعد از روشن شدن هدایت برای آنها، پشت به حق کردند، شیطان اعمال زشتشان را در نظرشان زینت داده و آنان را با آرزوهای طولانی فریفته است!»[4]
    2- گروه دوم، آیات که لفظ ارتداد در آنها وارد نشده و لکن معنای ارتاد در این آیات ذکر شده است:
    الف – «مَنْ کَفَرَ بِاللّهِ مِنْ بَعْدِ إیمانِهِ إِلاّ مَنْ أُکْرِهَ وَ قَلْبُهُ مُطْمَئِنٌّ بِاْلإیمانِ وَ لکِنْ مَنْ شَرَحَ بِالْکُفْرِ صَدْرًا فَعَلَیْهِمْ غَضَبٌ مِنَ اللّهِ وَ لَهُمْ عَذابٌ عَظیمٌ، کسانی که بعد از ایمان کافر شوند، بجز آنها که تحت فشار واقع شده‏اند در حالی که قلبشان آرام و با ایمان است- آری، آنها که سینه خود را برای پذیرش کفر گشوده‏اند، غضب خدا بر آنهاست؛ و عذاب عظیمی در انتظارشان!»[5]
    ب – «وَ مَنْ کَفَرَ بَعْدَ ذلِکَ فَأُولئِکَ هُمُ الْفاسِقُونَ، و کسانی که پس از آن کافر شوند، آنها فاسقانند»[6]
    ج – « وَ لَئِنْ سَأَلْتَهُمْ لَیَقُولُنَّ إِنَّما کُنّا نَخُوضُ وَ نَلْعَبُ قُلْ أَ بِاللّهِ وَ آیاتِهِ وَ رَسُولِهِ کُنْتُمْ تَسْتَهْزِؤُنَ.لا تَعْتَذِرُوا قَدْ کَفَرْتُمْ بَعْدَ إیمانِکُمْ إِنْ نَعْفُ عَنْ طائِفَةٍ مِنْکُمْ نُعَذِّبْ طائِفَةً بِأَنَّهُمْ کانُوا مُجْرِمینَ.،و اگر از آنها بپرسی(: «چرا این اعمال خلاف را انجام دادید؟!»)، می‏گویند: «ما بازی و شوخی می‏کردیم!» بگو:« آیا خدا و آیات او و پیامبرش را مسخره می‏کردید؟!(بگو:) عذر خواهی نکنید (که بیهوده است؛ چرا که) شما پس از ایمان آوردن، کافر شدید! اگر گروهی از شما را (بخاطر توبه) مورد عفو قرار دهیم، گروه دیگری را عذاب خواهیم کرد؛ زیرا مجرم بودند!»[7]
    د- «وَ مَنْ یَتَبَدَّلِ الْکُفْرَ بِاْلإیمانِ فَقَدْ ضَلَّ سَواءَ السَّبیلِ، کسی که کفر را به جای ایمان بپذیرد، از راه مستقیم (عقل و فطرت) گمراه شده است.»[8]
    هـ -« ‏کَیْفَ یَهْدِی اللّهُ قَوْمًا کَفَرُوا بَعْدَ إیمانِهِمْ وَ شَهِدُوا أَنَّ الرَّسُولَ حَقٌّ وَ جاءَهُمُ الْبَیِّناتُ وَ اللّهُ لا یَهْدِی الْقَوْمَ الظّالِمینَ ،چگونه خداوند جمعیّتی را هدایت می‏کند که بعد از ایمان و گواهی به حقّانیّت رسول و آمدن نشانه‏های روشن برای آنها، کافر شدند؟! و خدا، جمعیّت ستمکاران را هدایت نخواهد کرد!»[9]
    و – «إِنَّ الَّذینَ اشْتَرَوُا الْکُفْرَ بِاْلإِیْمانِ لَنْ یَضُرُّوا اللّهَ شَیْئًا وَ لَهُمْ عَذابٌأَلیمٌ، (آری،) کسانی که ایمان را دادند و کفر را خریداری کردند، هرگز به خدا زیانی نمی‏رسانند؛ و برای آنها، مجازات دردناکی است!»[10]
    ح –« یَحْلِفُونَ بِاللّهِ ما قالُوا وَ لَقَدْ قالُوا کَلِمَةَ الْکُفْرِ وَ کَفَرُوا بَعْدَ إِسْلامِهِمْ وَ هَمُّوا بِما لَمْ یَنالُوا وَ ما نَقَمُوا إِلاّ أَنْ أَغْناهُمُ اللّهُ وَ رَسُولُهُ مِنْ فَضْلِهِ فَإِنْ یَتُوبُوا یَکُ خَیْرًا لَهُمْ وَ إِنْ یَتَوَلَّوْا یُعَذِّبْهُمُ اللّهُ عَذابًا أَلیمًا فِی الدُّنْیا وَ اْلآخِرَةِ وَ ما لَهُمْ فِی اْلأَرْضِ مِنْ وَلِیٍّ وَ لا نَصیرٍ، به خدا سوگند می‏خورند که (در غیاب پیامبر، سخنان نادرست) نگفته‏اند؛ در حالی که قطعاً سخنان کفرآمیز گفته‏اند؛ و پس از اسلام‏آوردنشان، کافر شده‏اند؛ و تصمیم (به کار خطرناکی) گرفتند، که به آن نرسیدند. آنها فقط از این انتقام می‏گیرند که خداوند و رسولش، آنان را به فضل (و کرم) خود، بی‏نیاز ساختند! (با این حال،) اگر توبه کنند، برای آنها بهتر است؛ و اگر روی گردانند، خداوند آنها را در دنیا و آخرت، به مجازات دردناکی کیفر خواهد داد؛ و در سراسر زمین، نه ولیّ و حامی دارند، و نه یاوری!»[11]

[1] - سوره بقره آیه 217

[2] - سوره آل عمران آیه 149

[3] - سوره مائده آیه 54

[4] - سوره محمد آیه 25

[5] - سوره نحل آیه 106

[6] - سوره نور آیه 55

[7] - سوره توبه آیه 65 و 66

[8] - سوره بقره آیه 108

[9] - سوره ال عمران آیه 86

[10] - سوره آل عمران آیه 177

[11] - سوره توبه آیه 74

همان طور که مشاهده می کنید هیچ حرفی از قتل و یا تصاحب اموال و زن فرد نیستـــــ

وبه احتمال زیاد اینگونه احکام سیاسی از احادیث برداشته شده است که جعلی بودن یا درست بودن اونها خودش مورد بحث هست

اما در تاریخ این موضوع بوده که از این حکم برای سرکوب مخالفان و سخنان دگر اندیشانی مثل حلاج استفاده شده استـــــ

موفق باشیـــــد
    "آخرین برگ این دفتر هم به پایان رسید"

8. 4 کاربر از پست مفید Majid_GC سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    دندانپزشکی
    ارسال تشکر
    6,304
    دریافت تشکر: 5,135
    قدرت امتیاز دهی
    15587
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط حسین مت نمایش پست ها
    نه دیگه میگه تظاهر نکنه مشکلی نی
    ینی هر کی دلش میخواد هر دینی دوسداره بپذیره ولی اگه 1 نفر که مسلمونه بره بر ضد اسلام بنویسه بگه یا مثل شاهین نجفی براه موزیک بده بیرون بر ضد دین -خوب معلومه مرتد باید شناخته بشه و حکم قتل براش صادر میشه
    این مشابه خیانت - جاسوسی و....هست
    مثلا 1 نفر بیاد تو شرکت شما استخدام بشه بعد که همه چیز رو یادگرفت بره 1 شرکت دیگه اشکال نداره
    ولی اگه بره 1 شرکت دیگه بر ضد شرکت شما تبلیغات کنه مجازات حقشه!!
    حالا این حقوقی و... که من وارد نیستم ولی دین دیگه با معصومین و امام و پیامبر و خدا و سرنوشت دنیوی و اخروی 1 جمعیت میلیونی کار داره و مجازات مرگ کاملا حقه
    تظاهر نکنه

یعنی اینکه باید دین جدید خودش را از دیگران مخفی کنــــه

و این یعنی ترویج دو رو گرایی در انسان
    "آخرین برگ این دفتر هم به پایان رسید"

10. 4 کاربر از پست مفید Majid_GC سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    برق-الکترونیک
    ارسال تشکر
    2,240
    دریافت تشکر: 437
    قدرت امتیاز دهی
    38
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط a3eman نمایش پست ها
    از نظرم یه ادم عاقل هیچوقت با تحقیق کافی به این نتیجه نمیرسه که مسیحیت و یا دین دیگه ای از اسلام بهتره...... تازه با این همه دستکاری که توی کتاب های اسمانی دیگه شده
    ببینید اقای a3eman ببخشید یا من سوالم بد میپرسم و یا شما منظورم متوجه نشدید.حرف من ادمای عاقل و یا حتی نادان و یا هر چی می خواین اسمشو بذارینه دور و اطرافم نیست حرف من سر دین اسلامه که به عنوان کاملترین دینه.پس چون (از نظر من )بهترین دینه پس احکامش هم باید همه صحیح و بدون اشکال باشن.امیدوارم با این موافق باشین.ولی حال به یک مسیله برمیخورم تو دینم که گویی از زمان جاهلیت نشیت گرفته.ولی نمیخوام همینجوری بدون فهمیدنه فلسفه اش بگم درسته و نمی خوام بدون تفکر و مطالعه قضاوت کنم که اشکال در این حکمه منظورم اینه که شاید یک فلسفه و یا استدلال محکمی پشت ان باشه که من از ان بیخبرم(شاید)
    البته دوستان دیگه هم جوابهای نسبتا منطقی تری به من دادن. ولی از پاسخ های شما هم بینهایت ممنون.

12. 4 کاربر از پست مفید سمانه بیات سپاس کرده اند .

همکار بخش مذهبی
    رشته تحصیلی
    کاردانی کامپیوتر-نرم افزار
    ارسال تشکر
    4,555
    دریافت تشکر: 2,776
    قدرت امتیاز دهی
    1901
    Array
    جوان ایرانی's: جدید67

ببینید اقای a3eman ببخشید یا من سوالم بد میپرسم و یا شما منظورم متوجه نشدید.حرف من ادمای عاقل و یا حتی نادان و یا هر چی می خواین اسمشو بذارینه دور و اطرافم نیست حرف من سر دین اسلامه که به عنوان کاملترین دینه.پس چون (از نظر من )بهترین دینه پس احکامش هم باید همه صحیح و بدون اشکال باشن.امیدوارم با این موافق باشین.ولی حال به یک مسیله برمیخورم تو دینم که گویی از زمان جاهلیت نشیت گرفته.ولی نمیخوام همینجوری بدون فهمیدنه فلسفه اش بگم درسته و نمی خوام بدون تفکر و مطالعه قضاوت کنم که اشکال در این حکمه منظورم اینه که شاید یک فلسفه و یا استدلال محکمی پشت ان باشه که من از ان بیخبرم(شاید)
    البته دوستان دیگه هم جوابهای نسبتا منطقی تری به من دادن. ولی از پاسخ های شما هم بینهایت ممنون.
    سلام ببخشید وسط بحثتون اعلام نظر میکنم
    ولی عزیز جان درسته این دین در دوره ی جاهلیت پدید اومده و فقط هم برای عاقل کردن همون جاهلان بوده ولی در رکن این دین برای تمام مردم جهان به وجود اومده
    امروزه هر چه علم جلوتر میره پی به اسرار آیات الهی و احکام و دستوارت دینی هم میبره من به شخصه تا دو ماه پیش دلیل علمی نماز خوندن نمی دونستم اما یک محقق اروپایی به این نتیجه رسیده که انسان ها همیشه در معرض امواج قرار دارن و برای تخلیه این امواج باید پیشانی رو بر خاک گذاشت و رو به سمت مرکز مغناطیسی باشه که مکه یا همون خانه خدا دقیقا مرکز مغناطیس هست و از این جهت انسان تخلیه میشه
    میبینید حتی مسیحیان و دیگر ادیان به کاملی این دین پی بردن اما جرات بیان حقیقت رو ندارن
    و من شما رو تحسین میکنم بابت تحقیق و پرسیدن سوال اما مهم اینه که آدم با منطق و فکری باز و نقد پذیر بره جلو نه با یک دید و عقیده قبلی که اگر هر چه دلیل محکمه پسند باشه مورد توجه قرار نمیگیره
    موفق باشی گلم
    امام حسین علیه‌السلام معلم مقاومت آگاهانه است.

امام خامنه ای

14. 3 کاربر از پست مفید جوان ایرانی سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    برق-الکترونیک
    ارسال تشکر
    2,240
    قدرت امتیاز دهی
    38
    Array

تظاهر نکنه

یعنی اینکه باید دین جدید خودش را از دیگران مخفی کنــــه

و این یعنی ترویج دو رو گرایی در انسان
    پس حالا باید مخفی کنه یا نه؟؟؟یعنی منظورم اینه که نمیخواد جار بزنه و یا تبلیغ سو کنه ولی لازمه که همه جا مثلا اعلام کنه مسلمونه در صورتیکه دینشو عوض کرده!!!!.همون تقیه خودمون ولی عکسش برای دینه دیگه تا از جانش محافظت کنه؟؟؟؟؟

16. 3 کاربر از پست مفید سمانه بیات سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    برق-الکترونیک
    ارسال تشکر
    2,240
    قدرت امتیاز دهی
    38
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط جوان ایرانی نمایش پست ها
    سلام ببخشید وسط بحثتون اعلام نظر میکنم
    ولی عزیز جان درسته این دین در دوره ی جاهلیت پدید اومده و فقط هم برای عاقل کردن همون جاهلان بوده ولی در رکن این دین برای تمام مردم جهان به وجود اومده
    امروزه هر چه علم جلوتر میره پی به اسرار آیات الهی و احکام و دستوارت دینی هم میبره من به شخصه تا دو ماه پیش دلیل علمی نماز خوندن نمی دونستم اما یک محقق اروپایی به این نتیجه رسیده که انسان ها همیشه در معرض امواج قرار دارن و برای تخلیه این امواج باید پیشانی رو بر خاک گذاشت و رو به سمت مرکز مغناطیسی باشه که مکه یا همون خانه خدا دقیقا مرکز مغناطیس هست و از این جهت انسان تخلیه میشه
    میبینید حتی مسیحیان و دیگر ادیان به کاملی این دین پی بردن اما جرات بیان حقیقت رو ندارن
    و من شما رو تحسین میکنم بابت تحقیق و پرسیدن سوال اما مهم اینه که آدم با منطق و فکری باز و نقد پذیر بره جلو نه با یک دید و عقیده قبلی که اگر هر چه دلیل محکمه پسند باشه مورد توجه قرار نمیگیره
    موفق باشی گلم
    اشتباه تصور نکنید من مسایلی که در قران اومده رو کاملا قبول دارم و حتی اگه دلیلشم ندونم ونتونم توجیح کنم(جاش اینجا نیست ولی برای ذکر مثال می گم مثل قوانین ارث)چون یقین دارم هنوز برخی مسایل بر بشر پوشیده است.(همانند ذکر مثال بجای شما)ولی درمورده مسایلی که احادیثی در موردشون هست و در قران گویی به گونه ای دیگر بیان شده و در تاریخ و سیره ی پیامبر مشاهده شده که ایشان به گونه ای دیگر در مورد مسایل مشابه ان عمل کرده. ومی گویم حال شاید مرجع حدیثی که از ان برای این احکام استفاده شده بر حقیقت و واقع نباشد بحث می توان کرد.درسته؟؟و اینکه بازم تاکید میکنم من دنبال انکاره مباحثی که مطمینا چندین نفر باعقل کاملتر نشستن و تدوین کردن نیستم .من دنبال علت این مباحث و مسایلم تا به کامل شدن دینم کمک کنم.همین.
    ممنون.

18. 2 کاربر از پست مفید سمانه بیات سپاس کرده اند .

مدیر کـــــــل ســــایت
    رشته تحصیلی
    مهندسی کامپیوتر - نرم افزار
    اکانت شخصی
    ندارد
    ارسال تشکر
    9,788
    دریافت تشکر: 29,042
    قدرت امتیاز دهی
    13976
    Array
    Admin's: جدید39

حکمی که تو دین اسلام وجود دارد مبنی بر این هست که کسی که با منطق اسلام را بپذیرد و پس از آن از دین خارج شود و مشرک حکم بر قتل وی داده میشه

اما سوال این هست

مگر منطق انسان امری ثابت است که با توجه به منطق انتظار رفتاری ثابت داشته باشیم ؟
    در زندگی همه ما اتفاقاتی می افتاد که جهت فکری و منطق مون رو تغییر خواهد داد و در باور هامون تجدید نظر می کنیم
    این که درباره ی یک منطق متغیر حکم اعدام و ارتداد بودن صادر شود خود غیر منطقی هست
    به علاوه ی اینکه با توجه به آیه ی قرآن لا اکراه فی الدین
    آیا انتخاب دین تنها یکبار ممکن است و بعد از آناختیار از او سلب می گردد ؟
    آیا ممکن نیست فردی که با چنین دانشی دینی را بر می گزیند در آینده با افزایش آگاهی و دانش دینی را بهتر بیاید و بخواهد به سوی آن متمایل شود !
    آیا این حکم بیشتر سرکوب کردن مخالفان و سخنان دشمنان نیست تا اینکه یک حکم الهی باشد ؟
    آیا تفکر فقط محدود در یک فرصت است و بعد از آن نقش خود را در ادامه ی دینداری از دست می دهد و فقط باید تن به تقلید دهد ؟
    ببینید اینکه یکی خودش دین دیگه ای انتخاب کنه به اسلام هیچ ربطی نداره و کسی هم مخالفش نیست.

اینکه شما خودت از دین منحرف بشی و سعی در انحراف دیگران کنی این عیب و ایراده که باهاش برخورد میشه.

مثلا فردی که امروز مسلمانه و فردا میشه مسیحی هیچ جایی دیده نشده که حکم ارتدادش داده بشه و حکم قتل وی صادر بشه.

اما فردی مثل شاهین نجفی که هم از اسلام خارج شده و هم سعی در بدنام کردن دین می کنه و دیگران رو هم به این سمت هدایت می کنه خب مشخصه با چنین فردی باید برخورد بشه که در آینده شاهد توهین به دین اسلام و مقدسات اسلامی نباشیم.

برای همین حکم به ارتداد چنین فردی داده میشه و خونش حلال و کسی که در این راه کشته بشه شهید محسوب میشه.

اینا قبول که انتخاب نوع دین یک امر کاملا اختیاریه (لا اکراه فی الدین) و درسته که اگه یک مسلمان(کسی که بعد تحقیق و تفحص دین اسلام را انتخاب کرده)دوباره از اسلام برگردد جایگاهش دوزخ است ولی چرا حکم قتل؟؟؟پس چرا پیامبر افرادی رو که از دینش برگشتن رو به قتل نرسوند(این موضوع حتی در عهدنامه حدیبیه صراحتا بیان شده)
    ویک سوال دیگه ایا ما مسلمونیم؟؟؟؟
    یعنی به صرف اینکه موقع تولد در گوشمان اذان گفته شده مسلمون میشیم؟؟؟؟اگه جواب بله است پس دین از پدر به فرزند می رسه؟؟؟؟پس ما با عربهای زمان جاهلیت و یا قوم ابراهیم چه فرقی داریم؟؟؟پس تدبر و تفکر قبل برگزیدن دین کجا میره؟؟؟........؟؟؟؟؟
    حکم بر ارتداد یک فرد شرایط خاصی دارد که از طرف مرجع جامع الشرایط مشخص میشود.

صرفا برگشتن از دین دلیل بر ارتداد و کشتن نیست.

موفق باشید
    نخبه یعنی خودباوری انسان و پس از خود باوری کاری غیر ممکن نمی شود

20. 4 کاربر از پست مفید Admin سپاس کرده اند .

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع