تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
نه دیگه میگه تظاهر نکنه مشکلی نی
ینی هر کی دلش میخواد هر دینی دوسداره بپذیره ولی اگه 1 نفر که مسلمونه بره بر ضد اسلام بنویسه بگه یا مثل شاهین نجفی براه موزیک بده بیرون بر ضد دین -خوب معلومه مرتد باید شناخته بشه و حکم قتل براش صادر میشه
این مشابه خیانت - جاسوسی و....هست
مثلا 1 نفر بیاد تو شرکت شما استخدام بشه بعد که همه چیز رو یادگرفت بره 1 شرکت دیگه اشکال نداره
ولی اگه بره 1 شرکت دیگه بر ضد شرکت شما تبلیغات کنه مجازات حقشه!!
حالا این حقوقی و... که من وارد نیستم ولی دین دیگه با معصومین و امام و پیامبر و خدا و سرنوشت دنیوی و اخروی 1 جمعیت میلیونی کار داره و مجازات مرگ کاملا حقه
دوســــت عزیز تا اونجایی که بنده اطلاع دارم
کسی که اسلام رو از پدرش داره و هنوز با تحقیق اصول دین رو نپذیرفته مشمول این حکم نیست و فرصت برای تحقیق دارد .
نظر شما رو به آیاتی که برای ارتداد به طور مستقیم یا غیر مستقیم نازل شده جلبــــ میکنم
آیات مربوط به ارتداد به دو گروه تقسیم شود:
1- گروهی که لفظ «ارتداد» در آن ذکر شده است.
الف – «وَ مَنْ یَرْتَدِدْ مِنْکُمْ عَنْ دینِهِ فَیَمُتْ وَ هُوَ کافِرٌ فَأُولئِکَ حَبِطَتْ أَعْمالُهُمْ فِی الدُّنْیا وَ اْلآخِرَةِ وَ أُولئِکَ أَصْحابُ النّارِ هُمْ فیها خالِدُونَ،ولی کسی که از آیینش برگردد ، و در حال کفر بمیرد، تمام اعمال نیک (گذشته) او، در دنیا و آخرت، برباد میرود؛ و آنان اهل دوزخند؛ و همیشه در آن خواهند بود.»[1]
ب – «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا إِنْ تُطیعُوا الَّذینَ کَفَرُوا یَرُدُّوکُمْ عَلی أَعْقابِکُمْ فَتَنْقَلِبُوا خاسِرینَ، ای کسانی که ایمان آوردهاید! اگر از کسانی که کافر شدهاند اطاعت کنید، شما را به گذشتههایتان باز میگردانند؛ و سرانجام، زیانکار خواهید شد»[2]
ج – «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا مَنْ یَرْتَدَّ مِنْکُمْ عَنْ دینِهِ فَسَوْفَ یَأْتِی اللّهُ بِقَوْمٍ یُحِبُّهُمْ وَ یُحِبُّونَهُ ، ای کسانی که ایمان آوردهاید! هر کس از شما، از آیین خود بازگردد، (به خدا زیانی نمیرساند؛ خداوند جمعیّتی را میآورد که آنها را دوست دارد و آنان (نیز) او را دوست دارند»[3]
د- «الَّذینَ ارْتَدُّوا عَلی أَدْبارِهِمْ مِنْ بَعْدِ ما تَبَیَّنَ لَهُمُ الْهُدَی الشَّیْطانُ سَوَّلَ لَهُمْ وَ أَمْلی لَهُمْ، کسانی که بعد از روشن شدن هدایت برای آنها، پشت به حق کردند، شیطان اعمال زشتشان را در نظرشان زینت داده و آنان را با آرزوهای طولانی فریفته است!»[4]
2- گروه دوم، آیات که لفظ ارتداد در آنها وارد نشده و لکن معنای ارتاد در این آیات ذکر شده است:
الف – «مَنْ کَفَرَ بِاللّهِ مِنْ بَعْدِ إیمانِهِ إِلاّ مَنْ أُکْرِهَ وَ قَلْبُهُ مُطْمَئِنٌّ بِاْلإیمانِ وَ لکِنْ مَنْ شَرَحَ بِالْکُفْرِ صَدْرًا فَعَلَیْهِمْ غَضَبٌ مِنَ اللّهِ وَ لَهُمْ عَذابٌ عَظیمٌ، کسانی که بعد از ایمان کافر شوند، بجز آنها که تحت فشار واقع شدهاند در حالی که قلبشان آرام و با ایمان است- آری، آنها که سینه خود را برای پذیرش کفر گشودهاند، غضب خدا بر آنهاست؛ و عذاب عظیمی در انتظارشان!»[5]
ب – «وَ مَنْ کَفَرَ بَعْدَ ذلِکَ فَأُولئِکَ هُمُ الْفاسِقُونَ، و کسانی که پس از آن کافر شوند، آنها فاسقانند»[6]
ج – « وَ لَئِنْ سَأَلْتَهُمْ لَیَقُولُنَّ إِنَّما کُنّا نَخُوضُ وَ نَلْعَبُ قُلْ أَ بِاللّهِ وَ آیاتِهِ وَ رَسُولِهِ کُنْتُمْ تَسْتَهْزِؤُنَ.لا تَعْتَذِرُوا قَدْ کَفَرْتُمْ بَعْدَ إیمانِکُمْ إِنْ نَعْفُ عَنْ طائِفَةٍ مِنْکُمْ نُعَذِّبْ طائِفَةً بِأَنَّهُمْ کانُوا مُجْرِمینَ.،و اگر از آنها بپرسی(: «چرا این اعمال خلاف را انجام دادید؟!»)، میگویند: «ما بازی و شوخی میکردیم!» بگو:« آیا خدا و آیات او و پیامبرش را مسخره میکردید؟!(بگو:) عذر خواهی نکنید (که بیهوده است؛ چرا که) شما پس از ایمان آوردن، کافر شدید! اگر گروهی از شما را (بخاطر توبه) مورد عفو قرار دهیم، گروه دیگری را عذاب خواهیم کرد؛ زیرا مجرم بودند!»[7]
د- «وَ مَنْ یَتَبَدَّلِ الْکُفْرَ بِاْلإیمانِ فَقَدْ ضَلَّ سَواءَ السَّبیلِ، کسی که کفر را به جای ایمان بپذیرد، از راه مستقیم (عقل و فطرت) گمراه شده است.»[8]
هـ -« کَیْفَ یَهْدِی اللّهُ قَوْمًا کَفَرُوا بَعْدَ إیمانِهِمْ وَ شَهِدُوا أَنَّ الرَّسُولَ حَقٌّ وَ جاءَهُمُ الْبَیِّناتُ وَ اللّهُ لا یَهْدِی الْقَوْمَ الظّالِمینَ ،چگونه خداوند جمعیّتی را هدایت میکند که بعد از ایمان و گواهی به حقّانیّت رسول و آمدن نشانههای روشن برای آنها، کافر شدند؟! و خدا، جمعیّت ستمکاران را هدایت نخواهد کرد!»[9]
و – «إِنَّ الَّذینَ اشْتَرَوُا الْکُفْرَ بِاْلإِیْمانِ لَنْ یَضُرُّوا اللّهَ شَیْئًا وَ لَهُمْ عَذابٌأَلیمٌ، (آری،) کسانی که ایمان را دادند و کفر را خریداری کردند، هرگز به خدا زیانی نمیرسانند؛ و برای آنها، مجازات دردناکی است!»[10]
ح –« یَحْلِفُونَ بِاللّهِ ما قالُوا وَ لَقَدْ قالُوا کَلِمَةَ الْکُفْرِ وَ کَفَرُوا بَعْدَ إِسْلامِهِمْ وَ هَمُّوا بِما لَمْ یَنالُوا وَ ما نَقَمُوا إِلاّ أَنْ أَغْناهُمُ اللّهُ وَ رَسُولُهُ مِنْ فَضْلِهِ فَإِنْ یَتُوبُوا یَکُ خَیْرًا لَهُمْ وَ إِنْ یَتَوَلَّوْا یُعَذِّبْهُمُ اللّهُ عَذابًا أَلیمًا فِی الدُّنْیا وَ اْلآخِرَةِ وَ ما لَهُمْ فِی اْلأَرْضِ مِنْ وَلِیٍّ وَ لا نَصیرٍ، به خدا سوگند میخورند که (در غیاب پیامبر، سخنان نادرست) نگفتهاند؛ در حالی که قطعاً سخنان کفرآمیز گفتهاند؛ و پس از اسلامآوردنشان، کافر شدهاند؛ و تصمیم (به کار خطرناکی) گرفتند، که به آن نرسیدند. آنها فقط از این انتقام میگیرند که خداوند و رسولش، آنان را به فضل (و کرم) خود، بینیاز ساختند! (با این حال،) اگر توبه کنند، برای آنها بهتر است؛ و اگر روی گردانند، خداوند آنها را در دنیا و آخرت، به مجازات دردناکی کیفر خواهد داد؛ و در سراسر زمین، نه ولیّ و حامی دارند، و نه یاوری!»[11]
[1] - سوره بقره آیه 217
[2] - سوره آل عمران آیه 149
[3] - سوره مائده آیه 54
[4] - سوره محمد آیه 25
[5] - سوره نحل آیه 106
[6] - سوره نور آیه 55
[7] - سوره توبه آیه 65 و 66
[8] - سوره بقره آیه 108
[9] - سوره ال عمران آیه 86
[10] - سوره آل عمران آیه 177
[11] - سوره توبه آیه 74
همان طور که مشاهده می کنید هیچ حرفی از قتل و یا تصاحب اموال و زن فرد نیستـــــ
وبه احتمال زیاد اینگونه احکام سیاسی از احادیث برداشته شده است که جعلی بودن یا درست بودن اونها خودش مورد بحث هست
اما در تاریخ این موضوع بوده که از این حکم برای سرکوب مخالفان و سخنان دگر اندیشانی مثل حلاج استفاده شده استـــــ
موفق باشیـــــد
"آخرین برگ این دفتر هم به پایان رسید"
ببینید اقای a3eman ببخشید یا من سوالم بد میپرسم و یا شما منظورم متوجه نشدید.حرف من ادمای عاقل و یا حتی نادان و یا هر چی می خواین اسمشو بذارینه دور و اطرافم نیست حرف من سر دین اسلامه که به عنوان کاملترین دینه.پس چون (از نظر من )بهترین دینه پس احکامش هم باید همه صحیح و بدون اشکال باشن.امیدوارم با این موافق باشین.ولی حال به یک مسیله برمیخورم تو دینم که گویی از زمان جاهلیت نشیت گرفته.ولی نمیخوام همینجوری بدون فهمیدنه فلسفه اش بگم درسته و نمی خوام بدون تفکر و مطالعه قضاوت کنم که اشکال در این حکمه منظورم اینه که شاید یک فلسفه و یا استدلال محکمی پشت ان باشه که من از ان بیخبرم(شاید)
البته دوستان دیگه هم جوابهای نسبتا منطقی تری به من دادن. ولی از پاسخ های شما هم بینهایت ممنون.
سلام ببخشید وسط بحثتون اعلام نظر میکنم
ولی عزیز جان درسته این دین در دوره ی جاهلیت پدید اومده و فقط هم برای عاقل کردن همون جاهلان بوده ولی در رکن این دین برای تمام مردم جهان به وجود اومده
امروزه هر چه علم جلوتر میره پی به اسرار آیات الهی و احکام و دستوارت دینی هم میبره من به شخصه تا دو ماه پیش دلیل علمی نماز خوندن نمی دونستم اما یک محقق اروپایی به این نتیجه رسیده که انسان ها همیشه در معرض امواج قرار دارن و برای تخلیه این امواج باید پیشانی رو بر خاک گذاشت و رو به سمت مرکز مغناطیسی باشه که مکه یا همون خانه خدا دقیقا مرکز مغناطیس هست و از این جهت انسان تخلیه میشه
میبینید حتی مسیحیان و دیگر ادیان به کاملی این دین پی بردن اما جرات بیان حقیقت رو ندارن
و من شما رو تحسین میکنم بابت تحقیق و پرسیدن سوال اما مهم اینه که آدم با منطق و فکری باز و نقد پذیر بره جلو نه با یک دید و عقیده قبلی که اگر هر چه دلیل محکمه پسند باشه مورد توجه قرار نمیگیره
موفق باشی گلم![]()
امام حسین علیهالسلام معلم مقاومت آگاهانه است.
امام خامنه ای
اشتباه تصور نکنید من مسایلی که در قران اومده رو کاملا قبول دارم و حتی اگه دلیلشم ندونم ونتونم توجیح کنم(جاش اینجا نیست ولی برای ذکر مثال می گم مثل قوانین ارث)چون یقین دارم هنوز برخی مسایل بر بشر پوشیده است.(همانند ذکر مثال بجای شما)ولی درمورده مسایلی که احادیثی در موردشون هست و در قران گویی به گونه ای دیگر بیان شده و در تاریخ و سیره ی پیامبر مشاهده شده که ایشان به گونه ای دیگر در مورد مسایل مشابه ان عمل کرده. ومی گویم حال شاید مرجع حدیثی که از ان برای این احکام استفاده شده بر حقیقت و واقع نباشد بحث می توان کرد.درسته؟؟و اینکه بازم تاکید میکنم من دنبال انکاره مباحثی که مطمینا چندین نفر باعقل کاملتر نشستن و تدوین کردن نیستم .من دنبال علت این مباحث و مسایلم تا به کامل شدن دینم کمک کنم.همین.
ممنون.
ببینید اینکه یکی خودش دین دیگه ای انتخاب کنه به اسلام هیچ ربطی نداره و کسی هم مخالفش نیست.
اینکه شما خودت از دین منحرف بشی و سعی در انحراف دیگران کنی این عیب و ایراده که باهاش برخورد میشه.
مثلا فردی که امروز مسلمانه و فردا میشه مسیحی هیچ جایی دیده نشده که حکم ارتدادش داده بشه و حکم قتل وی صادر بشه.
اما فردی مثل شاهین نجفی که هم از اسلام خارج شده و هم سعی در بدنام کردن دین می کنه و دیگران رو هم به این سمت هدایت می کنه خب مشخصه با چنین فردی باید برخورد بشه که در آینده شاهد توهین به دین اسلام و مقدسات اسلامی نباشیم.
برای همین حکم به ارتداد چنین فردی داده میشه و خونش حلال و کسی که در این راه کشته بشه شهید محسوب میشه.
حکم بر ارتداد یک فرد شرایط خاصی دارد که از طرف مرجع جامع الشرایط مشخص میشود.
صرفا برگشتن از دین دلیل بر ارتداد و کشتن نیست.
موفق باشید
نخبه یعنی خودباوری انسان و پس از خود باوری کاری غیر ممکن نمی شود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)