یار همراه
اوه اوه اوه ببین به کجا کشیده شد
اینجوری پیش بره جنگ جهانی سوم با عنوان یا دختر یا پسر از همین سایت شروع میشه
هر چقدم که اینجا بحث کنید و انتظار داشته باشید که یه گروه کم بیاره بی نتیجست.درسته که تعداد دخترا بیشتره اما خب مردی گفتن ...
اما هر چی بحث کنید اخرش یه دختر به یه پسر میرسه و با عشق با هم زندگی میکنند.پس اینقد واسه هم جبهه نگیرید.![]()
![]()
همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
اگه ژنرال فیلدمارشال رومل دستور بده ، من با بمب افکن مواضع دخترها رو بمبارون میکنم![]()
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
یار همراه
ای بابا a3man جان من دارم میگم صلح کنیم.درسته که دخترها از تعریف کردن از خودشون لذت میبرند و در این زمینه در برابر دوستاشونم کنار نمیان و رقابت میکنند اما روحیه لطیفی دارن درست نیست احساس ترس بهشون وارد کنیم.
اونوقت میخوای با بمب افکن ....![]()
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
یار همراه
ژنرال با این کارت عملا ساز جنگ نواختی.فکر کفشهای پاشنه بلند و ماهیتابه و بقیه تسلیحات جنگی خانما رو کردی؟چجوری دفعشون کنیم؟هر چیو دفع کنیم اون جییییغ چجوری تحمل کنیم؟![]()
دوست آشنا
چه خوب که شما آقایون اینقدر با دل و جرات هستید،خدا کنه راست بگین.....![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)