مرجع تایید صداقت ادما شمایید.اخه می ترسم با این مرجع پینکیو و چوپان دروغگو هم جز راستگوترین ادمای دنیا شناخته بشن.
مرجع تایید صداقت ادما شمایید.اخه می ترسم با این مرجع پینکیو و چوپان دروغگو هم جز راستگوترین ادمای دنیا شناخته بشن.
اتفاقا اتفاقا همین تازه مظلومیت پسرها رو بیان میکنه......
مثلا ببینید بلانسبت، میگن آقا گاوه یا آقا الاغه ولی از اون طرف میگن خانوم خورشیده یا خانوم مرغه.......
این نهایت مظلومیت ما رو میرسونه که با این وجود لام تا کام صحبت نمیکنیم، خودتون اگه جای ما بودید یه روز هم میتونستید تحمل کنید؟![]()
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
این تاپیک بحث در مورد دختر پسر نبودااااااااااااااااااااا اااااااااااااادر مورد این بوووود که یکم بخندید !!!!!!!!!!!!!
![]()
دلم تنگه پرتقالِ من!
خب بچه ها دیر جنبیدید غضنفر با دوست دخترش ازدواجــــــ کرد
ادامه ی رو در اینجا دنبال بدید
http://www.njavan.com/forum/showthre...86%D9%81%D8%B1
ویرایش توسط Majid_GC : 30th May 2012 در ساعت 10:25 AM
"آخرین برگ این دفتر هم به پایان رسید"
در اینجا اعلام میکنم که دخترها کم اوردن........![]()
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
اگه بازم مثل معیار سنجش راستگویی اومدین و فهمیدین که دخترا کم اوردن که خوب جای شکرش باقیه که اعلام نکردین که دخترا رو کلا از روی کره خاکی اخراج کردین![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)