ولی من اخباری دارم که یه سری از قطعات تامکت دست ایران افتاده (بازار سیاه)![]()
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
اون که آره ، ولی بیشتر اخبارش مبهم و ردگم کن هست.
یه سری اخبار هست که میگن تعدادی از قطعات فینیکس رو ایران به دست اورده اون یکی اخبار میگه قطعات رادار an/awg-9 رو به دست اوردند . یک سری میگن با کمک روسها اپدیت شدن ( این یکی رو اصلا قبول ندارم . ) به هر حال اخبار زیاده ولی به هیچ کدومش نمی تونم اعتماد کنم !
مخصوصا در رژه امسال ارتش که گفتند موشک سجیل جانشین فینیکس شده . این هم برام غیر قابل قبوله ، an/awg-9 بدون فینیکس چیز درست حسابی از اب درنمیاد . ما که کلی چیز شنیدیم اخرسرش هم نتونستیم باور کنیم کدوم درسته کدوم اشتباه .
تا حالا اسمش رو نشنیده بودم .
خوب حالا به همون اندازه ،رادار تامکت قطعات داره که بتونه یه جورهایی این قضیه رو سرهمش بیاره ؟
اگه تونسته باشند موشک رو کپی کنند ، پس باید برای رادار تامکت هم یه فکری کرده باشند .
یه مقاله ای در مورد کاهش خستگی بدنه تامکت می تونی بزاری ؟ این یکی رو خیلی ازش خوشم میاد .
1 تامکت ایرانی هست که تو امریکا نگهداری میشه فکر کنم همین باشه
البته این از بدنش مشخصه به روز شده تا 2006 ولی 1 تامکت ایرانی موند تا قطعات دوربینها و سنسوراشو کامل کنند و بعد با قطعات به روز شده برای تامکتهای دیگه به ایران بفرستند که انقلاب شد و نفرستادن
حالا فکر کنم همین باشه!!
حتی 1 بار کلی شکایت کردیم که بهمون پسش بدن گفتن باید هزینه انبار و نگهداری و اپدیتشو بدیم که ندادیم(تازه با کلی شرط سیاسی و...)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)