بلآخره هرکس عقاید خودش رو داره، من دیدم از آقا پسرهای گل خبری نیست گفتم جبهه رو خالی نکنم......(جنگ روانی)
البته من که خودم رو خفه نکردم دیدم دخترخانوم ها خیلی دارن آقا پسرها رو اذیت میکنن گفتم فقط از حقمون دفاع کنم
من که نگفتم دخترا بدن، از همون اول هم گفتم که هم دختر خوب زیاد داریم و هم پسر خوب.......(به صفحات قبل مراجعه کنید)
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
دلم تنگه پرتقالِ من!
اها داستان از اینجا شروع شد که غضنفر صادق بود یا بی ادب؟؟؟؟
حالا در نهایت از اینجا که اکثر دخترا عادلند پس این بحثو ادامه نمیدم دیگه.موفق باشین.
دخترا خوبن , عادل هستند , راستگو هستند , با ادب هستند و مثل سیمرغ وجود خارجی ندارن مثل افسانه و داستان با این مشخصات هستند
ما که از خدامون بود دختری با این مشخصات وجود داشت حتی مثل پشه زیاد بود هم ناراحت نمیشدیم![]()
ارام تر سکوت کن : ... !
صدای بی تفاوتی هایت ازارم می دهدکلاس های برنامه نویسی ( اموزش )
کلاس های برنامه نویسی سایت ( اطلاعیه )
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)