همکار تالار نیروی نظامی وهوانوردی
سلام من در این تاپیک قصد دارم کمی متفاوت کنم بخش نظامی سایت رو......
البته تصاویر همه متعلق به فرودگاه های خارجی هستند و اگه مدیر بخش و مدیر اصلی سایت اجازه بدن تصاویر فرودگاه های ایرانی رو هم قرار خواهم داد.
حالا صبر کنید و ببینید چه بخش نظامی بسازم من اینجا![]()
ویرایش توسط "مهدی" : 30th May 2012 در ساعت 02:32 PM
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
!nesa, *elman*, artadokht, briliant quetion, Dirya_Del, golden3, Helen.h, homeyra, hossien, Joseph Goebbels, kamanabroo, madmood, medeya, memory1986, mozhgan.z.1368, poune, reyhane.R, SaSaMc2, sebtoshshaikh, ماه آفرید, ماری مریم, مسافر007, نارون1, yas-90, بانوثریا, جلیل خ, جوان ایرانی, حسین متقی, رضوس, سمانه بیات, سونای
دوست آشنا
سلام
خیلی ممنون از اینکه قصد ایجاد تحول دارید در این بخش
میشه توضیحاتی هم در باره نحوه قرارگیری,landing,خود فرود گاه ها و.....داشته باشید؟؟؟
خیلی ممنونم از نظر شما......
ازتون عذر خواهی میکنم ولی لطفا سوالاتتون رو توی تاپیک جداگانه بپرسید تا پاسخگو باشم
باید عرض کنم که تصاویر توسط برنامه Google earth و تحت پشتیبانی سایت اسکرامبل گرفته شده اند، شامل فرودگاه های روسیه، آمریکا،بیشتر کشورهای عربی، پایگاه آمریکا در منطقه خاورمیانه، اسرائیل و..... است.
موفق باشید،
تو روحتو به من فروختی، لازمه بهت یادآوری کنم؟ یادته اون شبی رو که به خدا گفتی حاضری هر کاری بکنی تا یه قرار داد ضبط بگیری؟ تو نمی تونی یه روحو بکشی حتی اگه بخوای
دوست آشنا
مرسی،اگه تونستید حتما عکس های ایرانیشم بذارید...
wow. عالی بود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)