" میزان سازگاری شما با افراد مختلف و مکانهای مختلف"1- آیا با یکی از اعضای خانواده یا اقوام خود ناسازگاری دارید؟, مثلا پدر حرف شما را گوش ندهد
با سلام خدمت همگی دوستانی که در این بحث شرکت کرده اید
در این تاپیک مبحث میزان سازگاری شما با افراد مختلف و مکانهای مختلف را بررسی خواهیم کرد
در خانواده با اعضای خانواده هستید
شما در شهر دیگه دانشجو هستید و همکلاسی هایی دارید و مجبور هستید با تعدادی از افراد هم اتاقی شوید
در اداره یا دانشگاه هستید و همکارانی در کنار شما هستند
در واقع شما در کنار این افراد که دارای عادات و رفتار متفاوتی هستند زندگی میکنید
سوالاتی از شما دارم و خوشحال میشم که اولا تجربه خودتان را در این موقعیتها بیان کنید
ثانیا بگید که در چنین موقعیتهایی و با این افراد چگونه باید واکنش نشان داد
با برادرتان همیشه اختلاف نظر دارید. خب اگه تجربه ای دارید بنویسید و راه حل پیشنهادی شما چیست؟
2- آیا با همکلاسی یا هم اتاقی خود ناسازگاری دارید؟ تجربه ای بیان کنید و سپس راه حل پیشنهادی شما چیست؟
3- هر تجربه دیگر در این زمینه دارید بیان کنید و سپس راه حل پیشنهادی خودتان را بگید
با تشکر از همگی

با تشکر از همگی
در ضمن قانونای سختی هم دارم اینطور نیست که بگم در یک گروه هر چی شد چشم بپوشم در ابتدا قانون گفته می شه و همفکری و بعد در کنار هم بودن رو تجربه می کنیم. الحمدالله مشکل حادی هم پیش نیومده. اینم شنیدنش خالی از لطفت نیست که وقتی از قانونای ثابت توی خوابگاه برا داداش کایکو (برادرم) می گفتم گفتن خدا به داد دوستات برسه که از دستت چی می کشن از دست این قانونات ...

.gif)

علاقه مندی ها (Bookmarks)