سلام
سجاد رحیمی هستم
دانشحوی ترم 2 دانشگاه پيام نور شيراز
ما میخوایم شروع به ساختن ماهواره کنیم
ممنون میشم بهم ایمیل بزنید و راجبه مطالب زیر راهنماییم کنید که در موارد زیر به چه وسایل افراد و چه اطلاعاتی نیاز دارم و از کجا میتونم اطلاعاتی رو بدست بیارم
سیستم محموله
سیستم توان الکتریکی
سیستم کنترل وضعیت و موقعیت
سیستم کنترل دما
سیستم مخابرات و فرمان
سیستم بدنه
ایمیل : sajjad_rahimi70@yahoo.com
وبسایت : havafaza-spnu.blogfa.com
ممنون
دوست آشنا
سلام
شما ترکیب تیم رو اینطوری میتونید بچینید:
2.مهندی برق
2مهندس هوافضای ارشد
1مهندس اپتیک
1 مهندس مکانیک
دوستان اگه وقت کردن یه تالار گفتمان درست کنن راجبه اینکه چرا انقد همکاری بینه بچه ها کمه؟!
انگیزه ها بالا هست همه قفط به فکره خودشون هستن
در صورتی که با کار گروهی به خیلی چیزا میتونن برسن!
ویرایش توسط sajjadrahimi : 8th July 2012 در ساعت 02:25 AM
ضعیفی به زور بازو نیست.
آدمه بی اراده ضعیفه!!!
دوست آشنا
سلام
تالار گفتمان طرح جالبیه اما درباره چی میخواهید بحث کنید؟ کمرنگ بودن همکاری بین بچه ها نیاز به بحث نداره نیاز به انگیزه و اعلام همکاری با بقیه دوستان داره.
در ضمن اگر طرحی برای همکاری و کار گروهی دارید اعلام کنید اگر قابل اجرا باشه سعی می کنیم به انجام برسونیمش
با تشکر
دوست آشنا
سلام.احساس حقارت کردممنم دوست دارم هوافضا بخونم.ولی چیزه زیادی ازش نمیدونم.اما افرین به شماها
![]()
یار همیشگی
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
یار همیشگی
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
همکار تالار مکانیک
کار گروهی احتیاج به آموزش داره، باید از دوران مدرسه به ما ها این کار رو یاد میدادن.داشتن یه گروه خیلی میتونه به آدم کمک کنه؛ تنهایی کار کردن خیلی سخته و خیلی آدم رو عقب میندازه.من خودمم خیلی به یه دانشجوی الکترونیک وارد بکار و با انگیزه احتیاج دارم؛ بعضی وقتا توی طرحام بخاطر نداشتن یه همچین کسی به بن بست میرسم.
سلام امیر عباس زاده دانشجوی کارشناسی رشته هوافضا هستم و 19 سالمه
دوست آشنا
سلام امیدوارم حال همتون خوب باشه فکر کنم تو جمعتون من از همتون بزرگتر باشم من داستان پرفراز و نشیبی رو برا درسم تحمل کردم راستش هوافضا قبول نشدم یه رشته دیگه خوندم حالا هم دارم هوافضا ازاد نجف اباد میخونم بچه ها از همتون ممنون میشم راهنماییم کنید برا فوق لیسانس چی بخونم چه جوری بخونم خوشحال میشم از دوستای خوب هوافضایی پیغام داشته باشم![]()
ویرایش توسط میترا پوررحیم : 8th October 2014 در ساعت 01:13 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)