دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 6 از 33 نخستنخست 12345678910111213141516 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 321

موضوع: من و پروفسور بارتزال

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    برق و كنترل
    ارسال تشکر
    646
    دریافت تشکر: 2,611
    قدرت امتیاز دهی
    42
    Array

پیش فرض پاسخ : من و پروفسور بارتزال ((مسابقه بزرگ سايت))

با سلام و خوشحالم كه دوستان تو اين تاپيك شركت كردد.. هدف از زدن اين تاپيك اين بوده كه با ايده هاي هم اشنا بشيم گرچه شايد اينجا نتونه به طور اساسي تو عملي كردن يه طرح كمكمون كنه ولي نظرات دوستان ميتونه همفكري خوبي براي ادامه راه باشه .. يك نكته رو ياداوري ميكنم و اينكه اينجا محلي براي ارائه ايده ها ست و نه كل كل و به رخ كشيدن اطلاعات در واقع كمك به همديگر نه زير سوال بردن همديگه..
    و در ضمن اينكه هر كردوم از ما تو يه حوزه تخصصي فعاليت بيشتر و يا خاص تري داشتيم به سبب اينكه رشته دانشگاهيمون اين بوده و يا اينكه مدت كار كردنمون تو اون رشته خاص بيشتر بوده .. بنابراين نميتونيم نظر خاص و قطعي در مورد همه علوم و رشته ها بديم و خودمون رو مرجع همه اطلاعت بدونيم .. اگه علمي حوزه تخصصي ما نيست فقط به عنوان نظر وارد بحث و ايده ميشيم و با توجه به سطح اطلاعات نظر ميديم .. دليل اين تذكر اينكه لينك خيلي از مطالب سايت منجمله همين تاپيك مستقيما تو فرومها و سايتهاي علمي ديگه هست بنابراين براي حفظ بار علمي سايت و دعوت از صاحب نظران هر رشته دوستان تذكر فوق رو رعايت كنند تا تاپيك پر بار تر بشود ..
    توکلت علی الحی الذی لا یموت

2. 8 کاربر از پست مفید Amir سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    برق و كنترل
    ارسال تشکر
    646
    قدرت امتیاز دهی
    42
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan نمایش پست ها
    امیر ، شما ابتدا پرداختی به بحث استفاده از موتور های الکترونیکی .. بعد از شرح ماینروا بحث اعصاب رو بیشتر زیر ذره بین قرار دادی . به هر حال اون چه که روشن هست ادغام دستگاه عصبی که از مغز منتشر میشه به دستگاه مکانیکی هست .
    اما من نکته ای که برام جای سوال هست ، اینه که در حال حاضر تمامی تحقیقات به سمت کشت سلول های بنیادی و شبیه سازی اونها هست که حتی در کشور خودمون با موفقیت انجام شده . فکر نمیکنی کشت سلولی خیلی موثر تر از جایگزین کردن مکانیک در اندام بدن باشه ؟
    نه اینکه این طرح رو رد کنم ، اما از شواهد اینطور به نظر میرسه که پسوند اعضای بنیادی با بدن خیلی ساده تر از پیوند اعضای مکانیکی به بدن هست چرا که در این سیکل ممکنه اختلالات عصبی چشمگیری در برگیرنده بیمار باشه . آیا ابتدا نباید آینده چند تحقیق رو با هم مقایسه کنیم و سپس اقدام به تولید کنیم ؟
    چون اگر بدون در نظر گرفتن " به طور مثال شبیه سازی سلولی " اقدام به ساخت اعضای مکانیکی کنیم ممکنه تحقیقات پزشکی از ما سبقت بگیرن و ما با شکست موجه باشیم .
    اول يه توضيح بدم كه طرح هاي رو كه عنوان ميكنم قبلان روش كار شده يا گروهي يا فردي بنابراين سوالاتي كه اينجا مطرح ميكنم سوالاتي بوده كه براي گروه و يا خود من تو انجام كار پيش اومده و صرفا پيش بيني نيست .. بحث ساخت اعضا مصنوعي مبحثي بسيار مهمي هستش كه تو تمام دنيا روش كار ميكنند و اصلا روي همين مباحث بوده كه رشته مهندسي پزشكي با پيوند سخت افزار و استفاده از فناوري براي پيشبرد علم پزشكي و ساخت تجهيزات و حتي اعضا به وجود اومده .. از طرفي شايد وقتي داريم رو طرحي به نام دست مصنوعي كار ميكنيم سالها طول بكشه تا به هدف مطلوب خودمون برسيم و شايدم اصلا امكان پيوند بين سخت افزار بيرون و طبيعت بدن ما موجود نباشه ولي به خيلي و از نكات برميخوريم كه ميتونه مشكلات ديگه و نيز استفاده هاي ديگه اي براي بكارگيري فناوري تو علم پزشكي براون فراهم كنه ..

در جواب اشكان چرا پرداختم به ميكرو موتورهاي پله اي چون مبناي طراحي مكانيكي ما و چيزي كه قدرت و چرخش رو توليد ميكنه اين نوع موتورها البته نه به تنهايي ..هستش و چرا به بحث اعصاب پرداختم چون هر سيستمي با يه سيگنال فرماني فعال ميشه و اينجا سيگنال فرمان براي دست مكانيكي ما اعصابي هستند كه به دست فرمان ميدند ..

4. 7 کاربر از پست مفید Amir سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    برق و كنترل
    ارسال تشکر
    646
    قدرت امتیاز دهی
    42
    Array

بازم براي اشنايي دوستان با اين طرح

http://www.iranbmemag.com/fa/news/vi...?tmplt=&id=251

http://dbase.irandoc.ac.ir/00007/00007493.htm

http://iscanews.ir/fa/ShowNewsItem.a...sItemID=198111

http://www.irshafa.ir/post-923.aspx

http://elminews.blogspot.com/2006/09...225821393.html

http://www.pezeshk.us/?p=7735

دوستان برا ي اينكه بدونند همه دنيا دارند رو اندام مصنوعي به صورت حرفه اي كار ميكنند و تلاشها و اختراعاتي هم انجام شده ميتونند به لينكها مراجعه كنند و اطلاعاتي در حد خبر نه ساختار از اين لينكها بدست بيارند .. متاسفانه ما انچنان كه بايد به تحقيقات از اين دست بهاي زيادي تو كشور نداديم اميدوارم كه فضاي تحقيقاتي و علمي كشور به اين سمت هم پيش بره ..

6. 7 کاربر از پست مفید Amir سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    دریافت تشکر: 9,945
    قدرت امتیاز دهی
    3453
    Array

سلام
    من یک طرح دارم که کمک هم روش کار کردم .
    ساخت یک سیگار.
    البته نه این سیگارهای مضر سیگاری که بعد از گشیدن آن به جای دی اکسید کربن اکسیژن تولید می کند .
    همچنین بعضی ها عنوان می کنن که وقتی سیگار می کشن حالت خوشایندی به آنها دست می ده اما اگر این طرح ساخته شود به دلیل تولید اکسیژن در هنگام کشیدن مستقیم وارد ریه و خون میشه که به انسان شادابی و رفع خستگی و ... به دست می آید.
    این طرح به درد تمام مردم حتی کسانی که تنگی نفس ، آسم ، بیماری های قلبی ، و تمام دانشجویان ، دانش آموزان ، رانندگان و خیلی های دیگه می خوره.
    همانطور که می دونید در بسیاری از کشورها اتاق های اکسیژن در سطح شهر دارن که برای چند دقیقه به آنجا می روند تا شاداب سرحال و خستگی از بدنشان برود .
    حالا با ساخت این کار بزرگی در حق بشر انجام میشه.

اگر کسی آزمایشگاه یا جایی میشناسه معرفی کند و با اطلاعاتی که در این راستا بدست آوردم اگر علمی و عملی هست یک نمونه ساخته شود.
    با تشکر
    یک بنده خدا
    مجهول

8. 7 کاربر از پست مفید hossien سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    قدرت امتیاز دهی
    3453
    Array

سلام
    من یک ایده عملی و علمی دارم در مورد دستگاه cnc که می توان با طراحی آن دستگاه های سی ان سی n محور داشته باشند. فقط با تغییر در یک قسمت دستگاه های cnc فرز .

10. 5 کاربر از پست مفید hossien سپاس کرده اند .

کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    مکانیک سیالات
    ارسال تشکر
    13,156
    دریافت تشکر: 21,945
    قدرت امتیاز دهی
    56321
    Array
    ریپورتر's: خوشحال2

نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan نمایش پست ها
    آقا مهدی مشکل انفجاری هیدروژن یکی از مشکلات عمده این نوع سوخت هست که شرکت های خیلی خیلی بزرگ روی این جستجو میکنند . و تئوریهای ما میتونه به اونها کمک کنه و خودمون شاید به نوعی قادر به طراحی موتوری با این نوع سوخت نباشیم .

اما در مورد هواپیمای عمود پرواز ، شاید هیدروژن خیلی سوخت مناسبی برای این نوع هواپیما باشه چون اثر انفجاری زیادی نسبت به بنزین و گاز داره . آیا سوخت مورد نظر شما برای این نوع طرح هیدروژن هست ؟
    سلام
    سوخت مورد استفاده در هواپیما همین سوختهای معمول هستش البته میشه از هیدروژن استفاده کرد ولی هزینه و تکنولوژی بالایی رو طلب میکنه

نا له پنداشت که در سینه ی ما جا تنگ است

رفت و برگشت سراسیمه که دنیا
    تنگ است

12. 2 کاربر از پست مفید ریپورتر سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    اولین نیاز جامعه آخرت هنر معماری
    ارسال تشکر
    727
    دریافت تشکر: 1,113
    قدرت امتیاز دهی
    267
    Array

پیش فرض اینم ایده من

سلام به همه
    من هیچ وقت خودم را محدود به رشته خودم نمی کنم بلکه تمام علوم را مثل ی زنجیره به هم بافته میدونم واگه یکی از این حلقه های این زنجیر پاره بشه ارتباط قطع میشه ودر زمینه پزشکی میخواستم چیزی ابدا کنم . مثلا" بتونم ریشه دندان اضافی را خشک کنم نمی دونم شاید هم اختراع شده باشه ولی این میدونم توی شهر من نیست این را به این خاطر گفتم که ی رفیق دارم بین دو دندانش ی دندانه اضافی داره رشد میکنه وپزشکش گفته باید سقف دهانش را باید جراحی کرد ودنان اضافی را کشید بیرون ویا ی کاری کنیم که افراد دیگه به عینک نیاز نداشته باشند واین را میدونم که علم پزشکی توی زمینه چشم توی ایران علمشون کمتر از اونی که من فکر میکنم واگه من توی رشته معماری نمی رفتم مطمئنن میرفتم تو قسمت چشم پزشکی به دلایلی که خودم دارم ویا در زمینه تنگی قلب یا گرفتگی رگهای قلبی دیگه به جای جراحی بوسیله مادون قرمز این گرفتگی را از بین برد هر چند که فکر میکنم این اختراع شده ولی نواقصی داره میخواستم پیشرفته را اختراع کنم و یا در زمینه رایانه می خواستم ی ویندزی طراحی کنم که دیگه بن بست توی سیستم پیش نیاد نمی دونم می دونید بن بست چیه یانه ولی کسانی که رشته کامپیوتر هستند کاملا" این موضوع می دونند وی سیستم هوشمند براش طراحی میکردم که چند دقیقه مانده به ضعیف شدن برق ویا تمام شدن کارت اینترنی هشدار بدهد واز نظر سخت افزاری به طوری طراحی میکردم که با پایین ترین سیتم پر سرعترین سیستم را داشته باشید ویا در زمینه زمین شناسی چیزی ابدا میکردم که ی جسم در فضا معلق بمونه این به این معنی که من میخوام در نقطه از زمین جاذبه را بر عکس کنم ویا شاید به نظر خودم شاید با برعکس چر خیدن زمین زمان به عقب برگرددو. درزمینه معماری من هرچیزی که برام مشکل ایجاد میکنه خودم اختراع میکنم و مشکلم را خودم حل میکنک به قول استادم که همیشه می گفت چیزی که در فکر شماست در بازار نیست پس خودتان باید وسیله اختراع کنید ونظرتونو ارائه بدید و هزاران اختراع دیگر که اگه بگم کل سایتو میگیره ولی در هر اختراع نیاز به ی منبع مالی که اگه نباشه به نظر من این ایده ها به درد نمی خوره ولی اگه مسئله پول دراوردن باشه به قول برادرم مرد اونه که از هیچ پول در بیاره ودر جمله اخر نمی دونم نظراتم به دردتون میخوره یانه ولی در هر صورت الحمد الله ( که این الحمد الله هم ی حکمتی داره).

14. 3 کاربر از پست مفید draz سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    قدرت امتیاز دهی
    3453
    Array

سلام
    یک ایده در ساختمان دارم . با توجه به افزایش جمعیت و کم بودن جا و زمین در جهان باید ساختمان ها را ارتقا بدیم تا اولا جمعیت و خانواده های بیشتری در آن زندگی کنن و هم در برابر زلزله ، آتش سوزی ، خدمات ، فضای سبز و حمل ونقل و بسیاری موارد دیگه را داشته باشد.
    با توجه به اینکه خودم رشتم مکانیک هست روی اسکلت و حالات استاتیکی و ... فکر و چند آزمایش کردم .
    حالا
    صورت اجمالی طرح را می توان گفت :
    ساختمانی بلند و به قول معرف آسمان خراش هست که در یک منطقه کوچک تعداد زیادی خانه در ساخته میشه.
    درسته حالا میگین این ساختمان ها هم حالا هست عجب فکری کردی نابغه.!!
    با توجه به اینکه این ساختمان ها بلند هستند در صورت آتش سوزی در آن آتش به طور سریع به بقیه ساختمان سرایت می کند حالا اگر حتی از سیستم اتفاء حریق هم استفاده شود با نمی توان آتش را مهار کرد و در ضمن تا آتش نشانی هم برسه بیشتر طبقات آتش گرفته .
    من در این طرح به جای در بین هر 4 یا 5 طبقه یک طبقه خالی در نظر گرفتم منظورم اینه که در هر 4 5 طبقه یک طبقه فضای خالی در نظر می گیریم بعد 5 طبقه دیگه روی آن باز یک طبقه خالی و به همین ترتیب ادامه میدیم.
    این کار سبب میشود که مرزهایی در بین 5 طبقه ساختمان ها ایجاد میشه که در این فضا ها فضای سبز ، پارک و وسایل تفریحاتی و ... قرار می گیرد در نتیجه در صورت بروز آتش فقط در این حالت 4 یا 5 طبقه آسیب می بینه و بقیه طبقات سالم می مونه در ضمن با توجه به اینکه ساختمان بلند هست وزش باد باید در نظر گرفت در این حالت باد از این فضاهای خالی عبور می کند و نیروی کمتری اسکلت و سازه ساختمان تحمل می کند .
    برای زلزله و جلوگیری از آن هم از سازه های هوشمند و همچنین قطعاتی که لرزش را جذب می کنن هم در ساختمان نصب میشه هم در بین طبقات (فضای های خالی) و هم در پی و پایه های ساختمان...
    تا همین جا کافی هست یک شماتیک از این طرح شاید در ذهنتان نقش بسته باشه اگز شد نمای کلی ساختمان که رسم کردم را پیوست می کنم.

16. 5 کاربر از پست مفید hossien سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    اولین نیاز جامعه آخرت هنر معماری
    ارسال تشکر
    727
    دریافت تشکر: 1,113
    قدرت امتیاز دهی
    267
    Array

سلام آقای مجهول
    نمی خوام بگم که ایدت بدت بلکه شما به یک طرف قضیه نگاه کرید به زار ی گذری بذنیم توی گذشته ساختمانهای بلند مرتبه فکر کنم حدودا" در اوایل قرن نوزدهم پیشنهاد شد وهمچنین اجرا شد معماران بزرگ هم نظرات خودشونو دادند مثلا" در مکتب فوتوریسم به سرعت وتکنلوژی اهمیت دادند وشکلهای ساختمانهای شهرهای آینده را به ترسیم کشیدند اگر چه با شروع جنگ به جنگ رفتند وکشته شدن وبعد از جنگ کارهاشون اجرا نشد ولی امروزه گوشه ای از کارشونو می بینیم ومعمار بزگی چون لو کوربوزیه شهری برای آینده به ترسیم کشید که هر ساختمان بلند مرتبه ای تمام وسایل آسایشی را داشت از جمله پارک و فروشگاه ها و... و تا ی مدت برج سازی در تمام جهان به رقابت پرداخته شد همین برج میلاد که در تهران است نتیجه همین رقابتهاست هرچند که برج میلاد ی کپی از طرحهای اروپایی است وتمام طراحی سازه هاشم همون اروپایها طراحی کرده اند هر چند که نواقصی داره که نمی خوام بازگو کنم این همه داستان رو گفتم که بدونی دیگه جهان به دنبال برج سازی نمی ره ویا به عبارت دیگه ساختمانهای عمودی ساخته نمی شه بلکه به صورت افقی کار میشه اما طرح شما به نظر شخص بنده با خالی کردن ی طبقه از ساختمان علاوه بر بالا بردن هزینه و استفاده نکردن از فضای خالی باعث ورود وخروج باد بین ساختمان میشیم وهمین حرکت باعث ی صدای وحشتناک میشه که باعث آزار واذیت ساکنین میشه واگه ساختمان توی اقلیم سرد باشه که باد زیاد باشه این مشکل را داره واگه توی ی اقلیم دیگه باشه که باد نباشه که اصلا" به فرض شما کلا" آتیش میگیره وهزاران مشکل دیگه نمی خوام مطرح کنم امروزه برای جلوگیری آتش سوزی اولا" درها را آتش پاد میکنند وثانیا"در سازه بنا را طوری طراحی میکنند که جلوی آتش را بگیرند مثلا" فاصله ای بین دو دیوار باربر خارجی میزارن که علاوه بر عایق صوتی حراتی ی مانعی هم در مقابل اتش سوزی هست وراه حلهای زیادی هست که اینجا جای گفتنش نیست ودر مورد زلزله هم کارهایی شده مثل ایجاد بند انبساط بند ژوین ودر مواردی هم درز نشست قرار میدهند ویا ساختمان را ریلی کار گذاشتن ویا استفاده از مصالح سبک در ساختمان مپل چین وژاپن و...واین موارد زمانی میتونیم حل کنیم که توی اجرا باشیم ونکته دیگر اگر شما بهترین طرحم اگه بدین اگه درست بر آن نظرت نکنید مطمئن باشید کار شما دچار نقص میشود وددر جمله آخر خوشحال شدم که نظری در مورد ساختمان دادید واز حرفهای من ناراحت نشواین حرفها را از روی غرض نگفتم بلکه دوست داشتم که گفتم

18. 4 کاربر از پست مفید draz سپاس کرده اند .

یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    قدرت امتیاز دهی
    3453
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط draz نمایش پست ها
    سلام آقای مجهول
    نمی خوام بگم که ایدت بدت بلکه شما به یک طرف قضیه نگاه کرید به زار ی گذری بذنیم توی گذشته ساختمانهای بلند مرتبه فکر کنم حدودا" در اوایل قرن نوزدهم پیشنهاد شد وهمچنین اجرا شد معماران بزرگ هم نظرات خودشونو دادند مثلا" در مکتب فوتوریسم به سرعت وتکنلوژی اهمیت دادند وشکلهای ساختمانهای شهرهای آینده را به ترسیم کشیدند اگر چه با شروع جنگ به جنگ رفتند وکشته شدن وبعد از جنگ کارهاشون اجرا نشد ولی امروزه گوشه ای از کارشونو می بینیم ومعمار بزگی چون لو کوربوزیه شهری برای آینده به ترسیم کشید که هر ساختمان بلند مرتبه ای تمام وسایل آسایشی را داشت از جمله پارک و فروشگاه ها و... و تا ی مدت برج سازی در تمام جهان به رقابت پرداخته شد همین برج میلاد که در تهران است نتیجه همین رقابتهاست هرچند که برج میلاد ی کپی از طرحهای اروپایی است وتمام طراحی سازه هاشم همون اروپایها طراحی کرده اند هر چند که نواقصی داره که نمی خوام بازگو کنم این همه داستان رو گفتم که بدونی دیگه جهان به دنبال برج سازی نمی ره ویا به عبارت دیگه ساختمانهای عمودی ساخته نمی شه بلکه به صورت افقی کار میشه اما طرح شما به نظر شخص بنده با خالی کردن ی طبقه از ساختمان علاوه بر بالا بردن هزینه و استفاده نکردن از فضای خالی باعث ورود وخروج باد بین ساختمان میشیم وهمین حرکت باعث ی صدای وحشتناک میشه که باعث آزار واذیت ساکنین میشه واگه ساختمان توی اقلیم سرد باشه که باد زیاد باشه این مشکل را داره واگه توی ی اقلیم دیگه باشه که باد نباشه که اصلا" به فرض شما کلا" آتیش میگیره وهزاران مشکل دیگه نمی خوام مطرح کنم امروزه برای جلوگیری آتش سوزی اولا" درها را آتش پاد میکنند وثانیا"در سازه بنا را طوری طراحی میکنند که جلوی آتش را بگیرند مثلا" فاصله ای بین دو دیوار باربر خارجی میزارن که علاوه بر عایق صوتی حراتی ی مانعی هم در مقابل اتش سوزی هست وراه حلهای زیادی هست که اینجا جای گفتنش نیست ودر مورد زلزله هم کارهایی شده مثل ایجاد بند انبساط بند ژوین ودر مواردی هم درز نشست قرار میدهند ویا ساختمان را ریلی کار گذاشتن ویا استفاده از مصالح سبک در ساختمان مپل چین وژاپن و...واین موارد زمانی میتونیم حل کنیم که توی اجرا باشیم ونکته دیگر اگر شما بهترین طرحم اگه بدین اگه درست بر آن نظرت نکنید مطمئن باشید کار شما دچار نقص میشود وددر جمله آخر خوشحال شدم که نظری در مورد ساختمان دادید واز حرفهای من ناراحت نشواین حرفها را از روی غرض نگفتم بلکه دوست داشتم که گفتم
    سلام
    خواهش می کنم تازه خوشحال شدم نظر دادین .
    من در این ساختمان ایستگاه قطارو ..... در نظر گرفته بودم حالا چون این کار تو رشته من نیست و فقط من سازه آن را تحلیل کرده بودم و یک تست عملی هم خودم در مورد آتش سوزی کرده بودم گفتم .
    این ایده هست و به قول شما تا پول یا کسی سرمایه گذاری نکنه البته نه در این در کل موارد و ایده ها ساخته نمی شه و ثبت نمی شود.
    پس الحمد الله .

20. 4 کاربر از پست مفید hossien سپاس کرده اند .

صفحه 6 از 33 نخستنخست 12345678910111213141516 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)