سلام آقای مجهول
نمی خوام بگم که ایدت بدت بلکه شما به یک طرف قضیه نگاه کرید به زار ی گذری بذنیم توی گذشته ساختمانهای بلند مرتبه فکر کنم حدودا" در اوایل قرن نوزدهم پیشنهاد شد وهمچنین اجرا شد معماران بزرگ هم نظرات خودشونو دادند مثلا" در مکتب فوتوریسم به سرعت وتکنلوژی اهمیت دادند وشکلهای ساختمانهای شهرهای آینده را به ترسیم کشیدند اگر چه با شروع جنگ به جنگ رفتند وکشته شدن وبعد از جنگ کارهاشون اجرا نشد ولی امروزه گوشه ای از کارشونو می بینیم ومعمار بزگی چون لو کوربوزیه شهری برای آینده به ترسیم کشید که هر ساختمان بلند مرتبه ای تمام وسایل آسایشی را داشت از جمله پارک و فروشگاه ها و... و تا ی مدت برج سازی در تمام جهان به رقابت پرداخته شد همین برج میلاد که در تهران است نتیجه همین رقابتهاست هرچند که برج میلاد ی کپی از طرحهای اروپایی است وتمام طراحی سازه هاشم همون اروپایها طراحی کرده اند هر چند که نواقصی داره که نمی خوام بازگو کنم این همه داستان رو گفتم که بدونی دیگه جهان به دنبال برج سازی نمی ره ویا به عبارت دیگه ساختمانهای عمودی ساخته نمی شه بلکه به صورت افقی کار میشه اما طرح شما به نظر شخص بنده با خالی کردن ی طبقه از ساختمان علاوه بر بالا بردن هزینه و استفاده نکردن از فضای خالی باعث ورود وخروج باد بین ساختمان میشیم وهمین حرکت باعث ی صدای وحشتناک میشه که باعث آزار واذیت ساکنین میشه واگه ساختمان توی اقلیم سرد باشه که باد زیاد باشه این مشکل را داره واگه توی ی اقلیم دیگه باشه که باد نباشه که اصلا" به فرض شما کلا" آتیش میگیره وهزاران مشکل دیگه نمی خوام مطرح کنم امروزه برای جلوگیری آتش سوزی اولا" درها را آتش پاد میکنند وثانیا"در سازه بنا را طوری طراحی میکنند که جلوی آتش را بگیرند مثلا" فاصله ای بین دو دیوار باربر خارجی میزارن که علاوه بر عایق صوتی حراتی ی مانعی هم در مقابل اتش سوزی هست وراه حلهای زیادی هست که اینجا جای گفتنش نیست ودر مورد زلزله هم کارهایی شده مثل ایجاد بند انبساط بند ژوین ودر مواردی هم درز نشست قرار میدهند ویا ساختمان را ریلی کار گذاشتن ویا استفاده از مصالح سبک در ساختمان مپل چین وژاپن و...واین موارد زمانی میتونیم حل کنیم که توی اجرا باشیم ونکته دیگر اگر شما بهترین طرحم اگه بدین اگه درست بر آن نظرت نکنید مطمئن باشید کار شما دچار نقص میشود وددر جمله آخر خوشحال شدم که نظری در مورد ساختمان دادید واز حرفهای من ناراحت نشواین حرفها را از روی غرض نگفتم بلکه دوست داشتم که گفتم

علاقه مندی ها (Bookmarks)