دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 321

موضوع: من و پروفسور بارتزال

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    مکانیک-ساخت و تولید
    ارسال تشکر
    11,215
    دریافت تشکر: 9,945
    قدرت امتیاز دهی
    3454
    Array

پیش فرض پاسخ : من و پروفسور بارتزال ((مسابقه بزرگ سايت))

سلام
    یک ایده در ساختمان دارم . با توجه به افزایش جمعیت و کم بودن جا و زمین در جهان باید ساختمان ها را ارتقا بدیم تا اولا جمعیت و خانواده های بیشتری در آن زندگی کنن و هم در برابر زلزله ، آتش سوزی ، خدمات ، فضای سبز و حمل ونقل و بسیاری موارد دیگه را داشته باشد.
    با توجه به اینکه خودم رشتم مکانیک هست روی اسکلت و حالات استاتیکی و ... فکر و چند آزمایش کردم .
    حالا
    صورت اجمالی طرح را می توان گفت :
    ساختمانی بلند و به قول معرف آسمان خراش هست که در یک منطقه کوچک تعداد زیادی خانه در ساخته میشه.
    درسته حالا میگین این ساختمان ها هم حالا هست عجب فکری کردی نابغه.!!
    با توجه به اینکه این ساختمان ها بلند هستند در صورت آتش سوزی در آن آتش به طور سریع به بقیه ساختمان سرایت می کند حالا اگر حتی از سیستم اتفاء حریق هم استفاده شود با نمی توان آتش را مهار کرد و در ضمن تا آتش نشانی هم برسه بیشتر طبقات آتش گرفته .
    من در این طرح به جای در بین هر 4 یا 5 طبقه یک طبقه خالی در نظر گرفتم منظورم اینه که در هر 4 5 طبقه یک طبقه فضای خالی در نظر می گیریم بعد 5 طبقه دیگه روی آن باز یک طبقه خالی و به همین ترتیب ادامه میدیم.
    این کار سبب میشود که مرزهایی در بین 5 طبقه ساختمان ها ایجاد میشه که در این فضا ها فضای سبز ، پارک و وسایل تفریحاتی و ... قرار می گیرد در نتیجه در صورت بروز آتش فقط در این حالت 4 یا 5 طبقه آسیب می بینه و بقیه طبقات سالم می مونه در ضمن با توجه به اینکه ساختمان بلند هست وزش باد باید در نظر گرفت در این حالت باد از این فضاهای خالی عبور می کند و نیروی کمتری اسکلت و سازه ساختمان تحمل می کند .
    برای زلزله و جلوگیری از آن هم از سازه های هوشمند و همچنین قطعاتی که لرزش را جذب می کنن هم در ساختمان نصب میشه هم در بین طبقات (فضای های خالی) و هم در پی و پایه های ساختمان...
    تا همین جا کافی هست یک شماتیک از این طرح شاید در ذهنتان نقش بسته باشه اگز شد نمای کلی ساختمان که رسم کردم را پیوست می کنم.

2. 5 کاربر از پست مفید hossien سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)