یار همراه
با سلام خدمت دوستان عزيز
اين تاپيك براي پاسخگويي به پرسش هاي دوستان در زمينه بيماري هاي زنان و زایمان و البته نوزادان و کودکان ايجاد شده است. در حد توان پاسخگوي سوالات دوستان خواهيم بود.
از دوستان تقاضا دارم فقط در اين تاپيك سوالاتشون رو مطرح كنن و از پرسيدن سوال در ساير قسمت ها و در ادامه ساير پست ها بپرهيزند.
با سپاس فراوان از همکاری شما دوستان عزیز.
با سلام مجدد خدمت دوستان
من 27 روزه پریودم عقب افتاده ولی علائمش را دارم دکنر بهم گفته که تخمدان هات خیلی مشکل داره شاید از بین رفته باشه من خیلی می ترسم ممکنه اصلا بچه دار نشم و بهم یه ازمایش داده گفته انجام بده بعد بیار ممکنه تخمدان ها از بین رفته باشهلطفا زودتر جواب بدید
یار همیشگی
سلام دوست عزیز
اول از همه آروم باشید انشالله مشکلی نیست
میتونم بپرسم چطور تخمدانها اینطوری شدن...در واقع منظور دکتر از مشکل چی بوده؟؟؟.....شما چه دارویی و برای چه مدت مصرف میکردید؟؟؟؟
حین مصرف دارو شما اصلا سونو دادید تا وضعیت تخمدانها رو بسنجید؟؟؟؟؟
این 27 روز که عقب انداختید آزمایش بتاhcg دادید؟؟؟
آزمایشی که انجام دادید چی بوده؟؟؟؟
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
دوست آشنا
دوست عزیز نگران نباش تاجایی که من میدونم عقب افتادن دوران قاعدگی نمیتونه فقط ناشی ازاین باشه مواردی بوده که که حتی یه ماه عقب افتاده والبته من باحرفای یاس موافقم باید ازمایش بدی؟
تو را به جای همه ی کسانی که نشناختم دوست می دارم تو را به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست می دارم
من امروز ازمایش خون دادم ازمایش fsh ,lh, و prl این ازمایش ها برای چیه اگه ممکنه توضیح بدید و اینکه چرا علائم پریود را دارم ولی نمی شم .یه دکتر غدد رفتم اون هم گفت که تنبلی تخمدانه نمی دونم چیکارکنم یه بار رفتم سونو گفت کیست نداری دکتر می گفت سونو لازم نیست نمی دونم منظور دکتر چی بود ولی من قرص مصرف می کردم توی درمانگاه نخبگان نوشتم من خیلی نگرانم چیکار کنم نمی دونم.
ویرایش توسط manidf : 24th April 2012 در ساعت 08:19 PM
یار همیشگی
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
دوست آشنا
متاسفانه من الان دراین حدسواد ندارم که بدونم اماباتوجه به رشته یاس اطلاعات اون کاملتره امامنم از دوستام میپرسم وبهتون میگم
تو را به جای همه ی کسانی که نشناختم دوست می دارم تو را به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست می دارم
من قبلا در تاپیک در مانگاه نخبگان شرح قرص هایی را که خوردم نوشتم
یار همیشگی
نه ندادهمن الان باید چیکار کنم؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)