محل نشمینگاه چطور نمی خواد ، به چه شکل این کار را انجام می دهید؟ مکانیزم طرح خودتون را توضیح بدین لطفا
محل نشمینگاه چطور نمی خواد ، به چه شکل این کار را انجام می دهید؟ مکانیزم طرح خودتون را توضیح بدین لطفا
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
ویلچر---چرخهای دوچرخه-میلگرد-یه تیکه ابر بزرگ-یه تخته چوبی از چون انعطاف پذیر(همینایی که نقاشا ازش استفاده میکنن واسه رفتن روی داربستها)
لوله ی خم شده-چرخ هرز گرد از اینا که زیر سطل اشغالهای بزرگه شهرداریه و ارزونه
دستگاه جوش
و 4تا پیچ و مهره هم لازمه
خب مواد اولیمون تا حدودی معلوم شدحالا طرح کار (نقشه )راستش من دورو برم کسی ویلچر نداره و تاحالا از نزدیک ندیدم ،شایدم دقت نکردم این طرح همینجوری کشیدم
قسمت صورتی تکیه گاه از جنس ابر و مسلما یه لایه پلاستیک ضد اب روش
اون خط های کم رنگ ابی جا برای دستان فردی که روش میشنه راحت باشه چون نمیخاسم قسمت صندلی بره زیر اینجا رو کمرنگ کشیدم و اینم بگم رو این جا دستی ها هم یه کم ابر هس تا نرم باشه
چرخ ها سعی کردم با چرخ کوچیک تعادل حفظ کنم ولی بازم ضعف داره
چرخ بزرگ یه کم بالاتر گذاشتم که فرد بتونه خودش حرکت بده
ضعف های طرح : به نظر خودم مهم ترین ضعف تعادل نداشتن چرخ ها
کمبود هاشم : از پله بخاد بالا پایین شه چه جوری
یا بخاد وایسه ترمز نداره
یا کمربند
یا یه میزم بشه جلوشه یه جوری طراحی کنی
مسلما پاهای کسی که رو ویلچر میشینه درد میکنه ،باید یه کاری کنیم پاهاش راحت باشه
ویرایش توسط 1=1+1 : 3rd April 2012 در ساعت 01:27 PM
هنوز کلی محسبات داره
ظاهرش که درس شد
بریم روی زاویه های چرخ ها و چیزای دیگش کار کنیم
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
خب طراحی که میشه
الن چند تا دیگه طراحی میکنم میزارم
فقط سرعتش اصطکاکش
یا نیازهایی که اون فردی روی ویلچر میشینه من نمیدونم
برای مثال یک نمونه می زارم ایده بگیرین.
![]()
این جای دستاش راحت نیس
یه چی من نمیفهمم
چرا اینایی مال مسابقاته تایراشون کجه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)