همکار تالار شیمی عمومی
من اولین روز که رفته بودم دانشگاه جلوی دانشکده یه شخصیو دیدم رفتم پیشش و ازش سوال کردم همون حال و احوال پرسی که کرد فهمیدم آدم باشخصیتیه سوال من به عنوان یه ورودی جدید اون موقع خیلی پیش و پا افتاده بود اما اینقدررررر گرم جواب داد که نگو شاید هر کس دیگه بود حتی جوابمو نمیداد....
من بعدا اون شخصو تو دانشکده میدیدم هر وقت منو میدید باهام احوال پرسی می کرد خیلی خاکی بود اصلا چیزی به اسم غرور تو این شخص وجود نداشت هر وقت میرفتی پیشش و باهاش کار داشتی با صمیمیت تمام حواب میداد....
خیلی جالبه بعدا فهمیدم معاون آموزشی دانشکده بوده و مدرک فوق دکترا داره از ژاپن وقتی که من تازه پا به این دنیا گذاشتم.آدم خیلییی باسوادیه.شخصیتی که هیچ وقت از ذهنم بیرون نمیره.....
غرور بیجا خیلی بده....خیلی وقتا میبینم وقتی یکی یه مدرکی میگیره به یه جایی میرسه از این رو به اون رو میشه دیگه حتی اون سلام خشک وخالیم که میداد نمیده،خودشو میگیره......
همکار تالار شیمی عمومی
اینقد بدم میادغرور بیجا خیلی بده....خیلی وقتا میبینم وقتی یکی یه مدرکی میگیره به یه جایی میرسه از این رو به اون رو میشه دیگه حتی اون سلام خشک وخالیم که میداد نمیده،خودشو میگیره......
یعنی اگه از کلمه های گنده گنده استفاده کنی
و خودتو بگیری
بزرگ تر به نظر میای![]()
همکار تالار شیمی عمومی
یار همراه
چون فرهنگشون میره بالاتر و اینجوری ایجاب میکنه که بهتر از گذشته باشن...ممنونم
کانال ایده داستان را در تلگرام دنبال کنید... ideh_dastan@
دوست آشنا
سنگی که طاقت ضربه های تیشه را ندارد تندیسی زیبا نخواهد شد!
از زخم تیشه خسته نباش که وجودت شایسته ی تندیسی زیباست.
همکار تالار شیمی عمومی
نه دیگه
هرچی سواد ادم میره بالا باید تواضع ادم بیشتر شه
باید در مقابل مردم تواضع داشته باشه یه جوری حرف بزنه که همه بفهمن چی میگه
تو کتاب بحار الانوار نوشته (عین نوشته هاشو یادم نی )
نوشته کسی که برا خدا دانش میاموزد به هر علمی که بخواد دست پیدا میکنه در مقابل مردم متواضع در مقابل خداوند خودشو خیلی کوچیک میبینه
نمیگم کسایی گنده گنده حرف میزنن علمشون برا خدا نیس
منظورم اینه دین اسلام ما تاکید کرده که فرد هرچه عالم تر شه تواضع بیشتر و ساده و بی ریا بودنش بیشتر میشه
وهمین دین اسلامم گفته فرد به هرعلمی بخاد دست پیدا میکنه
پس
علم برا خدا === تواضع در مقابل مردم و کوچیک بینی در برابر خدا و خود کوچک بینی ===== دستیابی به هر علمی
یار همیشگی
من هم از غرور بیجا خوشم نمیاد
همیشه کلماتی که عوام استفاده میکنن دلیل بر درست بودنشون نیست سطح سواد هر شخصی ایجاب میکنه که از کلمات درست و در شان خودش استفاده کنه(البته منظورم استفاده از یکسری کلمات قلنبه سلنبه که میشه به سادگی و در کمال ادب بیان بشه ،نیست)
صمیمیت در گفتار میتونه با همون کلمان گنده هم همراه باشه
طلب كردم ز دانائي يكي پند .......مرا فرمود: با نادان نپيوند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)