تو این سایت میتونید با نحوه کار نرم افزار PowerMill اشنا بشید
www.PowerMill.blogsky.com
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=113686
تو این سایت میتونید با نحوه کار نرم افزار PowerMill اشنا بشید
www.PowerMill.blogsky.com
http://www.iran-eng.com/showthread.php?t=113686
بودیم و کسی پاس نمی داشت که هستیمباشد که نباشیم و بدانند که بودیم
سلام
قصد دارم در اين تاپيك منابع آموزشي از جمله كتاب ، جزوه و فيلمهاي آموزشي رو قرار بدم .
متاسفانه كتاب مفيدي به زبان فارسي در بازار موجود نيست و شما تنها ميتوانيد از منابع انگليسي براي يادگيري اين نرمافزار بصورت كامل استفاده كنيد يا اينكه هزينه زيادي رو براي آموزش اين نرمافزار در كلاسهاي آموزشي پرداخت كنيد . اما اميدوارم با راه اندازي اين تاپيك همه شما دوستان عزيز و خوبم بهره مفيد و كافي رو ببريد .
شما ميتوانيد در اين تاپيك سوالات و مشكلات خودتون رو در زمينه طراحي استراتژيهاي ماشينكاري و گرفتن خروجي مطرح كنيد تا در اسرع وقت جوابگو باشم .
خواهشمندم براي اينكه اين تاپيك هميشه بالا بمونه حتما فعاليت مطلوب رو انجام بديد .
بيصبرانه منتظر نظرات، انتقادات و پيشنهادات سازنده شما صنعتگران عزيز هستم .
به کسی عشق بورز که لایق عشق باشه نه تشنه ی عشق چون هر تشنه ای یه روزی سیراب میشه!
دفتر مدیر تالار مهندسی مکانیکبا عرض معذرت از تمامی دوستان پست های اسپم رو حذف میکنم !
اين جزوات آموزشي بسيار كامل ، جامع و با توجه به آخرين تغييرات در نرمافزار PowerMILL تحت تاليف قرار گرفته است . (مربوط به ماشينكاري سه محوره )دانلود قسمت اول
براي دانلود اين جزوات به فايل ضميمه مراجعه كنيد .
فايل ضميمه
PM-01-introduction.pdf ( 335.7 كيلو بايت , 1253 نمايش )
ویرایش توسط Aysajoon : 9th March 2012 در ساعت 12:36 PM
به کسی عشق بورز که لایق عشق باشه نه تشنه ی عشق چون هر تشنه ای یه روزی سیراب میشه!
دفتر مدیر تالار مهندسی مکانیکبا عرض معذرت از تمامی دوستان پست های اسپم رو حذف میکنم !
دانلود قسمت دوم
فايل ضميمه
PM-02-basic-setup.pdf (1,017.1 كيلو بايت, 1621 نمايش)
دانلود قسمت سوم
فايل ضميمه
PM-03-areaclearance.pdf (1.76 مگابايت, 1566 نمايش)
دانلود قسمت چهارم
فايل ضميمه
PM-04-raster-etc.pdf (909.1 كيلو بايت, 994 نمايش)
دانلود قسمت پنجم
فايل ضميمه
PM-05-3doffset+constz.pdf (1.09 مگابايت, 925 نمايش)
دانلود قسمت ششم
فايل ضميمه
PM-06-corner-finishing.pdf (327.6 كيلو بايت, 754 نمايش)
سلام دوستان
اينم جزوه آموزشي پاورميل به زبان فارسي
دانلود كنيد منم دعا کنید ممنون ميشم
منتظر پستهاي آموزشي جديد باشيد.
با تشكر
فايل ضميمه
PowerMILL Training (WwW.PowerMill.blogsky.com).rar (1.71 مگابايت, 2033 نمايش)
مدیر عزیز این فایل ضمیمه تون مستقیم لینک میده باشگاه مهندسان (iran-eng) که اونم ثبت نام می خاد .
من اینجا جای دیگه آپلودش کردم بیایید از اینجا دانلود کنید
http://s1.picofile.com/file/73244062..._com_.rar.html
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)