بهتره خودتون با تنظیم شرایط به خودتون کمک کنین .....من زیاد با دارو موافق نیستم......ریتالین برای افزایش توجه و تمرکزه فکر میکنم.........
اول از همه بهتره محیطی که دارین توش درس میخونین ، حدالامکان خالی از وسایلی باشه که تمرکز شما رو به هم میزنه......
ایجاد یه محیط مناسب شرط مهمی برای مطالعه هست ......
* اگه اینکارو کردین ، چه مواردی رو رعایت کردین ؟
از غذاها و خوردنی های محرک کمتر استفاده کن.......
سوال : تو شب امتحان استرس هم دارین ؟؟
برنامه ریزی دارین برای درس خوندن ؟؟
** هر وقت احساس کردین فکری ، چیزی تو ذهنتونه که داره حواستون رو پرت میکنه و نمیتونین درس بخونین ......برای چند لحظه کتابو ببندین و
سریعا افکارتون رو رو ورق بنویسین، بعد ورق رو بذارین تو کیفتون و بگین سر یه فرصت مناسب به این افکار رسیدگی میکنم..........بعد به درس خوندن ادامه بده البته
نباید به افکارت دامن بزنی ........بعد از یه مدت درس خوندن برین سر افکارتون ......باید مدیریت افکارتون رو به دست بگیرین.....
وقتی شما افکارتون رو مینویسین ، در همون زمان از ذهنتون خارج میشه......
خب اینکه یه درسی میخونین که اصلا برای این ترم نیست......
...........
یه چیز مهم از روش تشویق و تنبیه استفاده کنید.....کمکتون میکنه
به خودتون بگین هروقت این مبحث رو بدون تمرکز خوندم اینو( هرچیزی ، حتی یه شکلات ، هرچیزی که علاقه دارین ) به خودم هدیه میدم........
و وقتی که خلافش عمل کردین ، خودتون رو تنبیه کنین ......مثلا ساعات درسیتون زیاد میشه ، اون چیزی که بهش علاقه دارین رو برا اون زمان حذف کنین برا خودتون......
................................
امیدوارم کمک کننده باشه...........اگه سوالی دارین یا نتونستم روشن بگم ، در خدمتم........

علاقه مندی ها (Bookmarks)