سلام دوستان عزیز
مطمنا همه نظرات دوستان درست و صحیح هست و بیشتر دوستان به باطن زیبا بیشتر تمایل دارند و این با عقل و منطق نیز سنخیت داره و همه ما هم قبول داریم ...
ولی میدونید گاهی مواقع همین خود ما این منطق رو میزاریم کنار و با چشم ظاهری تصمیم میگیریم البته شاید فقط ازدواج هم نباشه بلکه خیلی موارد هستن میگوییم عقل خیلی عالی هست ولی ناگهان در زمان عمل به چشم فقط اکتفا میکنیم ....
متاسفانه در زمینه ازدواج این غلبه عقل بر دل و چشم به وفور دیده میشه ......
خیلی ها مطمنا در اطراف ما به بسیارند که با تکیه بر چشم ظاهری ازدواج کردند ولی خب اخلاق زیبا مطمنا با چهره زیبا گاهی
هم خوانی ندارد و این پایه ای میشه برای اختلافات که متاسفانه بعضا این افراد به این زندگی هم خاتمه نمیدهند بلکه از همدیگر
طلاق عاطفی میگیرند یعنی اینکه کنار هم هستند ولی توجه ای به هم ندارند و بعضا گاهی خیانت هم در این مورد دیده میشود که هم میتونه شامل مرد و هم زن باشه ...
البته به نظر من هر کس در حد و اندازه خودش زیبایی دارد شاید یک نفر در نظر ما خوب و زیبا نیامد یعنی اون فرد زشت هست ؟
و یا بر عکس اون فرد که در نظر ما زشت اومده در نظر کسی دیگه ای بسیار زیبا بیات مطمنا اختلاف سلیقه هم هست...
مططمنا زیبایی لازمه زندگی در ازدواج هست و البته زیبایی که طرفین با کم به تفاهمش رسیده باشن زیباست یعنی هر دو در حد معقول زیبا باشند از نظر من این کفایت میکند و قابل قبول هست ....
اینکه فقط ملاک زیبایی باشه فردا در زندگی مشترک میتونه بسیار مشکل ساز میشه و الان نمونه های بسیاری از این ازدواج دارم می بینم که متاسفانه بن بست رسیده و یا اگر بن بست نشده ولی به بن بست عاطفی و احساسی رسیده اند....
مطمنا من خودم ملاک زیبایی رو قبول دارم چون خداوند این قدرت رو به همه ما داده تا زیبا نگر باشیم و برای همین از زیبایی لذت می بریم
ولی هر چیزی حد و اندازه خودش رو دارد.....زیبایی در کنار اخلاق خوب همون پند بزرگ زرتشت ...گفتار نیک و کردار نیک و.....

علاقه مندی ها (Bookmarks)