به نظر من این که یه شعاره که بگیم ظاهر مهم نیست و فقط اخلاق و فلان .. اگه رئال فکر کنیم میبینیم بی تاثیر نیست در انتخاب طرف مقابل و به نظر من یکی از ملاکهاست حالا خانوما رو نمیدونم ولی برا اقایون هست ولی شدتش فرق میکنه در واقع باید ظاهر طرف مقابل به دل طرف بشینه .. منتها این یه اشتباهه برا ظاهر خاص کسی باهاش ازدواج کنیم که این خطای بزرگیه در واقع به بهای زیبایی ظاهر که ریشه انتخابش تو غریزه است خیلی چیزایی که متاسفانه یا خوشبختانه تکراری هم نمیشن مثل اخلاق قدرت شعور و درک میزان دانایی و همچنین ارزشهایی مثل گذشت مهربانی خوش قلبی و صداقت رو ممکنه از دست بدیم که در اینصورت یا زندگی مشترک تو مدت کوتاهی از هم میپاشه یا تبدیل به برزخ وحشتناکی میشه ...من یکی که دذو تاش برام مهمه و قطعا نمیتونم هیچکدومشو فدای اونیکی بکنم
یه نکته دیگه هم تو پستها دیدم و اون ثروت و شغل و در کل مادیات طرف مقابل بود که این یکی به نظرم ملاک ادمای کم قدرت و بی مسئولیت هستش که توقع مادی از خانواده همسر منظورم خانواده دختر داشته باشی و اینکه به این دلیل ازدواج یا انتخاب کنی که طرف مقابلت توانایی مادی خاصی داره یا کارمنده یا فلان .. که به نظر خودم هم فکر سبکیه من یکی حاضرم طرف مقابلم یک تومن حتی جهاز هم نداشته باشه ولی عشق صداقت درک وفاداری و گذشت به علاوه زیبایی نسبی رو داشته باشه در این صورت به نظرم اون زندگی دلنشین و زیبا خواهد بود و با کمک همدیگه چون عشق و اعتماد وجود داره به هر چیزی که بخان میرسن

پاسخ : بحث داغ هفته :آیا زیبایی،ملاکی صحیح برای انتخاب همسر هست ؟
 پاسخ : بحث داغ هفته :آیا زیبایی،ملاکی صحیح برای انتخاب همسر هست ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)