دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 115

موضوع: سوالات و اشكالات ریاضی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    مهندسی مکانیک
    ارسال تشکر
    37
    دریافت تشکر: 35
    قدرت امتیاز دهی
    0
    Array

پیش فرض پاسخ : سوالات ریاضی

نقل قول نوشته اصلی توسط marde javan نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان گرامی
    من این ترم درس معادلات دیفرانسیل را در مقطع کارشناسی ناپیوسته دارم اما هنوز از نظر ریاضیات ضعیف هستیم.
    خواهشا با ذکر چندین مثال تفاوت معادله سرعت با معادله حرکت را بگید, همچنین من در یک مثال دیدم که مشتق معادله حرکت به معادله سرعت تبدیل شد یا برابر شدند, علتش چیه؟ چرا باید از معادله حرکت مشتق بگیریم؟ واقعا دوستان در این زمینه خیلی ضعیف هستم و دوست دارم کاملا منو راهنمایی کنید, چطوری میشه این مسائل رو به خوبی درک کرد؟
    سلام. شما روی کیلومتر ماشین نگاه میکنید در قسمت کیلومتر شمار چی می بینید؟ می بینید که نوشته km/h ، که سرعت رو نشون میده. km همون مسافته یعنی حرکت، h هم همون زمانه. که تقسیم اینا شده سرعت متوسط. وقتی مشتق بگیریم میشه سرعت لحظه ای. شما برای مثال یک معادله درجه دوم داشته باشید مثل: x = t^2 + 3t + 4 حالا اگر از این مشتق بگیریم میشه چی؟ مشتق مکان(حرکت) نسبت به زمان میشه v . درنتیجه داریم: v = 2t + 3 . حالا اگر از این دوباره مشتق بگیریم میشه شتاب. مشتق v نسبت به زمان برابر a هست. در نتیجه داریم: a = 2 .
    مشتق حرکت نسبت به زمان برابر سرعت لحظه ای است که واحدش میشه متر تقسیم بر ثانیه. که سرعت لحظه ای برابر است با شیب مماس بر نمودار مکان زمان.
    مشتق سرعت نسبت به زمان برابر مشتق لحظه ای است که واحدش میشه متر تقسیم بر مجذور ثانیه. که مشتق لحظه ای برابر است با شیب مماس بر نمودار سرعت زمان.

اگر که متوجه نشدین بگید تا اثباتشون رو هم براتون بزارم.
    www.pjiran.ir/forum

سایت علمی پژوهشگران جوان ایران

2. 2 کاربر از پست مفید ALIREZA_2010 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)