یعنی هیچکس جوابشو نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
یعنی هیچکس جوابشو نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
تعداد افرازها
با سلام
اگه امکان داره جواب این جزء صحیصح رو بدین
لطفا با راه حل
[ log arc tan 1390]
خدایا مرا یک لحظه به خودم وا مگذار
ویرایش توسط azarbara : 27th October 2011 در ساعت 01:05 AM
مرجع تخصصی ریاضیات، از پایه تا دکترا
http://rayeshmand.ir
برای n بزرگ تر و مساوی 2 وعدد مختلط دلخواه c ثابت کنید مجموع ریشه های n ام c برابر صفر است.
شدید به جوابش نیاز دارم جون هرکی دوست دارید بزارید![]()
only God
ویرایش توسط azarbara : 28th October 2011 در ساعت 11:01 AM دلیل: اشتباه چاپی
مرجع تخصصی ریاضیات، از پایه تا دکترا
http://rayeshmand.ir
خواهش می کنم یکی جواب سوالمو بده![]()
only God
سلام. شما روی کیلومتر ماشین نگاه میکنید در قسمت کیلومتر شمار چی می بینید؟ می بینید که نوشته km/h ، که سرعت رو نشون میده. km همون مسافته یعنی حرکت، h هم همون زمانه. که تقسیم اینا شده سرعت متوسط. وقتی مشتق بگیریم میشه سرعت لحظه ای. شما برای مثال یک معادله درجه دوم داشته باشید مثل: x = t^2 + 3t + 4 حالا اگر از این مشتق بگیریم میشه چی؟ مشتق مکان(حرکت) نسبت به زمان میشه v . درنتیجه داریم: v = 2t + 3 . حالا اگر از این دوباره مشتق بگیریم میشه شتاب. مشتق v نسبت به زمان برابر a هست. در نتیجه داریم: a = 2 .
مشتق حرکت نسبت به زمان برابر سرعت لحظه ای است که واحدش میشه متر تقسیم بر ثانیه. که سرعت لحظه ای برابر است با شیب مماس بر نمودار مکان زمان.
مشتق سرعت نسبت به زمان برابر مشتق لحظه ای است که واحدش میشه متر تقسیم بر مجذور ثانیه. که مشتق لحظه ای برابر است با شیب مماس بر نمودار سرعت زمان.
اگر که متوجه نشدین بگید تا اثباتشون رو هم براتون بزارم.![]()
www.pjiran.ir/forum
سایت علمی پژوهشگران جوان ایران
سلام من یه سوال در باره دنباله ها دارم. اگه دنباله an به عددی مثل L همگرا باشد آنگاه درباره همگرایی یا واگرایی دنباله a2n چه می توان گفت؟ اگر واگراست علتش چیست؟ اگر همگراست آنگاه به چه عددی بر حسب L همگراست؟ اگه براتون امکان داره زود جوابمو بدین.
ویرایش توسط arad2000_gh : 19th November 2011 در ساعت 01:34 PM
خدایا مرا یک لحظه به خودم وا مگذار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)