یادگیری مطالب بیشتر در زمینه تخصص ما و یاد دادن اگاهی های خود به دیگران
در جریان قرار گرفتن از تحولات ایران و جهان و تبادل نظر با دیگر افراد در انجمن
ارتباط گسترده و یافتن همفکران و هم اندیشان در سطوح فکری مختلف !
یافتن ی عنوان مدیریتی مجازی و ارتقا صعودی آن !
تمامی موارد !
دوست آشنا
هدف عضویت در این گونه انجمن ها در چیست ؟
بالا بردن اطلاعات عمومی و تخصصی در رشته خودم و سایر رشته ها به خصوص رشته های فیزیک و پزشکی و کامپیوتر
انگیزه و هدف شما در انجمن حاضر (نخبگان جوان) در چیست ؟
آشنا شدن با نخبه های کشورمون
و چه اهدافی را در انجمن حاضر دنبال می کنید ؟
1 - کمک به هر کدوم از بچه هایی که نیازمند یاری سبزمون هستند تو هر رشته ای که تا حدودی اطلاعات داشته باشم
2-کمک به خودم برای پیشرفت تو مسائل علمی و فرهنگی و اجتمایی
عناوین مدیریتی مجازی تا چه حد براتون مهم تلقی میشه ؟
خیلی برام مهم نیست![]()
ویرایش توسط RAHA.G : 2nd October 2011 در ساعت 08:32 PM
از کسانیکه از من متنفرند سپاسگزارم ، آنها مرا قویتر میکنند
استعداد برتر سایت
هدف عضویت در این گونه انجمن ها در چیست ؟
والا اینگونه سایتها؟ فکر نکنم هیچ سایتی مثل اینجا تکمیل باشه نه؟! اینکه بتونم تو یه فضای باز نتایج تحقیقاتمو بزارم تا همه استفاده کنن!(البته هنوز اول راه ام!!!)
هدف شخصیم؟ برای اختراعاتم تحقیقات جامعه تری انجام بدم!
و چه اهدافی را در انجمن حاضر دنبال می کنید ؟
به اقا مصطفی گیر بدم تا سایت همه اش پیشرفته ترش کنه!
به نظرم برای اینکه به حرفات توجه کنن چیز خوبیه! مخصوصا برای من که تا قبل از همکار شدنم کسی زیاد به نتایج کارام توجه نمیکرد!
دوست جدید
درود
خب مشخصه که من دلیل علمی هم داشتم ولی من فقط به خاطر یک دوست اومدم اینجا اگر هم جدیدا اینجاها نیستم و کمتر میام بازم به خاطر اونه
هیییییییی روزگار
از همه عذرخواهم![]()
دیدی آن ترک خطا دشمن جان بود مرا
گرچه عمری به خطا دوست خطابش کردم
استعداد برتر سایت
تنها جایی که تو اینترنت از روی علاقه فعالیت میکنم .
کامل ترین تالار و بهترین کادر تو این سایت . جامعترین اطلاعات رو تنها میتونید روی این سایت پیدا کنید . از جدیدترین اخبار تا اورجینال ترین مقالات .
تو این چن سال افتخار همکاری با بهترین افراد رو داشتم
کاربر جدید
تا جایی که بشه از اطلاعات دوستان استفاده کنم و خوب اطلاعات خودم را هم در اختیار بقیه قرار بدم
تقریبا میشه گفت اصلا برام مهم نیست
کاربر جدید
باشه
کاربر جدید
اصلا شما تا حالا به این فکر کردید که شاید عضویت در این فروم ها به خاطر تنهایی باشه
کاربر جدید
یک بزرگی می گفت در دنیای مجازی آنلاین ترین ها تنها ترینند!!!!
بلا بردن دانش کامپیوتری انجمن
اهداف و انگیزه شما از عضویت در انجمن نخبگان جوان و فعالیت در آن چیست ؟!؟
معمولا هدف از شرکت در این سایت ها اعلام آمادگی برای تبادل اطلاعات و تخصص هاست و اینکه یادگیری و آموزش مطالب علمی و جدید از ضرورت های امر برقراری یک ارتباط موثر و مفید با دنیای جدید تکنولوژی میباشد
چرا دنیای مجازی( اینترنت) فروم ها تشکیل و هر روز بزرگتر و پیشرفته تر می شود ؟×!!!!...
در پاسخ به این سوال من فکر میکنم محدودیت زمانی و تعدد مشغله های شغلی و تحصیلاتی افراد در عصر امروز بارز ترین دلیل این موضوع است
البته چنان که میدانیم هنوز هم ایران به سطحی از تکنولوژی دست نیافته که ما بزرگی و نفوز دنیای اینتزنت را در زندگی روزمره ی خود چنان که باید حس کنیم و همین مقدار که موجب تعجب ما شده قطره ای در مقابل بحر پیشرفت روز افزون پیشرفت فعالیت ها ی تجاری تحقیقاتی بازرگانی و ....... میباشد که شاید هم اکنون سرعتی برابر با سرعت نور در چهان دارد.
این موضوع آنقدر در کنترل یک فضای مجازی اهمیت دارد که شاید مقایسه ی آن با مدیریت یک محیط حقیقی یک مقایسه ی نا به جا و نا درستی باشد.به نظر من مدیریت مجازی مکان های مجازی باید بر عهده ی کسانی باشد که از تدبیر و تحصیلات کافی برخوردار باشند تا در مواقع لازم بدون جانب داری شخصی و سلیقه ای به حل اختلافات و مدیریت افراد
بپردازند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)