دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 11 از 13 نخستنخست ... 2345678910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 123

موضوع: میخواهم راز خوشبختیم را با شما شریک شوم!

دوست جدید
    رشته تحصیلی
    كامپيوتر
    ارسال تشکر
    2
    دریافت تشکر: 81
    قدرت امتیاز دهی
    28
    Array

پیش فرض پاسخ : میخواهم راز خوشبختیم را با شما شریک شوم!

دوست جدید
    رشته تحصیلی
    كامپيوتر
    ارسال تشکر
    2
    قدرت امتیاز دهی
    28
    Array

دوست جدید
    رشته تحصیلی
    كامپيوتر
    ارسال تشکر
    2
    قدرت امتیاز دهی
    28
    Array

4. کاربرانی که از پست مفید borzooi سپاس کرده اند.

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    علوم کامپیوتر
    ارسال تشکر
    3,312
    دریافت تشکر: 3,315
    قدرت امتیاز دهی
    59
    Array

سلام ... یه سلام خنک صبگاهیییییی... بچه ها من ده دقیقه دیگه باید برم مدرسه! باورتون نمیشه همین الانشم کلی پیغام بی جواب دارممممم... شرمنده ی اخلاق ورزشکاری همه تونم هستمبذارید غعلا بچسبم به درسممممم... دانشگاه صنعتی شریف تهران که قبول شدم مخلص همه تونم هستم... رکساناجون شما این تاپیکو زنده نگهدارررر... دوروز دیگه ممکنه خبر سکته مغزیمو دراثر زیادی فیزیک خوندن بشنوین اونوقت آه بکشید که هی وای مننننن... دختر خوبی بود... کاش نوشته هاشو میخوندیمممم... راستی چقدر سایت عوض شده. دست آقا مصطفی و همه بچه های زحمتکش سایت دردنکنه. همه تون خیلی ماهین. دوستتون دارم خیلی زیادددددد. پیشرفت کنید.اونقدر که وقتی برگشتم سایت فقط من شما رو با شکوفاییام شگفت زده نکنمممم شماهم منو شگفت زده کنینننننن... خدانگهدار
    sokutam miad... slm,hamin:-)

6. 3 کاربر از پست مفید 7raha7 سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    علوم کامپیوتر
    ارسال تشکر
    3,312
    قدرت امتیاز دهی
    59
    Array

سلام ... یه سلام خنک صبگاهیییییی... بچه ها من ده دقیقه دیگه باید برم مدرسه! باورتون نمیشه همین الانشم کلی پیغام بی جواب دارممممم... شرمنده ی اخلاق ورزشکاری همه تونم هستم
    بذارید غعلا بچسبم به درسممممم... دانشگاه صنعتی شریف تهران که قبول شدم مخلص همه تونم هستم... رکساناجون شما این تاپیکو زنده نگهدارررر... دوروز دیگه ممکنه خبر سکته مغزیمو دراثر زیادی فیزیک خوندن بشنوین اونوقت آه بکشید که هی وای مننننن... دختر خوبی بود... کاش نوشته هاشو میخوندیمممم... راستی چقدر سایت عوض شده. دست آقا مصطفی و همه بچه های زحمتکش سایت دردنکنه. همه تون خیلی ماهین. دوستتون دارم خیلی زیادددددد. پیشرفت کنید.اونقدر که وقتی برگشتم سایت فقط من شما رو با شکوفاییام شگفت زده نکنمممم شماهم منو شگفت زده کنینننننن... خدانگهدار

8. 5 کاربر از پست مفید 7raha7 سپاس کرده اند .

همکار تالار اخبار اختراعات و نوآوری
    رشته تحصیلی
    برق
    ارسال تشکر
    1,002
    دریافت تشکر: 862
    قدرت امتیاز دهی
    31
    Array
    LUCKLY's: جدید92

واقعا تاپیکه جالب ولازمیه به نظر من تو این دوره زمونه اکثر مردم افسردگیو تجربه کردن من فک میکنم یه دلیلش بالا بودن سطح توقعاتمونه ویه دلیلش قدر ندونستن لحظه هایی که بعدها میفهمیمهمون لحظه ها لحظه هایی که ما خوشبخت بودیم مثل من ,من خودم وقتی برا کنکور درس میخوندم همش فک میکردم خوش بحال اونایی که الان دانشگاهن چقد خوشبختن و چه احساس خوبی میتونن داشته باشن ولی بعد از اینکه کنکور دادم تازه فهمیدم اون موقعها انگار احساس بهتری داشتم و شادتر بودم میدونید چرا چون اون وقتا هدف داشتم وهدفم برام خیلی مهم بود تنها وتنها هم برای رسیدن به اون تلاش میکردم ولی وقتی به هدفم نرسیدم البته به یه بخشیش رسیدم در واقع اون رشته ای که میخاستم قبول شدم ولی اون دانشگاهی که میخاستم نه و همین بالا بودن سطح توقعاتم باعث شد تا سال اول دانشگاه افت تحصیلی شدیدی داشته باشم اون موقع فک میکردم اگه برم اون دانشگاه چقد خوشبخت میشم و الان دیدگاهم به خوشبختی اینه :همین که کسایی رو دارم که گاهی دل تنگم میشن یعنی خوشبختم همین که خدایی رو دارم که وقتی از همه کس وهمه چیز بریدم وخستم پشت وپناهمه وقتی دارم ازش دور میشم به یادمه ودستاشو به سمتم میگیره تا منو به طرف خودش هدایت کته خوشبختم وقتی انگیزه ی پیشرفت دارم خوشبختم از همه مهمتر وقتی خدا بهم فرصت زندگی داده یعنی منو دوستم داره پس من خوشبخت خوشبختم عزیزای دل از خدا میخام که جاده ی خوشبختیو برامون مسیری قرار بده که ما رو به خودش برسونه .آمین

10. 4 کاربر از پست مفید LUCKLY سپاس کرده اند .

دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    علوم کامپیوتر
    ارسال تشکر
    3,312
    قدرت امتیاز دهی
    59
    Array

ممنون از تعاریفتونننننننن... راستش من فک میکنم منظورتون از سطح توقع یه جورایی انتقاد به منم هست. هرچند شما خب دوست هستین وحرفتونو از روی دوستی زدین. ممنون. اینکه گفتم صنعتی شریف... واسه اینه میخوام درحد صنعتی شریف تلاش کنم... اونوقت ببینیم چی قبول میشم. من برای رتبه اول کنکور شدن درس میخونم. خودمم میدونم که رتبه اول نمیشم. اما تلاشمو در اون حد میکنم.... همچین دیدگاهی ضربه ای به کسی نمیزنه. چون خودمم میدونم صرفا تلقینیه. ولی باعث میشه از اینی که هستم به مراتب بالاتری صعود کنم.

12. 5 کاربر از پست مفید 7raha7 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    1,621
    دریافت تشکر: 699
    قدرت امتیاز دهی
    61
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط 7raha7 نمایش پست ها
    حالا نوبت مرحله ی بعده

بعد از فراخواندن خدا به زندگیتون کم کم گناه کمرنگ میشه... کنترلش دست شما نیست . این دو تا با هم یه جا نمیمونن: کمال و قدرت برتر- تاریکی و گناه
    پس به محض اومدن خدا و این قدرت برتر گناهان شما کمرنگتر میشن و کم کم وقتشه توبه کنید... یه باور اشتباه دیگه ی مذهبی اینه که وقتی میخواید یه گناهو ترک کنید بلافاصله توبه کنید. بازم قاطعانه میگم : اشتباهه...
    اگر به انجام دادن اون گناه معتاد شده باشید این توبه شما رو پیش خدا بدقول میکنه... موقعی توبه کنید کنید که میدونید دیگه نمیرید سمت این گناه... هیچی نباید براتون مهمتر از آبروتون پیش خدا باشه... بدقولی هم که دیگه آفت آبرو هستش!
    سوال اینه : گفتم موقعی توبه کنید که میدونید نمیرید سمت گناه.... چه موقع میدونید که نمیرید سمت گناه؟ وقتی اون گناه در وجودتون کمرنگ و کمرنگتر میشه... چه موقع کمرنگ میشه: جواب این سوال همون بحث قبلیه.... موقعی که به سمت خدا میرید.
    و چرا ارزش یه توبه کار پیش خدا زیاده؟؟؟؟ : چون دیگه اینکه این انسان گناهو انجام نمیده قطعی شده... دیگه گناه تمووووووووووم شد! این یه انسان تازه اس! انگار که تازه متولد شده باشه!
    و با تکیه بر روایات دین خودتون میگم : کسی که توبه کنه (توبه ی واقعی!) از گناهش پاک پاکه... گویا تازه از مادر متولد شده باشه. و خدا کامل کامل کامل می بخشددش!
    بعد از توبه شما تازه رسیدین به مرحله دوم.... حالا خدا رو دارید. چی کار کنید که از دستش ندید و بهش هی نزدیکتر شید؟؟؟ : برای از دست ندادنش گناهای بیشتری رو ترک کنید. این میشه همون تصوری که گفتم در مرحله اول داشتنش اشتباهه. حالا باید برای نزدیکتر شدن به خدا آدم خوبتری شدددددددد!
    این یعنی رشد و پویایی و کمال برترررر
    این یعنی قدرت!
    باسلام

خدا میفرماید من تنها در یک جا جا میگیرم اونم قلب مومنه

القلب حرم الله

ومیفرماید شریک خوبی هستم اگه کسی غیر از من وارد قلبت بشه من میرم

این حرف رها خانم درسته خدا و گناه یک جا نمیمونن

پس اگه گناه وارد قلب بشه خدا میره واگه میخوای خدا تو قلبت بمونه باید گناه رو بیرون کنی از قلبت

چون تا اون هست خدا نمیاد

پس باید عجله کنیم چون ممکنه تا فردا زنده نباشیم برا بینرون کردن گناه از حرم خدا (قلب) با توه واقعی

کارشیطون همینه که مارو از این کار منصرف کنه حتی شده برا یه سااعت

پس

باز آی باز آی هرآنچه هستی باز آی

صد بار اگر توبه شکستی باز آی

فیض حق با شما
    ویرایش توسط tarannom101 : 8th November 2011 در ساعت 11:53 PM

14. 3 کاربر از پست مفید tarannom101 سپاس کرده اند .

استعدادهای برتر
    رشته تحصیلی
    تخصص=ایده پردازی +ارزیابی محصول
    ارسال تشکر
    18,873
    دریافت تشکر: 9,270
    قدرت امتیاز دهی
    11671
    Array
    حسین متقی's: پر حرف

عرضم به حضورتون که
    اولیش تلقین بیش از حد خوش شانسیه که باعث میشه همه چیزای دلخواهم سریع در دسترسم باشن
    دومیش نادیده گرفتن شانسه که باعث میشه با وجود سختی ها کم نیارم
    سومیش احساس حضور خداس که باعث میشه اتفاق افتادن هر چیزی رو از حرکت ماهیچه های چشمم تا.... رو با حکمت و دلیل و
    فرمان خدا بدونم و کلا دنیا- زمان- علم- و... رو یه پازل چندین بعدی ساخته خدا بشناسم وفرض کنم و در نظر بگیرم
    چهارمیش این بوده که از وقتی 1و2و3رو فهمیدم باید عمل کنم یاد گرفتم هر کاری دلم میخواد بکنم یعنی همین الان مثل یه بچه 9 ساله بازی میکنم(به روش خودم) و مثل بابای 45سالم تصمیم بگیرم با جدیت تمام و کلا انتخاب مسیر زندگیمو کاملا خودم به دست بگیرم
    پنجمیش رو هنوز پیدا نکردم واگه پیدا کنم موفقیت و خوش بختیم به توان 10 میرسه
    البته از روی 1و2و3و4 میدونم پنجمیو خود خود خودم واز روی تجربیاتم باید به دست بیارم
    البته یه چیز دیگه هم هست که توی این شماره ها نیست
    گفته های امامان وپیامبران و کلا معصومین وامام خمینی و کلا ولایت فقیه رو از تصمیم خودم بالاتر میدونم

http://news.iranema.ir/ سامانه هوشمند جمع آوری و انتشار اخبار روز ایران

16. 3 کاربر از پست مفید حسین متقی سپاس کرده اند .

یار همراه
    رشته تحصیلی
    برنامه ریزی اموزشی نیروی انسانی
    ارسال تشکر
    6,414
    دریافت تشکر: 9,022
    قدرت امتیاز دهی
    5176
    Array
    ساناز فرهیدوش's: لبخند

نقل قول نوشته اصلی توسط 7raha7 نمایش پست ها
    سلام ... یه سلام خنک صبگاهیییییی... بچه ها من ده دقیقه دیگه باید برم مدرسه! باورتون نمیشه همین الانشم کلی پیغام بی جواب دارممممم... شرمنده ی اخلاق ورزشکاری همه تونم هستم
    بذارید غعلا بچسبم به درسممممم... دانشگاه صنعتی شریف تهران که قبول شدم مخلص همه تونم هستم... رکساناجون شما این تاپیکو زنده نگهدارررر... دوروز دیگه ممکنه خبر سکته مغزیمو دراثر زیادی فیزیک خوندن بشنوین اونوقت آه بکشید که هی وای مننننن... دختر خوبی بود... کاش نوشته هاشو میخوندیمممم... راستی چقدر سایت عوض شده. دست آقا مصطفی و همه بچه های زحمتکش سایت دردنکنه. همه تون خیلی ماهین. دوستتون دارم خیلی زیادددددد. پیشرفت کنید.اونقدر که وقتی برگشتم سایت فقط من شما رو با شکوفاییام شگفت زده نکنمممم شماهم منو شگفت زده کنینننننن... خدانگهدار

با تلاش و پشتکاری که از رهای عزیزم سراغ دارم مطمئن هستم که قبول میشه . در عین حال باید برترین هارو خواست تا به حداقل ها دست پیدا کرد .
    هرکس هم فاز منفی بیاد قبول میشی نمیشی سرو کارش با دی جی و باستان هست !!
    ایشون که تلاش می کنه ما هم دعا میکنیم (در جهت گرفتن یه شیرینی تپل )
    http://roksana65.blogfa.com/ساناز فرهیدوش
    وبلاگ خودشکوفایی

18. 2 کاربر از پست مفید ساناز فرهیدوش سپاس کرده اند .

صفحه 11 از 13 نخستنخست ... 2345678910111213 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)