همه ما می دونیم که مشکل جوونای کشور یه مشکل بزرگه . همه حرفهایی که درسته و تازه این حرفهای چن نفره اگه همه بخوان مشکلات رو بگن مطمئن باشید تو 1000 صفحه هم جا نمیشه . اما من یه سوال دارم دوستان اگه می تونن سوال من رو مستقیم جواب بدن .
از فردا همه ما میریم اونجا پارک اب و اتش با تفنگ اب پاش و بادکنک و ... هرروز و هرروز میریم و اب بازی میکنیم . بعد از یک سال باهم میایم اینجا و نتیجه گیری میکنیم . ایا هیچ چیز عوض میشه ؟ بلیط استخر ارزون میشه ؟ بلیط کنسرت چی ؟ مسئولین به فکر ما می افتن .؟؟؟؟؟؟
چی عوض میشه ؟
اگه این افرادی که من دیدم سنشون به نونهالا می خورد من میگفتم خوب عقلشون نمیرسه . اما اینا بیشتر به جوون و بزرگسال میخوردن !!!!
بابا اینا اکثرا به سن دانشجوا میخوردن .
اگه اعتراضی هست بیان جمع بشن بگن این کارو بکنید این کارو نکنید پلاکارد بردارن جلو در وزارتخونه ها !
اینجوری میخاید کشورتونو بسازید ؟؟؟؟؟ تو دانشگاه خودمون یه دانشجو بعد از ساعت 9 که اتوبوس های دانشگاه شیفتشون تمومه رفت بیرون یه ماشین سوار شد و یه بلایی هم سرش اوردن .به صبح نکشید بچه ها با پلاکارد و .... بی غیرت خوندن بعضی ها کاری کردن رییس بیاد پایین بااین که موضوع به دانشگاه ربطی نداشت کاری کردن فرماندهی انتظامی بیاد جواب بده .تا اعدام یارو تجمع بود و سر کلاس نرفتن . بعد غذای سلف و .....
اینجوری اعتراض می کنن .
بابا اینا جوونای تحصیل کرده ی مملکتن . شبیه این میمونه که از کسی خواستگاری کنی بهت جواب رد بده توهم برای نشون دادن اعتراضت بری رو پل چاقو چاقو کنیش یا اسید بپاشی رو صورتش ؟
این جوابش نیست . این راهش نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)