دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 123

موضوع: میخواهم راز خوشبختیم را با شما شریک شوم!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    دوست آشنا
    رشته تحصیلی
    علوم کامپیوتر
    ارسال تشکر
    3,312
    دریافت تشکر: 3,315
    قدرت امتیاز دهی
    60
    Array

پیش فرض پاسخ : میخواهم راز خوشبختیم را با شما شریک شوم!

صعوددددددددددددددددد...! صعودددد؟؟؟
    حالا شما خدا رو به زندگی خودتون فرا خواندید... میرسیم به اون مرحله که قدرته... : یعنی استفاده از قدرت خداوندی در جهت خواسته ها و اهدافمون... برای رسیدن به اهدافمون سه قدرت انسانی داریم : ایمان ، عشق ، تمرکز... که با قوی کردن هر کدوم از اینا میشه نیروی خداوند و کایناتو در جهت خواسته ها به جریان انداخت.
    اولیش : ایمان
    خب... ایمان یعنی باور داشتن یه چیزی... ما از این قدرت در زندگی روزمره مون خیلی استفاده میکنیم : هم در جهت مثبت و هم در جهت منفی...
    ما با ایمان داشتن گاهی خودمونو محدود میکنیم... در اینجا مجبورم یه کم غیر علمی حرف بزنم : کی میگه اگه شبا ساعت خوابت کمتر از هفت ساعت بشه میمیری؟؟؟ دانشمندا؟؟؟
    از همین دانشمندا برید بپرسید روزی چند ساعت میخوابن...
    من ساعات خوابو مثال زدم چون خودم مدتی باهاش درگیر بودم... قبلا سرم شلوغ بود هنوزم هست. اما قبلا وقت کم می آوردم... هرچی هم از اتلاف وقتم میخواستم جلوگیری کنم نمیشد! تهش می دیدم یه کارو از قلم انداختم! اینقدر اعصابم خرد میشد وقتی طبق برنامه ریزیم باید مثلا این کتابو بخونم و نمیرسم... تهش مجبور میشم از ساعت خوابم بزنمممم! بی خوابی... اعصاب خوردی بیشتررر... کم خوابی... چشمای قرمززز... بله خب دردسرام بیشتر شدند... علتش چی بود: ایمان من به اینکه بلاخره این کم خوابیدن کار دستم میده!
    نه... امروز دیگه به این ایمان دارم که : رسیدن به هدف اونقد شیرینه که از ساعات خواب که هیچی... میشه از خورد و خوراکم زد! گاهی آدم ساعت 4 صبح میشینه جزوات و مطالبی رو که باید بخونه نگاه میکنه : وای خدای من! چطور میتونم بخوابم وقتی این همه مطلب هست که هنوز یادشون نگرفتم! به علایقتون توجه کنید و طبق روندی جهانی به روز شده پیش برید: وای خدای من! چطور میتونم بخوابم وقتی هنوز مقاله جدیدی که در ارتباط با موضوع مورد علاقم نوشته شده رو نخوندم!
    و بعد بی خوابیا شروع میشن... عجیبه... انسان که باید حتما هفت ساعتو بخوابه... پس چطوری میشه دووم آورد؟
    من اینو تجربه اش کردم! نیرویی مافوق تصورتون در جسمتون جریان داره ... طوری که حتی متوجه گذر زمان هم نمیشید... و تموم تمرکزتون روی رسیدن به هدفتونه و خوابیدن آخرین عاملیه که بهش فکر میکنید...البته گاهی وقتا هم استراحت لازمه... به شرط اینکه کنترل شده باشه.
    اما میخوام بگم اون نیرویی که باعث میشه آدم تا 4 صبح بشینه روی هدفش کار کنه چیه؟ : ایماان...
    طبیعت انسان اینه : ایمان محرکه!
    تا حالا پیش اومده که سر موضوعی با کسی درگیری داشته باشید و حق با شما باشه و حقتون یهو ضایع شه؟ عکس العمل شما چیه؟ به یکی بگید حتما تو همچین حالتی ازتون فیلم بگیره چون من اینو دیدم و رو خیلیا تستش کردم : برقی که یهو میاد تو چشماشون... صداشون تیز میشه... تند تند حرف میزنن و میشه ترشح آدرنالینو کاملا تو وجودشون تشخیص داد...
    در چنین حالتی تا کسی رو متقاعد نکنید که دارید درست میگید ول کن ماجرا نیستید!
    این نیرو از کجا میاد و آدرنالین برای چی ترشح میشه؟
    از اینجا : شما ایمان دارید که حق با شماست و شما درست میگید
    توجه کنید : ایمان دارید!
    sokutam miad... slm,hamin:-)

2. 7 کاربر از پست مفید 7raha7 سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)