در قدم اول اطلاعات کامل و جامع از نحوه طراحی پیدا می کنم . بعد چارت می کشم که به ترتیب می خوام چه کارایی رو انجام بدم ، اگه طرح مشابه بوده رو بررسی می کنم . و بعد به صورت پایلوت کار رو انجام می دم و بعد از رفع نواقص کار اصلی رو شروع می کنم .
با توجه به جوابم ، سوالتون رو درست متوجه شدم؟
یار همیشگی
بله - روش خوبی هست .
راستی شما از مشتری خودتون در طراحی کمک می گیرید یا ارتباط دارین
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
کـــــــاربر فــــعال
یار همیشگی
من به پست قبلی بود روش مناسبی نوشته بودن.
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
یار همیشگی
غیر از این مسئله یک سوال بپرسم شما می دانید برای چی عواملی وقتی که رعد و برق می زند چند روز بعد در مراتع و جنگل ها قارچ می روید؟
کـــــــاربر فــــعال
یار همیشگی
نه
برای این عامل نیست.
یار همیشگی
چه چیزی دیگه بنظرتون می یاد
یار همیشگی
فک کردین برای چی می تونه باشه؟
کـــــــاربر فــــعال
نمی دونم شاید بخاطر روطوبت و دمای هواست !![]()
بازی تمام شد همه با هم کلاغ پر !!
- – – ––•(-•LaDy Ds DeMoNa •-)•–– – – -
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)