بچه ها جاتون خالی ، خیلی غرفه قشنگی بود . واقعاً بچه ها زحمت کشیدند
تا دیر نشده بجنبید حیفه بعداً پشیمون میشیدا ......................![]()
بچه ها جاتون خالی ، خیلی غرفه قشنگی بود . واقعاً بچه ها زحمت کشیدند
تا دیر نشده بجنبید حیفه بعداً پشیمون میشیدا ......................![]()
خیلی از آدما هر وقت اراده کنن می تونن توسط آدمای دیگه دیده بشن.ولی اون آدمایی خوشبختن که ارادشون همیشه این باشه که توسط خداشون دیده بشن.
ممنون از همتون
ممنون از حضورتون
ممنون ازآقا مصطفي كه يه بار ديگه همه رو دورهم جمع كرد
طفلي به نام شادي،ديريست گمشده ست با چشمهاي روشن براق با گيسويي بلند به بالاي آرزو هركس از او نشاني داردما را كند خبر،اين هم نشان ما:يك سو خليج فارس سوي دگر خزر*دكتر محمد رضا شفيعي كدكني*
آقاي khaalefer جديد چيزي نداريد؟؟؟
![]()
ElaBel in Njavan
واقعا ممنونيم از آقا مصطفي ..از دوستاني كه براي سايت و غرفه زحمت مي كشند ...از تمامي دوستاني كه تشريف آوردن...و ... حضور ما وظيفه و كوچكترين كاري بود كه مي تونستيم انجام بديم و هر كار و تلاشي كه به موفقيت و سربلندي سايت كمك كند دريغ نخواهيم كرد...
,Khalefar، َasghar 2000,kab,djmahdi,Rahgozar 2003,mohebbi,gilda,mostafa,فاكا, تاري , يكي از دوستان كه اگر اشتباه نكنم آقاي خالقي فر كه با همسرشون تشريف آورده بودند..
ویرایش توسط نازخاتون : 10th October 2010 در ساعت 02:00 PM
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
http://takestan20.ir/post-690.aspx
چند تا عكس كه تو وبلاگ شخصيم گذاشتم
طفلي به نام شادي،ديريست گمشده ست با چشمهاي روشن براق با گيسويي بلند به بالاي آرزو هركس از او نشاني داردما را كند خبر،اين هم نشان ما:يك سو خليج فارس سوي دگر خزر*دكتر محمد رضا شفيعي كدكني*
آقا یعنی چی......................... خب وقتی تو اصفهان نمایشگاه برگزار میشه شمام بیاین غرفه بزنید ماهم بیایم....
من اعتراض دارم...........(الان درحال کوباندن پام روی زمین هستم....)
باور کنین نمایشگاهای اصفهانم خیلی شلوغ میشه البته اگه موضوعش کتاب یا کامپیوتر باشه.... اکتر نمایشگا هام پل شهرستون برگزار میشه..... اگه میشد اینجام غرفه داشته باشین خودم یه اکیپ ده هزار نفری راه می انداختم و میومدم غرفه تون حسابی کیف می کردین!!!!
sokutam miad... slm,hamin:-)
salam age betoonam hatman miyam![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)