ايشالله به جمع گرم خانواده برگرده و در كنار عزيزانش
هوالشافي
ايشالله به جمع گرم خانواده برگرده و در كنار عزيزانش
هوالشافي
طفلي به نام شادي،ديريست گمشده ست با چشمهاي روشن براق با گيسويي بلند به بالاي آرزو هركس از او نشاني داردما را كند خبر،اين هم نشان ما:يك سو خليج فارس سوي دگر خزر*دكتر محمد رضا شفيعي كدكني*
خداوند شفاي عاجل عنايت فرمايد....
حديث شريف كسا را به نيت شفاي بيمار منظور 5 بار مي خوانيم اميدوارم كه خداوند رحمت عالم گسترش را بر سر ايشان هر چه سريعتر فرود آورد....
بیشتر آدم ها زمانی نا امید میشن که چیزی به موفقیتشون نمونده..در یک قدمی پیروزی دست از تلاش بر می دارند...آنها در دقیقه آخر تمامی امید خود را از دست میدهند..یک قدم مانده به خط پایان و پیروزی
منم 200 تا صلوات می فرستم
انشالله که هر چه زودتر سالم و سلامت به اغوش خانوادشون برگردن
"دوستت دارم" را , من دلاویزترین شعر جهان یافته ام...
با سلام به دوستان عزيزم :
بنده متوجه نشدم كه از عزيزان و دوستان اين سايت كسي خداي نكرده بيمار شده است و يا خداي ناكرده والدينش را از دست داده است ؟؟؟!
لطفا بطور مشخص دوستان بفرمايند كه چه اتفاقي افتاده است ؟؟ آخه برخي از دوستان پيام تسليت زده اند برخي از دوستان هم دعا براي شفاي عزيزي را نموده اند !!!
ارادتمند همه عزيزان گلم
بروجرديان
ما فردا جلسه قران داریم توی جلسه براش دعا میکنم انشاالله که زودتر ایشان و کلیه مریضها رو هر چه زودتر سالم و سلامت به اغوش گرم خانواده بازگرداند
شاید از جرم دیروزه که به این روز افتادیم
امیدوارم هر چه زود تر خوب شن ، آمین
با احترام 100 صلوات
ایشالا خبر سلامتی شون رو بشنویم
منم برای پدر این دوست عزیزمون آرزوی سلامتی می کنم و امیدوارم دوباره سلامتی کاملشونو به دس بیارن
*مرتضی, Admin, ЛίL∞F∆R, kab, kamanabroo, MAHDIAR, matrix, پرینس پرشیا, آبجی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)