مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
شاید از جرم دیروزه که به این روز افتادیم
میشه از یک جور کارت که داخل جیب نصب می شود استفاده کرد که بااستفاده ازنوعی چشم الکترونیکی که درارتفاع مشخصی از زمین در چارچوب در وصل شود و ورود و خروج هر فرد را متمایز نشان می دهد
استفاده کنید که از کارایی اون اطمینان ندارم چون جایی ندیدم استفاده بشه
واگرکارت رابرای ورودثبت نکردیعنی فردازکارکنان نیست
ویرایش توسط حسین متقی : 21st May 2010 در ساعت 05:11 PM
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
اما خیلی گرون میشه
کاملتر توضیح بدین
مکانی که من میگم طوری نیست که تعداد معدودی داخل اون کار کنن افراد دیگه حتما میان اما توی اتاقها نباید برن و اینکه کارکنانی که دارن کار میکنن نباید توی اتاقهای دیگه برن
( یه مثال واضحتر بزنم فکر کنید من اینجا یه کارگاه دارم که بچه هایی که اختراعی به فکرشون میرسه و با هماهنگی چند نفر میان و توی این کارگاه کار میکنن اما نباید بقیه مخترعین متوجه اختراع فرد مذکور بشن به خاطر همین میگم که داخل اتاقها نمیشه از دوربین استفاده کرد که طرف امنیت داشته باشه اما توی راهرو میتونیم به هرکدوم یه ردیاب باید بدیم اما طوری که طرف متوجه نشه اون کارتی که شما میگین اگه طرف بخواهد سوء استفاده کنه براش کاری نداره )
درضمن مسئاله هزینه نیست اما این فروم برای نخبگان هست و باید بهترین راهکار رو معرفی کنن با کمترین هزینه
آیا می تونید از کارت مغناطیسی استفاده کنید؟
چون این طوری می تونید همه افراد را کنترل و افرادی که این کارت را ندارن سیستم از حرکات آنها تصویر برداری کند .
اگر شما واقعا به این سیستم احتیاج دارین باید حسابی فک کرد سپس انواع سیستم های امنیتی را مطالعه کرد سپس میشه تصمیم گرفت یا پیشنهاد داد
می تونیدیک یونیفرم اجبار کنید وداخل اون ادوات کارت رو جاسازی کنید
ارزون وسکرت است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)