کـــــــاربر فــــعال
مشکل ما اینجاست که تصور می کنیم کسی که خلاف جریان آب شنا می کنه هیچی حالیش نیست
من هم دقیقا به خاطر لحن برخی ار دوستان خیلی رک به تحلیل برخی از مسائل ( از دیدگاه خودم )پرداختم
افتخار می کنم همزبان های ترک عزیزم اینقدر فرهنگ زیبای اسلامی براشون جا افتاده که بین حجاب و چادر رو بفهمند
توی کشور ترکیه هیچکس چادر سر نمیکنه ولی قریب به اتفاق با حجاب کامل در میادین حاضر می شن
حتی خانم هاییکه به دلیل علاقه به شغل شون مجبور به برداشتن روسری شدند کلاه گیس اسلامی استفاده می کنن تا هم حجاب شون رو رعایت کنند و هم به فعالیت های اجتماعی شون برسن
اما تو کشور ما یه جای اینکه فرهنگ اسلامی رواج پیدا کنه در مقاطعی از سال به ویژه تابستان می ریزن تو خیابون خانم های باآبرو رو به دلیل به اصطلاح بدحجابی روانه بازداشتگاه می کنن این طرح 15 روز نشده تموم می شه و دوباره سال بعد آغاز می شه
مسئله اینجاست ما هی داریم روشهای غلط اثبات شده رو در جامعه تکرار می کنیم . . . .
بدون اجرای راه کار درست
آیا چون عده اندکی دوست دارن حجاب به روش خاص و اجباری اونها در جامعه پیاده بشه بقیه باید مطیع باشند !
پس لطفا گوسفند نباشیم . . . .
بازی تمام شد همه با هم کلاغ پر !!
- – – ––•(-•LaDy Ds DeMoNa •-)•–– – – -
با چی جلوش گرفته بشه با گشت ارشاد که باعث خودشکی و حتی طلاق هم شدهاما با این کار و اگه جلوش گرفته نشه
جالبه خودشون میگن این تهاجم فرهنگی غرب هست اما خودشون برای مقابله از ابزار سخت استفاده میکنن این یعنی شکست
پس همه ی زنان در غرب مثل سیب خراب میموننهمون موضوع یه سیب خراب میمونه
اونجا که زنهاش خیلی اجتماعی تر از ایران هستن و اکثر کارهای مردها رو انجام میدن بدون مشکل
ایران جامعه ی مرد سالاری دارهالبته منظور من فقط خانومها نیستن
در صورتی که تو قران برای زن و مرد به یک اندازه تاکید شده چرا فقط زن ها حجاب دارن![]()
اون دوستمون گفت اگه یکی میخواهد بی بندبار باشه لطفا پست رو کامل تر بخون
زنهای توی غرب ربطی به بی فرهنگی و یا کوته بینی کشورهای دیگه نداره که داشتن حجاب رو نوعی زندانی بودن میدونن و فکر میکنن که چادر یعنی زندان و عقب ماندگی (قصد توهین به شخص خاصی رو ندارم در صورتی که توهین شده نامه بدین پاکش کنم و از قبلش عذر میخواهم)
قانون برای همه یکسانه فرقی هم بین زن و مرد نمیزاره اما شما این رو میگی اما توی دانشگاه من با یه نفر جروبحثم شد چون طرف دختر بود حق رو به اون دادن این کجاش مرد سالاریه![]()
شاید از جرم دیروزه که به این روز افتادیم
مدیر کـــــــل ســــایت
انگاری بگی نماز مال 1400 سال قبل بوده پس کهنه و قدیمی شده ...چادر قاجاری خوب معلومه برای دوره قاجار بوده نه دوره ما !!!
خب پس چه رنگی ؟اگه غرض حفظ حجابه چرا سیاه چرا اینقدر بسته اینقدر دموده !!! بدون ایجاد هیچ خلاقیتی بی هیج روحی !
بدون در نظر گرفتن درک و حس زیباشناسی
بنفش خوبه ؟
یا زرد ؟
شما فرض کن چادر یا لباس زرد بپوشی ، توی خیابان انگشت نما میشی که این همون لباش شهرته ...
خب اجباری نیست همه چادر سر کنن ... کافیه حجاب رو کامل کنیم.یه زمانی تو دوره جاهلیت چادر سر می کردن
ما هم باید پیروی کنیم !
ولی این چیزی از کامل بودن حجاب برتر ( چادر ) کم نمی کنه.
دلیل اصرار بر چادر اینه که حجاب برتر به شمار میره ...
خب این از خواص چادره ( حجاب برتره ) ...من نظر خودم رو میگم و هرکسی یک نظر خاصی داره اما دختر یا خانومی که چادر میپوشه
از نظر وقار با اون دختر یا خانومی که با ارایش توی خیابون هست ارزش داره البته به چشم من![]()
چرا که ارزش زن رو در نظر مرد بیشتر و حق جسارت رو از مرد میگیره.
نخبه یعنی خودباوری انسان و پس از خود باوری کاری غیر ممکن نمی شود
کـــــــاربر فــــعال
حاجی خوده شما هم مثل اینکه بدتون نمی آد لباس دوره قاجاریه یا صفویه یا . . .بپوشی !
من نگفتم چادر رنگی ؟ گفتم چادر اصلا برا ما نیست !!!
منظورم این بود :
الان دوره ایی که باید به جای پیروی از مدهای قدیم برای جذب جوانان به حفظ حجاب باید به ارائه طرحهای زیبا از پوشش با حفظ حجاب بپردازیم
مثل طرحهایی که دادم تو صفحات قبل !
کـــــــاربر فــــعال
پس یعنی مردها انقدر پست هستن که باید خانوم ها خودشون رو بپوشونن که اونها جسارت نکنن؟چرا که ارزش زن رو در نظر مرد بیشتر و حق جسارت رو از مرد میگیره.
پس ایراد از مردهاست در این جوامع مانند ایران!
دوست آشنا
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)