من مخالف حجاب نیستم
خودم تو یه خونه مذهبی بزرگ شدم و زندگی می کنم
ولی چیزی مه ایران داره به اصطلاح ارائه می ده حجاب نیست .. . . .
من مخالف حجاب نیستم
خودم تو یه خونه مذهبی بزرگ شدم و زندگی می کنم
ولی چیزی مه ایران داره به اصطلاح ارائه می ده حجاب نیست .. . . .
بازی تمام شد همه با هم کلاغ پر !!
- – – ––•(-•LaDy Ds DeMoNa •-)•–– – – -
اولن حجاب فقط به چادر خلاصه نشده و نمیشه پوششه کامل تو هر شکلش حجابه
ولی در مورد چادر من نه کاری به تاریخچش دارم نه کاری به اجباری بودنو نبودنش
ولی تو این تایپیک یه مسئله ای خیلی آزار دهندس و اونم لحن بعضی از دوستانه
من فک می کنم باید یاد آوری بشه که ما نوادگانه کورش کبیر هستیم کوروشی که تو منشورش اشاره کرده وقتی کشوری رو تصرف می کرده به عقاید و افکارشون احترام میذاشته
برام عجیبه که ما ها حتی به خودمونم احترام نمیذاریم
این نوعه برخورد واقعن درسته؟
هیچ دو نفری تو دنیا مثه هم فکر نمی کنن پس قرار نیست اگر کسی مثله ما فک نمی کنه بهش توهین کنیم و اونو عقب مونده و جاهل خطاب کنیم
شما یه دلایلی داری برا اینکه فک می کنی چادر خوب نیست و منم یه دلایلی دارم که فکر می کنم چادر مناسبه تضاد فکری جدای از فرهنگ برخورد با مسئله هس
اون شکلات سمت چپی رو یادمه به یک زن با حجاب تشبیه کرده بودن که دور و برش هیچ ادمی نیست منظور مزاحم و سواستفاده چی ولی اون شکلات سمت راستی با اون مگسهای دور وبرش نمونه بارز یه زن بی حجابه اینو قبلا بچه ها تو سایت گذاشته بودن فکر کنم رو بیلبورد یکی از کشورهای عربی بود برای تبلیغ که خیلی هم جالب بودواقعا هم همینه
شنبه : یارب العالمین 1شنبه : یا ذاالجلال والاکرام2شنبه : یا قاضی الحاجات 3شنبه : یاارحم الراحمین4شنبه : یا حی یاقیوم 5شنبه : لا اله الا الله الملک الحق المبینجمعه : اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
چرا واقعا هم همینه؟
کشوری مثل عربستان که زنها حتی روبند()دارند فساد چقدر هست
یا همین افغانستان کنار خودمون
تحلیل یک وبلاگ انگلیسی از این عکس
I don't know who should feel more offended, the women who are compared to a piece of candy or the men who are compared to flies. I do know who should feel more threatened, though: the women who are seeing men promoted as being unable to resist temptation
ترجمه گوگل:
من نمی دانم که باید احساس جرم ، زنانی که به تکه آب نبات و یا مردانی که به نسبت در مقایسه با مگس. من نمی دانم که باید بیشتر احساس خطر ، هر چند : زنان که از دیدن مرد بودن قادر به مقاومت در برابر وسوسه میرسند.
حجاب که فقط حجابه ظاهر نیس
آدمی که خودش به چیزی اعتقاد نباشه و قصدش بی بند و باری باشه تو هر قالبی کاره خودشو می کنه
این پوشش برای یه شکلات در نظر گرفته شده نه برای فلفل
متاسفانه این تو کشور ما رواج داره :
شرمنده از همه معذرت میخوام که اینو گذاشتم ولی چیزی هست که باید قبول کنیمش
دختران ترکیه برای برداشتن حجاب گریه میکنند :
دختران ایران اسلامی نیز برای داشتن حجاب گریه میکنند :
شنبه : یارب العالمین 1شنبه : یا ذاالجلال والاکرام2شنبه : یا قاضی الحاجات 3شنبه : یاارحم الراحمین4شنبه : یا حی یاقیوم 5شنبه : لا اله الا الله الملک الحق المبینجمعه : اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
نمی خواهم دیگه در این باره بگم شاید به بعضی ها بر بخوره
شاید هم بعضی ها فکر میکنن یا اینجوری بهشون گفتن که بد حجابی یا نداشتن چادر یعنی .....ولش کن بهتره که دیگه زیاد درباره اش صحبت نکنم
هرکسی عقایدی داره
موفق باشین
البته از دوستمون بابت تاپیکش تشکر میکنیم و اینکه بحث به اینجا رسید و دید بقیه دوستان شفافتر شد![]()
شاید از جرم دیروزه که به این روز افتادیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)