سلام
لطفا انواع مدل های گوشی هایی که جی پی اس دارن را معرفی کنید.
مهمترين لذت در زندگي، كمك به سايرين براي برنده شدن است. حتي اگر به قيمت آهسته تر رفتن و تغيير در نتيجه مسابقه اي باشد كه ما در آن شركت داريم
سلام . دو تا سوال گوشی lg
1- با وصل کرد گوشی از راه (یو اس بی) به کام پیوتر ویروسی, گوشی ویروسی می شه؟
2- با دستگاه بلوتوث کامپیوتر هم ویروس به گوشی منتقل می شه ؟
با سلام
من روی گوشی 5800 ام یه نرمافزار Adobe reader نصب کردم که تریال یود و تا 1 ماه مهلت استفاده داشت. بعد از تموم شدن 1 ماه اون نرمافزار رو Remove کردم و بعد از یه مدت که نصب کردم دوباره پیغام میده که 30روز شما تموم شده. چیکارکنم که دوباره بتونم ازش استفاده کنم.با توجه به اینکه گوشی رو 2 ماهیه که خریدم و اطلاعات زیادی دربارش ندارم لطفا دقیق زاهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
برات یه Adobe Reader گذاشتم که تریال نیست دانلود کن، و بعد نصبش کن و حالشو ببر
دانلود
ویرایش توسط Asghar2000 : 12th March 2010 در ساعت 08:51 PM
![]()
->THIS IS HERE 100% TRUE<-
من وقتی می خواهم کلیپ هایی که از بلوتوث سیو شده را به گالری (memory carD) منتفل کنم با پیام
(not available for read_only memory card) روبه رو می شوم.طفا مرا راهنمايي كنيد.!!!!!
not available for read_only memory card
احتمالا کارت حافظه شما Read only شده، یعنی فقط خواندنی، که هیچ تغییری نمی شه روش انجام داد.
بهتر کارت حافظه رو با یک ریدر به کامپیوتر وصل کنید و بر روی آن راست کلیک کرده و به Properties بروید، و بعد به قسمت Tools بروید و سپس Check now رو بزنید و بعدش هم Start.
اگه باز هم نتونستید سیو کنید. در صورت امکان کارت حافظه رو Format کنید.![]()
![]()
->THIS IS HERE 100% TRUE<-
سلام خسته نباشید لطفا یک راه حل برای برگرداندن اس ام اس های پاک شده گوشی نوکیا 6600 ارائه بدین![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)