سلام
در قسمت ریاضی جای یه تاپیک برای مطرح و بحث کردن در مورد سوالات جالب ریاضی یا سوالاتی که برای حل اونها مشکل داریم واقعا خالی است. من این تاپیک برای همین ایجاد کردم امیدوارم مفید باشه.![]()
سلام
در قسمت ریاضی جای یه تاپیک برای مطرح و بحث کردن در مورد سوالات جالب ریاضی یا سوالاتی که برای حل اونها مشکل داریم واقعا خالی است. من این تاپیک برای همین ایجاد کردم امیدوارم مفید باشه.![]()
اینم از اولین مسئله :
مسئله گاوهای نیوتن
3 گاو در مدت 2 هفته علفهای 2چمنزار و هرآنچه در این مدت می روید را میچرند.
2 گاو در مدت 4 هفته علفهای 2چمنزار و هرآنچه در این مدت می روید را میچرند.
چند گاو در مدت 6 هفته علفهای 6چمنزار و هرآنچه در این مدت می روید را میچرند؟
کسی نظری نداره؟!
3 گاو در مدت 2 هفته علفهای 2چمنزار و هرآنچه در این مدت می روید را میچرند.
2 گاو در مدت 4 هفته علفهای 2چمنزار و هرآنچه در این مدت می روید را میچرند.
چند گاو در مدت 6 هفته علفهای 6چمنزار و هرآنچه در این مدت می روید را میچرند؟
خیلی مسئله ی جالبیه ..!
چون در اون مدتی که گاوها دارن چمن زار رو می چرن باید نحوه ی رویش چمن ها رو هم در محاسبات دخیل کرد ..!
اما سرعت رویش چمن ها به چه سرعته ..؟
نخبه یعنی خودباوری انسان و پس از خود باوری کاری غیر ممکن نمی شود
برای حل این مسئله نیازی به دونستن سرعت نداریم. تا جایی که من میدونم 2 روش برای حلش وجود داره . یکی با استدلال به کمک داده های مسئله وحذف جوابهای نادرست که من پیشنهاد می کنم زیاد روش حساب نکنید . برای حل از راه دیگه فقط راهنمایی می کنم تا شاید به جواب برسید : میدونیم علفهای خورده شده با علفهای روییده برابرند با نوشتن این برابری برای هر 2 داده 2معادله و چند مجهول بدست می آید که به کمک آن میتوان به جای 2 متغیر عبارتی بر حسب یکی از مجهولها بدست آورد ودر معادله سوم که در آن گاوها مجهولند قرار داد و تعداد گاوهارو بدست آورد. فکر کنم حالا کمی ساده تر شد.
(میدونیم علفهای خورده شده با علفهای روییده برابرند با نوشتن این برابری برای هر 2 داده 2معادله و چند مجهول بدست می آید که به کمک آن میتوان به جای 2 متغیر عبارتی بر حسب یکی از مجهولها بدست آورد )
اينجاشو زبون رياضي بنويسي بقيشو حل مي كنيم.
اگه جوابشو داري گزينه اي بگو.
فك كنم 5تا گاو
درسته؟
درستهولی میشه بگی راهت چیه؟
همون راهي كه خودت گفتي !
يه چندتا راه ديگه هم رفتم .كه به بن بست خوردم.
يه سوال :با تناسب امتحان نكردم جواب مي ده؟
تو پست بعدي خودت حلش كن ديگه!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)