می بخشین من یه سوال دارم شما ایران تحصیل میکنین؟ جسارتا کجا؟؟؟؟ برد و مسئول ITو magic pen؟؟؟؟؟ سوم راهنمایی؟؟با سلام و سپاس از بحث خوبتون
راستش تمامی خاطرات بامزه من از دوران مدرسه اذیت کردن معلم ها بوده
البته نه تنها توسط من بلکه توسط کل کلاس ، روز اول مهر بود ( پیارسال بود ) همه خواب بودن توی کلاس .
زنگ اول هم ریاضی داشتیم ، هیچکس حوصله نداشت ؛ یکی از بچه ها داشت با برد کار می کرد ( ورژن برنامش جدید بود و هنوز همه کامل کار باهاش رو بلد نبودیم )که قلم خورد به یک گزینه ای و یک صفحه باز شد اون هم توجه نکرد و ok داد
خلاصه این گزینه چی بود ؟ این گزینه magic pen رو فعاال می کرد یعنی ما وقتی با قلم روی تخته می نوشتیم حدودا بعد از چند ثانیه نوشته ها کم رنگ می شد و در آخر محو خلاصه کل کلاس این مسئله رو فهمیدن و بعد رفتیم اون گزینه رو کنسل کردیم که اونجوری نباشه که یکی از بچه ها گفت دوباره برش گردونیم معلم رو اذیت بکنیم ؛ همه هم قبول کردن برگردوندنش
معلمون اومدن سر کلاس و روز اول مهر خواستن شروع به درس دادن بکنن هیچی دیگه هی می نوشتن برمی گشتن سمت ما میدیدن پاک میشه
همه رو یک جوری نگاه می کردن می گفتن شما پاک کردیدش ؟؟؟؟؟ که دفعه آخر با شدت عصبانیت زیادی پرسیدن که شما پاک کردید طوری که کل کلاس هول کردیم
ما هم می گفتیم نه ، ما که نمی تونیم این کار رو بکنیم
چهار بار این اتفاق افتاد آخر معلممون شک کردن وقتی نوشتن متن رو دستشون رو برداشتن و همونطور متن رو نگاه کردن دیدن داره کمرنگ میشه با تعجب به همه دانش آموزا نگاه کردن
هیچی دیگه نتونستن درستش کنن ، مسئول آی تی مون اومدن باز هم نتونستن درستش کنن و کامپیوتر رو ریست کردن
خلاصه یک ربع از کلاس مونده بود که اون هم به حرف زدن ما گذشت
اما من توصیه می کنم به عزیزان که هیچ وقت معلم خودتون رو اذیت نکنید ! معلم ها واقعا زحمت می کشن و من هم الان پشیمونم که چرا اینقدر اذیتشون می کردم![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)