طرز تهیه آش ماست شیرازی برای افطار
مجموعه: آموزش انواع غذاها این آش سبک خوش طعم و بسیار مناسب برای افطار می باشد.
مواد لازم :
گوشت 125 گرم لپه 125 گرم برنج 200 گرم سبزی (ترخان و شوید) 1 پیمانه ماست غلیط 500 گرم پیاز 2 عدد نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه :
لپه و برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید.
گوشت را با پیاز خورد شده و نمک و فلفل و زردچوبه آب پز کنید . سپس استخوان های آن را جدا کرده و له کنید. لپه را هم جداگانه بپزید. برنج را با حدود هفت پیمانه آب بگذارید با شعله ملایم بپزد و حسابی له شود . سبزی را که ریز خورد شده است را به برنج بیفزایید و اجازه دهید سبزی بپزد . سپس لپه و گوشت میکس شده را اضافه کرده و درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید با شعله کم آش غلیظ شده و جا بیفتد. هر از گاهی آش را هم بزنید تا ته نگیرد و آماده شود. این آش را باید مقداری سفت تر از حد انتظار از روی اجاق بردارید. چون با اضافه شدن ماست دوباره کمی رقیق می شود . ماست را با نمک و فلفل مخلوط کنید .
وقتی شعله را خاموش کردید اجازه دهید تا آش از داغی بیفته وکمی سرد بشه .
سپس ماست را به آن افزوده و مخلوط کرده و در ظرف سرو ریخته و با فلفل سیاه تزیین و نوش جان فرمایید .
نکته :
اگر ماست را به آش داغ اضافه کنید ممکن است ماست کمی بریده بریده شود . منبع : baharsite.com
علاقه مندی ها (Bookmarks)