دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 205

موضوع: اینجا ایرانه قرن 21!!!!!!!!!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    یار همیشگی
    رشته تحصیلی
    روانشناسی عمومی
    ارسال تشکر
    31,663
    دریافت تشکر: 11,131
    قدرت امتیاز دهی
    29291
    Array
    zoh_reh's: جدید88

پیش فرض پاسخ : اینجا ایرانه قرن 21!!!!!!!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط جوان ایرانی نمایش پست ها
    دوست عزیز شما اگه کل پست ها رو میخوندین متوجه میشدین خیلی ها میگن حجاب امره شخصیه منظور بنده رو هم متوجه میشدین
    کسی هم که دروغ و توهین و تهمت در خونش رواست هیچ وقت واسه اصل حجاب نمیگه رعایت کن همین طور که شما گفتین برای حفظ آبروی خودش یا به عبارتی حفظ ظاهر
    ولی خیلی از گناهان هم عادی شده ، راحت شده اصلا نمیدونند گناهه یا دوست دارن توجیه بشه این در اثر فقر فرهنگی خانواده است
    منظور بنده خانواده هایی هست که فرزند تازه به بلوغ رسیده دارند و بایک سری چرا مواجه میشه که اگر این چرا ها رو پاسخ داد بشه به بهترین شکل به مشکلی نمی خوره
    خیلی ها هم از لحاظ سختی سعی میکنند نادید بگیرن و میشه همونطور که واسه سرما و گرما هم حجاب تغییر میکنه!!!

من کاملا با شما موافقم ، ولی اینو قبول ندارم :کسی هم که دروغ و توهین و تهمت در خونش رواست هیچ وقت واسه اصل حجاب نمیگه رعایت کن.من خیلی ها رو میبینم هیچ نامحرمی صداشونو نشنیده ولی غیبت مثل فرفره،و برعکس طرف از حجاب حداقلها رو هم نداره ولی خیلی خوشبین و خوش خلقه و اهل غیبت نیست.

اگه اکثر پستها نظر شون راجع به حجاب اینه که شخصیه به نظر من 90% به خاطر برخورد بد با قضیه حجاب و بی حجابیه توسط خانواده و جامعه هست،10% دیگه پذیرش یا عدم پذیرش خود طرف.

قوانین تالار روانشناسی

الهی مرا آن ده که مرا آن به...

2. 8 کاربر از پست مفید zoh_reh سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع