دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: از 1 تا 10 چه نمره ای به خودتون میدین؟(صادق باشید)

رأی دهندگان
43. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1

0 0%
  • 2

1 2.33%
  • 3

0 0%
  • 4

3 6.98%
  • 5

4 9.30%
  • 6

6 13.95%
  • 7

7 16.28%
  • 8

12 27.91%
  • 9

5 11.63%
  • 10

5 11.63%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24

موضوع: در کل چقدر به عقل خود تکیه دارید؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر فعال سایت
    رشته تحصیلی
    ارشد ژنتیک ،کارشناسی میکروبیولوژی
    ارسال تشکر
    25,976
    دریافت تشکر: 13,088
    قدرت امتیاز دهی
    24670
    Array
    سونای's: جدید81

پیش فرض پاسخ : در کل چقدر به عقل خود تکیه دارید؟

نقل قول نوشته اصلی توسط عرفان سلیم زاده نمایش پست ها
    سلام خب سریع شدن کاذب بر می گرده به تند خوانی و تند تصمیم گیری و تند اجرا کردن. در واقع امروز بیش از هر چیز سریع رد شدن از موضوعات یا مشکلات مد نظره که درست نیست.گاهی اوقات 10 دقیقه فکر کردن میتونه اساس یه قضیه رو زیر سوال ببره. منظور من از با دقت خوندن این نبود که معنی کلمات تو متن جای داده شده. منظور اینه که برداشت درستی از متن داشته باشید. البته ممنونم که برای اطلاعات ورودی تون انقدر ارزش قائلید. درست میگین 50 50 برای من و بقیه هم خیلی دور از دسترس و واقعیته. درس بزرگ اینجاست که نه تکیه کامل به عقل کار درستیه و نه تکیه کامل به منابع و مراجع. اگر ما زیاد به عقل تکیه می کنیم دلیلش اینه که از خوندن مطالب زیاد خوشمون نمیاد که درست نیست و این که بخوایم به منابع و مراجع اکتفا کنیم هم درست نیست چون به هر حال مسئول ماییم و اگه مشکلی پیش بیاد نمیشه انداخت گردن کتاب ها.میشه نتیجه گرفت که یک عالم میانه رو کسه که با تکیه بر عقل خود و کمک گرفتن از مراجع هم مشکلات رو حل بکنه و هم نکات جدید رو یادداشت کنه. این تاپیک درست پیش نرفت هدف این بود که افراد رو به میانه روی دعوت کنیم انشالله تو تاپیک های بعدی بهتر بیان خواهد شد تا سوء تفاهمی پیش نیاد.موفق باشید.
    بله حق با شماست.... نتیجه گیریتون هم واقعا فوق العاده بوده مخصوصا اون تیکه که رنگی کردم

و =»
    ( هم نکات جدید رو یادداشت کنه )
    این چیزیه که بهش فکر نکرده بودم! الان خوندمش یاد استادم دکتر محمد باقری افتادم که ایشون وقتی بهمون درس میدادن و مشکلاتی رو که توی کلاس بچه ها از کتاب میگفتن( حتی اگر برامون قابل درک نبود یا دو مفهوم ازش برداشت میشد ) رو سریع توی یه دفترچه یادداشت میکردن!!! اون زمان نظرمو به خودش جلب نکرده بود! الان گفتین یاد اینکارشون افتادم!!! و پی به اهمیتش بردم!!!!!!!

ممنون فوق العاده بود.....

ستاره ها نهفتم در اسمان ابري
    دلم گرفته اي دوست، هواي گريه با من

2. 4 کاربر از پست مفید سونای سپاس کرده اند .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع