من نتونستم منظورم را درست منتقل کنم
بله مطمنا همینطور گرامی ...
بی کفایتی ایرانیها در طول تاریخ((من خودم هم ایرانی هستم))این حق را به اعراب داد تا هر رفتاری با ایرانیها داشته باشند.
شما از تاریخ ایران چی میدونید که میگید در طول تاریخ ...تاریخ ایلام - هخامنشی - ماد - اشکانی - ساسانی ....کدوم تاریخ ....در تمامی این تاریخ ها اعراب مستعره ایران بودند ...
گذشته را ول کنید.
نه گرامی نمیشه گذشته رو ول کنیم ....اینده رو باید از گذشته بسازیم ....در نظر بگیرید شما روزی خواستید ازدواج کنید از گذشته شما تحقیق میکنند تا در اینده به ازدواج برسید درسته ؟
در همین زمان بد رفتاری ماموران عربستان با زوار ایرانی چه واکنشی از طرف ایران داشته؟؟؟
بله سال 1366 یادتون هست زایران ایرانی به خون کشید دولت عربستان !
همیشه مسئولین ما گفتند که پیگیری میکنند و در نهایت محدودیتها بیشتر شده.کسی می تواند خلافش را ثابت کند.
دقیقا باید بگیم که سیاست فاقد مادر و پدر هست ...
چرا از حمله صدام به ایران در زمان حکومت محمد رضا شاه چیزی نمی گویید.بعضی وقتها تصاویری از بوسیدن دست شاه ایران توسط صدام از تلویزیون پخش می شود.(این تصاویر بعد از حمله صدام به ایران در زمان قبل از انقلاب بود)
بازهم تاکید میکنم.اصلا تمایلی به رژیم هایی غیر از حکومت حاضر ندارم و امیدوارم برچسب ضد انقلاب و د ولایت فقیه نخورم.
بی کفایتی منا بوده و افسوس فایده ای ندارد.اگر نی شود خلیج را برگرداند،به فکر بقه داشته هایمان باشیم که آنها نیز از دست نروند.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
قبل از هر گونه فعالیت در سایت به قوانین توجه نمایید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)