با سلام خدمت دوستان پر نشاط و پر انرژی انجمن
عزیزان در راستای احیای تاپیکی که قبلا ایجاد کرده بودم و مورد استقبال قرار گرفته بود و شما قبول زحمت کرده بودید ومطالب مفیدی رو در مورد مشکلات و معضلات خوابگاه ها و خانه های دانشجویی ارسال کرده بودید این تاپیک رو ایجاد کردم تا هم مطالب دوباره بازیابی بشه و علاوه بر اون خاطرات تلخ و شیرین
این دوران رو به اشتراک بگذاریم
برای هدفمندی این فعالیتمون از دوستان میخوام علاوه بر اینکه خاطرات زیباشون رو عنوان میکنند
برای جذابیت و کیفیت مطالب و خاطراتشون نکات مهم و ضروری رو هم جهت اطلاع همه دوستانی که
مخاطب این تاپیک هستند ذکر کنند
تا چنانچه عزیزانی در شُرُف تصمیم گیری برای گزینش دوران تحصیل برای خوابگاه یا خانه دانشجویی
و انتخاب همخونه هستند
با مطالعه مطالب این تاپیک بتونند تصمیم صحیحی اتخاذ کرده و توصیه های شما عزیزان
رو بعنوان تجربه ای از یک دوست مطالعه و سر لوحه کار خودشون قرار بدن
در ضمن دوستان میتونند تصاویر و رویداد هایی که به نظرشون زیبا و جالب ازخوابگاه هاشون هست
رو برامون در این تاپیک ارسال و در موردش توضیح بدن
فقط توجه داشته باشید این تاپیک به منظور اطلاع رسانی به دانشجویان و ثبت خاطرات شخصی
بمنظور آشنایی با محیط های خوابگاه ها و خانه های دانشجویی ایجاد شده
و هدف تبلیغ دانشگاه خاصی نیست
در پایان از دوستان تقاضا دارم در خصوص معایب و محاسن هر دو هم توضیحاتی رو عنوان کنند
مثل همیشه منتظر حضور سبز شما خوبان هستم

.gif)
.gif)
) پس باید بیام تو راهرو...
و طبقه ی بعدی یکی داره دعوا میگیره
بعدی یکی داره پشت تلفن گریه میکنه....gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
، آشپزی های جدید
و کلی چیزای دیگه...برخلاف نظری که قبلا داشتم خوابگاه واقعا حال میده!.gif)

...گاهی هم ممکنه به خاطر این غذا های" من درآوردی" کارت به بیمارستان هم کشیده بشه

از الویه وسوسیس کالباس بیرون هم متنفر بودم هفته ی اولم چون کارت دانشجوییم هنوز صادر نشده بود باید ژتون میگرفتیم منم دیر رسیده بودم همه ی ژتون ها تموم شده بود
این دخترا هم توی خوابگاه همش آشپزی میکردن آقا یه بو های خشمزه ای میومد
جهاد کردم وبه آشپزخونه ی خوابگاه رفتم 

علاقه مندی ها (Bookmarks)