دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 6 از 13 نخستنخست 12345678910111213 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 127

موضوع: آیا خواستگاری زن از مرد نادرست است ؟؟؟؟؟؟

همکار تالار بیماریها
    ارسال تشکر
    12,105
    دریافت تشکر: 7,437
    قدرت امتیاز دهی
    31773
    Array
    masoume.a.92's: جدید33

پیش فرض پاسخ : آیا خواستگاری زن از مرد نادرست است ؟؟؟؟؟؟

سلام. هرکدوم از دوستان بنظرم از یه جنبه ای درست میگن. بنظر من تا وقتی عرف جامعه قبول نکنه نمیشه. من خودم با خواستگاری پسر موافقم. و اگه صدسالم به یکی علاقه مند بشم حتی اگه باهاش درارتباط باشم و فرصت خواستگاری داشته باشم هرگزززززززز اینکارو نمیکنم. نمیشه غرور و احساسات دخترا اجازه نمیده.
    خواستگاری دختر بخودی خود بد نیست ولی نمیشه. یسری مشکلاتی هست بعد از عرف و...
    آقا پسرا ناراحت نشن. قصد جسارت ندارم. ولی لطفا کلاهتونو قاضی کنید ببینید من راست میگم یا نه؟ اینا رو یه آقا پسری اعتراف کرد که البته من از قبل به این حرفا واقف بودم...
    پسرا (همه نه. ولی اکثرشون) مدلشون اینه که یکم نسبت به این قضیه بی جنبه اند. وقتی از علاقه یه دختر به خودشون خبردار شن جو مگیرتشون اساسی... فکر میکنن چه آدم باحال و چه مرد واقعی و همه رقمه عاااالی و... بودن و خلاصه چقد ایول دارن... از این رو گاهی ممکنه بی محلی کنن و خودشونو دست بالا میگیرنو بعید نیست که با حرکاتشون دخترو طوری دلسرد کنن ک از خواسته اش پا پس بکشه! دیگه فکر اینو نمیکنن ک:
    1. این دختر واقعا شدیدا علاقه داشته ک تصمیم به اینکار گرفته
    2.نمیدونن این بیچاره چقد با خودش کلنجار رفته و دودل و استرسی شده ک تونسته خواستگاری کنه.
    بعدم چون جو گیر شدن و اعتماد به نفسشون زده به سقف احتمال داره همون فکرایی رو راجع به دختره بکنن که دوستان قبلا گفتن. همچنین باز چون اعتماد بنفسشون میتونه ی شهرو خراب کنه بعید نیس بگن نه!!!
    من خودم یه مورد تو دانشگاهمون به گوشم رسید البته دختره رو ندیدم ولی وقتی واسطه فرستاد واسه اون شاهزاده آقا بعد از فکر کردن، فرمودن من تا ارشد نگیرم ازدواج نمیکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!

ولی اگه ی پسر از یه دختر خواستگاری کنه دختر اگه از قبل ازش متنفر نبوده باشه خوشحالم میشه و از این جوگیریا نداره ک حالا واسش کلاس بیاد و از این چیزا...
    در این بین پسرای باجنبه هم هستن (کمن) ولی هستن که خب دمشون گرم!

2. 5 کاربر از پست مفید masoume.a.92 سپاس کرده اند .

کاربر جدید
    رشته تحصیلی
    برق
    ارسال تشکر
    462
    دریافت تشکر: 122
    قدرت امتیاز دهی
    66
    Array
    omidfays's: بی حوصله

من موافقم باید برن دخترا خواسگاری بدش پسره بگه خوب چی بلدی بیرون کار کنی پولتو تو خونه خرج میکنی بگه جهیزیه داری اگه جهیزیت مارک دار ه .باید مستاجری بشینیم پسنداز داری اصلا ما تو کویر لوت خونه میگیریم دماقتو عمل کن اونجات کجه بعد بگه بزار فکرامو بکنم بعد از چند روزم دختره زنگ بزنه در حالی که تو این چند روز داشته قصر میساخته بعد پسره میگه ما بدرد هم نمیخوریم آی حال میده غرور این دخترها شکسته میشه وقتی میری خواسگاری میخوان همه چی داشته باشی با کلی توقعات که طلا بخره فلان قدر مهریم کنه فلان قدر جهیزیم هم بخره هرچی میگم باید گوش کنه با تمام بد رفتاریها و احانتا بازم باید منو دوست داشته باشه من میگم کجا کی بیاد کی بره و الا .... خوبه من موافقم نصف این طلاق ها بخاطر توقعات بیجای زن هاست برا همینه که سن ازدواج رفته بالا دختر ها یادشون میره این صورت زیبا از دست رفتنییه و این سیرت آدم هست که باقی میمونه و اینکه دختر ها در بهترین شرایط تا سن 35 سالگی میتونن بچه دار شن لازمه این دختر ها یک تکونی به خودشون بدن البته مواظب باشن مورد سو استفاده قرار نگیرن اینم جای بحث داره با خوانوادشون برن بهتره من چنتا خواستگار دختر داشتم رد کردم یک چنتایی هم من خوشم اومده اونا منو رد کردن هه هه حالا قسمت چی باشه خدا میدونه اینشالله همه بچه های این مرز و بوم خوشبخت باشن

4. 4 کاربر از پست مفید omidfays سپاس کرده اند .

همکار تالار موبایل
    ارسال تشکر
    8,185
    دریافت تشکر: 3,427
    قدرت امتیاز دهی
    25843
    Array

سلام دوستان
    -
    -
    من تمام مدت فکر می کردم شما صحبت از افرادی می کنید که به هم علاقه دارند

اگه صحبت تنها سر خواستگاریه پس من اصلا توسیعه نمی کنم که دختری این کار انجام بده

چون به احتمال زیاد جواب منفی میشنوه و این هیچ ربطی به کلاس گذاشتن هم نداره

همون طور که هر دختری ممکن جواب رد به یک پسر بده ممکنه جواب رد هم بشنوه

یک زن چندان تحمل اینکه پذیرفته نشه رو نداره

درحالی که یک مرد از اول تقریبا منتظر جواب منفی شنیدنه و گاهی ترس از جواب رد شنیدن باعث میشه که اصلا خواستگاریی صورت نگیره
    ویرایش توسط mahmoodmah : 17th August 2013 در ساعت 11:04 AM

6. 7 کاربر از پست مفید mahmoodmah سپاس کرده اند .

کـــــــاربر فــــعال
    رشته تحصیلی
    اقتصاد
    ارسال تشکر
    21,844
    دریافت تشکر: 45,916
    قدرت امتیاز دهی
    82824
    Array
    Almas Parsi's: جدید94

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmoodmah نمایش پست ها
    سلام دوستان
    -
    -
    من تمام مدت فکر می کردم شما صحبت از افرادی می کنید که به هم علاقه دارند

اگه صحبت تنها سر خواستگاریه پس من اصلا توسیعه نمی کنم که دختری این کار انجام بده

چون به احتمال زیاد جواب منفی میشنوه و این هیچ ربطی به کلاس گذاشتن هم نداره

همون طور که هر دختری ممکن جواب رد به یک پسر بده ممکنه جواب رد هم بشنوه

یک زن چندان تحمل اینکه پذیرفته نشه رو نداره

درحالی که یک مرد از اول تقریبا منتظر جواب منفی شنیدنه و گاهی ترس از جواب رد شنیدن باعث میشه که اصلا خواستگاریی صورت نگیره
    سلام دوست عزیز
    ممنونم از مشارکت شما و نظراتتون
    اگر براتون مقدوره نظرتون رو در خصوص هر دو مورد بفرمایید چون با توجه به پاسخ ها و اهداف تاپیک هر دو مورد یعنی علاقمندی بین طرفین و خواستگاری معمولی مورد تحلیل هست
    خوشحال میشیم نقطه نظراتتون رو در اختیار ما قرار بدید
    با آرزوی موفقیت

8. 4 کاربر از پست مفید Almas Parsi سپاس کرده اند .

همکار تالار موبایل
    ارسال تشکر
    8,185
    قدرت امتیاز دهی
    25843
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط masoume.a.92 نمایش پست ها
    سلام. هرکدوم از دوستان بنظرم از یه جنبه ای درست میگن.

سلام دوست من
    -
    -
    دلیل کلاس گذاشتن پسره در داستان شما بی علاقه بودنشه (یعنی تا قبل از این حتی به دختره فکرم نکرده )
    و اونی که گفته تا ارشد نگیره ازدواج نمی کنه در واقع به طور غیر مستقیم به دختره جواب رد داده (احتمالا فکر کرده این طوری دختره ناراحت نمیشه)
    -
    -
    -
    -

-
    اگه ی پسر از یه دختر خواستگاری کنه دختر اگه از قبل ازش متنفر نبوده باشه خوشحالم میشه

آره درسته ولی به معنی جواب مثبت گرفتن نیست ممکنه دختره تو ذهنش این طور بگه ""می بینی این هم صدمین پسری که از من خوشش میاد"" فکر نمی کنی این هم یه جور غروره؟
    (البته از اینکه آماره پایینی دادم عذر خواهی می کنم)

10. 4 کاربر از پست مفید mahmoodmah سپاس کرده اند .

همکار تالار موبایل
    ارسال تشکر
    8,185
    قدرت امتیاز دهی
    25843
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط almas parsi نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز
    ممنونم از مشارکت شما و نظراتتون
    اگر براتون مقدوره نظرتون رو در خصوص هر دو مورد بفرمایید چون با توجه به پاسخ ها و اهداف تاپیک هر دو مورد یعنی علاقمندی بین طرفین و خواستگاری معمولی مورد تحلیل هست
    خوشحال میشیم نقطه نظراتتون رو در اختیار ما قرار بدید
    با آرزوی موفقیت
    سلام دوست گرامی

اگه طرفین به هم علاقه داشته باشند مسئله ی به اون صورت وجود نداره که باعث نگرانی باشه
    معمولا راداره دخترخانم ها خوب کار میکنه و کم دچار اشتباه درمورد علاقه پسر به خودشون میشند
    ولی با این حال تنها در صورتی که با یه پسر خجالتی و کمرو سر کار دارند پیش قدم بشند بهتره
    چون همچین پسری هیچ وقت جرات خواستگاری رو پیدا نمیکنه

در سایر موارد بهتره به پسر فرصت کافی داده بشه تا سنگاشو با خودش وابکنه یا به قول خودمون آماده بشه
    ویرایش توسط mahmoodmah : 17th October 2013 در ساعت 04:45 PM

12. 3 کاربر از پست مفید mahmoodmah سپاس کرده اند .

همکار تالار بیماریها
    ارسال تشکر
    12,105
    قدرت امتیاز دهی
    31773
    Array

سلام دوست من
    -
    -
    دلیل کلاس گذاشتن پسره در داستان شما بی علاقه بودنشه (یعنی تا قبل از این حتی به دختره فکرم نکرده )
    و اونی که گفته تا ارشد نگیره ازدواج نمی کنه در واقع به طور غیر مستقیم به دختره جواب رد داده (احتمالا فکر کرده این طوری دختره ناراحت نمیشه)
    -
    -
    -
    -

-
    [SIZE=3]

آره درسته ولی به معنی جواب مثبت گرفتن نیست ممکنه دختره تو ذهنش این طور بگه ""می بینی این هم صدمین پسری که از من خوشش میاد"" فکر نمی کنی این هم یه جور غروره؟
    (البته از اینکه آماره پایینی دادم عذر خواهی می کنم)
    سلام دوستم. بله اون پسر شاید اونجا دلیلش این بوده ولی من پرنس رو میشناسم. جسارتا اهل کلاس گذاشتندراین موارد هست...
    یعنی انصافا شما میگی پسرا اینجوری نیستن؟ نه وجدانی؟
    بله معنیش جواب مثبت نیست. من صرفا از اون نظر گفتم که پسرا موضعشون بعد از اتفاق یه خواستگاری مثل دخترا نیست شاید یکی از دلایلشم مرسوم نبودن این قضیه در جامعه باشه ولی واقعیت اینه که اکثر پسرا اینطورین...
    نظر؟؟

14. 4 کاربر از پست مفید masoume.a.92 سپاس کرده اند .

همکار تالار بیماریها
    ارسال تشکر
    12,105
    قدرت امتیاز دهی
    31773
    Array

سلام دوست گرامی

اگه طرفین به هم علاقه داشته باشند مسئله ی به اون صورت وجود نداره که باعث نگرانی باشه
    معمولا راداره دخترخانم ها خوب کار میکنه و کم دچار اشتباه درمورد علاقه پسر به خودشون میشند
    ولی با این حال تنها در صورتی که با یه پسر خجالتی و کمرو سر کار دارند پیش قدم بشند بهتره
    چون همچین پسری هیچ وقت جرات خواستگاری رو پیدا نمیکنه

در سایر موارد بهتره به پسر فرصت کافی داده بشه تا سنگاشو با خودش وابکنه یا به قول خودمون آمده بشه
    رادار دخترا خوب کار میکنه ولی موضوع اینه که دخترا متوجه علاقه میشن ولی مشخص نیست آقا پسری که داره سیگنال میفرسته منظورش ازدواجه یا دوستی. بنابراین نمیشه از پسری که معلومه علاقه داره دختره هم بدش نمیاد، دختر خواستگاری کنه...

16. 3 کاربر از پست مفید masoume.a.92 سپاس کرده اند .

همکار تالار موبایل
    ارسال تشکر
    8,185
    قدرت امتیاز دهی
    25843
    Array

سلام دوستم. بله اون پسر شاید اونجا دلیلش این بوده ولی من پرنس رو میشناسم. جسارتا اهل کلاس گذاشتندراین موارد هست...
    یعنی انصافا شما میگی پسرا اینجوری نیستن؟ نه وجدانی؟
    بله معنیش جواب مثبت نیست. من صرفا از اون نظر گفتم که پسرا موضعشون بعد از اتفاق یه خواستگاری مثل دخترا نیست شاید یکی از دلایلشم مرسوم نبودن این قضیه در جامعه باشه ولی واقعیت اینه که اکثر پسرا اینطورین...
    نظر؟؟
    سلام

هر چیزی دلیلی داره و این موضوع توی سن های مختلف فرق میکنه
    شاید یه پسر تو سن کم احساس غرور کنه
    و همون پسر اگه چند سال بعد خواستگاری ازش صورت بگیره باعث وحشتش بشه
    چون خوب میدونه که ازدواج چه مقدار مسئولیت براش ایجاد میکنه
    و وقتی آمادگیه مالی و احساسی رو در خودش حس نکنه دچار وحشت میشه که نتیجش فراری شدنه

18. 3 کاربر از پست مفید mahmoodmah سپاس کرده اند .

همکار تالار موبایل
    ارسال تشکر
    8,185
    قدرت امتیاز دهی
    25843
    Array

رادار دخترا خوب کار میکنه ولی موضوع اینه که دخترا متوجه علاقه میشن ولی مشخص نیست آقا پسری که داره سیگنال میفرسته منظورش ازدواجه یا دوستی. بنابراین نمیشه از پسری که معلومه علاقه داره دختره هم بدش نمیاد، دختر خواستگاری کنه...

جملت زیبا بود و کاملا درسته

و برای همین بود که گفتم بهتره به پسر فرصت کافی داده بشه تا سنگاشو با خودش وابکنه

20. 5 کاربر از پست مفید mahmoodmah سپاس کرده اند .

صفحه 6 از 13 نخستنخست 12345678910111213 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)