یار همراه
سلام به روی ماه خانم های سایت خوبین ؟ هزار ماشالله ا به توانایی های خانم ها در انالایز مطالب مختلف تبریک می گم !!!
بچهها من درس دادن رو خیلی دوست دارم و مردم رو ! شاید بر خلاف شما خیلی خونه نباشم . اما من دیزاین رو دوست دارم . و اینکه تو یه اتاق اروم وخنک استراحت کنم .
عروسک به شکل حیوانات رو خیلی دوست دارم !! عاشق رنگ لیمویی هستم .و میتون از خوردن قهوه لذت ببرم . بیشتر از اینکه شکل و مزه ی غذام مهم باشه دوست دارم تو یه جمع گرم و صمیمی غذا بخورم .
برام مهم نیس کجا هستم هر جا که باشم دوست دارم همه خوشحال باشن شاد و سلامت با دل خوش .
http://roksana65.blogfa.com/ساناز فرهیدوش
وبلاگ خودشکوفایی
کـــــــاربر فــــعال
سلام شاینی جان
به به گلم عجب کیک هوس انگیزی آفرین
حتما خوشمزه است ظاهرش که با آدم حرف میزنه
ممنونم گلم از طرح سوالاتت
پیشنهاد من برای پف کردن کیک اول اینکه: در انتخاب متریال دقت کنیم مثلا کیفیت آرد و تازگی تخم مرغها خیلی مهمه و مورد بعدی اینکه حتما سفیده و زرده رو جدا کنیم و سفیده را تا مرحله سبک شدن بزنیم تا کاملا بی وزن بشه و یک مورد هم که خیلی خیلی مهمه زمانی که مایع کیک آماده شد و داخل قاب ریختیم تحت هیچ شرایطی چه با قاشق چه به اشکال دیگه نباید ضربه ای به ظرف وارد کنیم چون باعث میشه حباب های بین بافتهای کیک خارج بشه و با تخلیه حبابها کیفیت کیکمون پایین میاد و سفت میشه و حتما در اواسط پخت روی کیکمون با چنگال سوراخ هایی رو ایجاد کنیم تا راه خروج هوا باشهو کیک مغز پخت بشه
من معمولا از قالب های تفلون یا گاهی هم با قالبهای سیلیکونی که تخلیه کیک راحت تره استفاده میکنم.....
عزیزم رنگهای خوراکی که اخیرا در هایپر مارکت ها توزیع میشه قابل اعتماد ترند و میشه از اونها استفاده کرد البته برخی از قنادی ها ی معتبر هم دارند که میتونید از اونها تهیه کنید و چون معمولا منشا گیاهی دارند مشکل خاصی نداره...
اتفاقا بهترین روش برای آب کردن شکلات روش بنماریه
یه تجربه کوچولو هم که من امتحانش کردم جالب بود قطعات شکلات تخته ای رو به مایع کیکت اضافه کن تا در طول زمان پخت این شکلاتها در بین لایه های کیک آب میشه و طعم جادویی و خوشمزه ای به کیک میده
در مجموع بهت تبریک میگم و نمره کدبانویی رو 20 میدم خوش به سعادت پرنسی که میاد با اسب سفیدش یک همچین جواهری رو گلچین میکنه...
عزیزم برات آرزوی خوشبختی میکنم![]()
دوست آشنا
کـــــــاربر فــــعال
سلام بانو
ممنونم از پاسخ هاتون
یک مورد دیگه که در زیباتر شدن رنگ غذاهای این نوع خورشتها میتونه موثر باشه علاون بر توضیحات خوب دوست خوبم بانوی ایرانی عزیز مقدار کمی نعنا رو در روغن تفت بدیم و وقتی روغن سبز رنگ شد به خورشت اضافه کنیم و یک فوت کوزه گری برای دختر خانومها ی گل که حتما خانمهای با تجربه بلدند میگم اون هم اینه همیشه خورشت هاتون رو 15 الی 20 دقیقه قبل از سرو کردن زیر حرارتش رو خاموش کنید تا حسابی روغن غذاتون روی غذا به مهمونهاتون چشمک بزنه![]()
دوست آشنا
دخترا به فکر ملت باشید با این کارایی که میکنید غش نکنیم پشت مانیتور
کیک خوشمزه ایی به نظر میاد افرین واقعا
راستش منم ژله بستنی درست کرده بودم ولی حواسم نبود عکس بگیرم
ایشالا دفه ی بعد همه دور هم میل میکنیم![]()
کـــــــاربر فــــعال
دوست جدید
سلام خانمها
بخش مذهبی رو جایی دیگر باکمک خانم جوان ایرانی میزارییم
چند نکات خانه داری:
1-برای شستن پرده سفید می توانید ازجوش شیرین استفاده کنید
2-برای ته دیگ:کنجدونون استفاده کنید
3-غذاتند شده میتوانید ابلیموی تازه استفاده کرده
بقیه نکات سری بعد میگم باتشکر ازشما خانمهای محترم سایت
ویرایش توسط فایول : 3rd July 2013 در ساعت 12:12 AM
ای رقیه تویی قبله حاجات ما
حرم کوچکت باب مناجات ما
ای گل پرپر باغ حسین
کـــــــاربر فــــعال
دوست جدید
نکات خانه داری:
4-اگر غذا شور شد:سیب زمینی بریزید شوری ان کم میشه
5-اگر قالب یخ رو با اب جوش پر کنی زودتر یخ می زنه
6-برای رفع بوی بد یحچال باشامپو بچه داخل ان بشورید تمیز تر می شود
7-تمیز کردن ظرف چینی سرکه تمیز می کنه
ای رقیه تویی قبله حاجات ما
حرم کوچکت باب مناجات ما
ای گل پرپر باغ حسین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)