باسلام خدمت همه دوستان
و با تشکر از دوست خوبمون از طرح این موضوع
قبل از هر چیز تبریکات بنده رو در موفقیتتون در مسابقات شعبانیه پذیرا باشید و مدالتون مبارک باشه
دوستان من همه نوشته هاتون رو مطالعه کردم تا حدی با برخی نظرات موافقم و به نظرم میرسه برخی راهکارها ممکنه وضع رو بهتر نکنه در مجموع به نظر من اشکال بزرگ واحد های صنعتی تولید ماشین در کشورمون بایستی به بخش خصوصی واگذار بشه همونطور که جناب ریپورتر عزیزهم اشاره فرمودند بخش دولتی به دلیل مشکلاتی که همه در جریانش هستیم مناسب مدیریت این صنعت نیست
من اعتقادم اینه اگر ما فقط یک کارخانه تولیدی خصوصی در کشور داشتیم که طبق فرموده دوستمون emre تجهیزات و امکانات کمی نداریم و با بکارگیری حداکثر امکانات و تجهیزات رباتیک و با بهره گیری از توانمندیهای نخبگان کشورمون میتونیم خودرویی رو تولید کنیم که همه استاندارد های جهانی رو داشته باشه
و اینکه چرا واگذاری به بخش خصوصی بهتره اینکه بخش خصوصی مثل بخش دولتی عمل نمیکنه یک واحد تولیدی خصوصی با استفاده از بهترین تکنیک های روز دنیا و با صرف هزینه های مناسب میتونه علم روز رو در کشور وارد و با استفاده از توان نخبگان و طراحان موفق کشور بهترینها رو عرضه کنه ...
چرا ما ایرانیها عادت داریم به این فکر کنیم که ماشین ارزون بخریم دوستان هر چی پول بدیم آش میخوریم.....................
اگر کشور آلمان در تولید محصول خودش به یک برند تبدیل شده آیا از خصوصی بودن این بخش از محصول نبوده ؟
تا مادامیکه این بخش خصوصی سازی نشه طبق ضوابط واحد های تولیدی حتی اگر کلیه مدیران رو به قول دوستمون از زیر تیغ هم بگذرونند فایده ای نداره چون مدیران بعدی که نمیتونند قوانین دولت رو زیر پا بزارند.....
همون آشه و همون کاسه.............
البته در این مسیر در جهت خصوصی سازی بایستی ازواحدها و اشخاص سرمایگذار از طرف دولت و مسئولین حمایت لازم صورت بگیره نه اینکه چوب لای چرخ واحدهای خصوصی تولیدی بزارند
بله قوانین کشور ما ایراد داره اگر یک سرمایه گذار خصوصی با سرمایه خودش و با همکاری دولت میتونست هر نوع امکاناتش رو بدون محدودیتها ی سیاسی و... وارد کنه ما محصولی بهتر از برندهای خارجی داشتیم تا زمانیکه بحث تحریم از یک طرف و عدم ارتباط با برخی کشورها از معضلات اساسی یک واحد تولیدی خصوصی باشه نمیشه کاری کرد
در ضمن در واحد های دولتی وقتی حقوق پرسنل هم به تعویق می افته یک مدیر با توجه به محدودیت های خودش و مشکلات اینچنینی میتونه با جبر و زور یا به قولی چوب بالای سرش چیزی رو حل کنه
چرا نبایستی خودروهای ما مجهز به سیستم ایر بک باشند؟؟؟
وقتی محدودیت قوانین رو داریم یک واحد دولتی سعی میکنه با امکانات موجودش تولید کنه ...
وقتی صنایع وابسته مثل برف پاک کن که در یک کارخانه تولید میشه با مشکل واردات قطعه مواجه میشه و از کشورهایی که استاندارد قطعاتشون تایید شدست بدلایل مختلف سیاسی و تحریمها محروم میشه از واردات خوب، برای اینکه بتونه چراغ واحد تولیدیش رو که عده ای هم از اون بخش تامین روزی میشن روشن نگه داره مجبور به تامین قطعه است ولی از کدام کشور تنها از کشورهای حاشیه ای که هیچ گونه استانداردی هم ندارند قطعه رو تهیه میکنه که نتیجتا منجر به طی زمان هست و کارخانه تولید ماشین در بخش دولتی هم با توجه به تقاضای مصرف کننده تحت فشار این میشه که تولید زمان زیادی رو متحمل میشه
در کل اگر بخواهیم به ریشه این عوامل و بررسی اونها بپر دازیم همه نظرات دوستان هم بی تاثیر نیست
و یکی از بزرگترین اشکالات تولید بی رویه و غیر استاندارد خودرو ترافیک و آلودگی کشنده اکوسیستم هم به دنبال داره....
ببخشید دوستان اگر پر گویی کردم من در تکمیل فرمایشات دوستان نخواستم تک تک پاسخ بدم ولی کل عرایضم در تصدیق و تکمیل فرمایشات دوستان بود
براتون آرزوی موفقیت دارم![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)