دوست عزیز، به سایت علمی نخبگان جوان خوش آمدید

مشاهده این پیام به این معنی است که شما در سایت عضو نیستید، لطفا در صورت تمایل جهت عضویت در سایت علمی نخبگان جوان اینجا کلیک کنید.

توجه داشته باشید، در صورتی که عضو سایت نباشید نمی توانید از تمامی امکانات و خدمات سایت استفاده کنید.
صفحه 17 از 19 نخستنخست ... 78910111213141516171819 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 161 تا 170 , از مجموع 181

موضوع: رواج نوعی عریانی جدید میان زنان بدحجاب/کشف حجاب جدید در حال اجراست!

کاربر جدید
    ارسال تشکر
    43
    دریافت تشکر: 387
    قدرت امتیاز دهی
    1481
    Array

پیش فرض پاسخ : رواج نوعی عریانی جدید میان زنان بدحجاب/کشف حجاب جدید در حال اجراست!

نقل قول نوشته اصلی توسط F a t i m a نمایش پست ها
    قرآن یکی از کاملترین کتاباس
    کسی منکرش نشد برادر من ! کی قرآن رو تحریف کرد برادر من آخه !
    قرآن میگه حجاب رو رعایت کن . ولی اولش تحقیق کن که چرا باید رعایت کنی ، چرا اصلاً چنین چیزی قرآن گفته ، اصلاً رعایت کردنش به نفع و سودی برای ما داره و ...
    راستی یه چیزی ! طرز حرف زدنت رو درست کن !
    سلام
    اون آیه که گفته حجاب رو بعد از تحقیق رعایت کنین رو لطف می کنین ؟

اگر تند صحبت کردم معذرت می خوام ...

2. 3 کاربر از پست مفید علائدین سپاس کرده اند .

کاربر حرفه ای
    رشته تحصیلی
    آب و خاک
    ارسال تشکر
    36,121
    دریافت تشکر: 19,588
    قدرت امتیاز دهی
    34269
    Array
    *FATIMA*'s: جدید75

پیش فرض پاسخ : رواج نوعی عریانی جدید میان زنان بدحجاب/کشف حجاب جدید در حال اجراست!

نقل قول نوشته اصلی توسط عبدالله91 نمایش پست ها
    بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

و سلامی مجدد

نه با بی حجابی به اجتماع آسیب زده میشه. و این روشن و مشخصه.اونی که با بی حجابی وارد جامعه میشه بذر هزاران کار منفی رو تو دل جامعه میکاره.
    کسی که واقعاً معنای حجاب رو درک کرده باشه با دیدن یه بی حجاب تو جامعه خودشو نمیبازه بلکه سعی میکنه اون بی حجاب رو به راه راست ببره . پس اگه کسی خودشو باخت پس بدون یه جای کار میلنگه
    یکی از علل اصلی و مهم شروع و اوج گرفتن نارضایتی کشف حجاب بود.چون احساسات مردان باغیرت و زنان باحیا جریحه دار شده بود. مسألۀ حجاب در عوامل انقلابی ما نقش بسیار اساسی رو بازی کرد.
    ناصرالدین شاه اومد قانون کشف حجاب رو بنیانگذاری کرد . اومدن به زور حجاب رو از ناموس مردم برداشتن . به قول شما خون مردم به جوش اومد و یه جنگ دیگه راه افتاد .
    خودت بگو اگه کسی به ناموس تو نزدیک بشه کاری نمیکنی ، دِ نگو کاری نمیکنی ! الان کاری که گشت ارشاد میکه همینه ، جلو زن و شوهرا رو میگیره خانمش رو به زور سوار ماشین میکنه ، جلو پدر و دختر رو میگیره و .. ! خونت به جوش نمیاد !!!!!!!!!! دِ نگو نمیاد
    حرف ، حرف زور نیست ، حرف حرف منطقه ! اگه هرچیزی با منطق پیش بره بهتر نتیجه میگیره

بی امنیتی انواع مختلفی داره که در اینجا بیشتر از لحاظ روانی بهش اشاره میشه و اینکه خانمها بیشتر در خطر این ناامنی هستند حتی باحجابها، نه اینکه جان کسی در خطر باشه و... که شاید منظور شما هم این باشه که امنیت خانمها از چیز دیگه باشه اما از دلایل اصلی بی امن شدن یک جامعه به نمایش گذاشتن زیبایی ها توسط خانمهاست.شاید این موضوع رو اکثر افراد قبول کنند.وقتی حجاب باشه این نا امنی در اجتماع خیلی کاهش پیدا میکنه. خانم رکسانا هم به عبارتی بهش اشاره کرده بودند که خانما میگن به محدودۀ شوهر من نیا چون خانم دوس داره نگاه شوهرش فقط زیبایی اونو ببینه، برا شوهرش جذابیت داشته باشه.در این صورت روابط بینشون مستحکمتر میشه و در نتیجه کانون خانواده گرمتر. شما یا هر خانم دیگه ای اینو دوس ندارین؟اصلا دلیلی نداره کسی تو اجتماع زیباییش رو به نمایش بگذاره.
    فک نکنم کسی خوشش بیاد بنیاد خوانوادش از هم بپاشه
    نه که حجاب نیست برادر من ! موضوعات بدتر از حجاب وجود داره ( وقتی من وقتی روز به شب میرسه جرأت بیرون رفتن از خونه رو ندارم به حجاب مربوط میشه ) دِ نگو مربوط میشه !

نه پای شهدا وسط هستند این مائیم که نمیبینیمشون. شهدا دور نیستن و ما هم مسلمانیم و شهید از ما دور نیس باید در همه جا ببینیمشون. دین ما مثه بقیه ادیان که خلاصه نمیشه در محیطهای بسته ای که بعضی وقتا بریم سراغش. دین ما در بطن اجتماع هم هست اصلا نردبان عروج در اجتماع است. شهید هم در همه جا هست. تو حجاب شما دخیله، تو نگاه من دخیله و...
    شهید نمرده ، تا ابد زنده است ، تا ابد خونش در رگ های ما جاریه و ... والا همون بی حجاباش هم اینو قبول دارن .
    شما فقط دارین با وسط آوردن اسم شهدا ،میخوای بگی حجاب به خاطر حرمت شهدا خوبه در صورتیکه برادر من حجاب برای خود منه . خدا میگه هر کاری که میکنی اول برای خودت انجام بده بعد برای من

در اجتماع حرف اول و آخر رو باید قانون بزنه. پس تحقیق در مسائلی که قانون حرف میزنه جایی نداره.قانون فقط یک کلمه سرش میشه: چشم
    اگه منطورت از قانون قرآنه و حرف خدا حرفت رو قبول دارم
    ولی اگه منظورت از قانون ، همین قانوناییه که بعضی ها در اجتماع ریختن من حرفتونو قبول ندارم
    این میشه مثال بارز همون ناصرالدین شاه در مورد کشف حجاب ! یه قانون بود برای خودش دیگه ! نه ! پس چرا قبولش نکردیم چون به نظرمون اشتباه بود
    الان تو جامعه ما خیلی از قانونا اشتباهه
    به آقاهه میگی چرا 2 تا زن گرفتی میگه به تصویب رسیده تا 4 تا زن مشکل نداره
    ولی قرآن اینو میگه میتونی 4 تا زن بگیری ولی عدالت رو باید در مورد همه زنانت به اندازه یکسان رعایت کنی اگه از پسش برنمیای فقط به یکی اکتفا کن
    پس این قانون کشور اشتباهه ! قبول نداری ؟!ق
    رآن هرچیزی که میگه تبصره هم براش میذاره

چون تو مدرسه بهش یاد دادن پس به مدرسه مربوطه.ابرو برداشتن هم تو مدرسه یاد میدن.حالا خانواده ها به مدرسه به دید دیگه نگاه میکنن نه محیط فرهنگی و امن برا بچه هاشون. بچه ها از دو جا بیشتر یاد میگیرن. اول خانه بعد مدرسه. و تمامی روانشناسان به این مسأله تاکید دارن که تاثیر روابط غیر رسمی مثه دوستان مدرسه ای خیلی بیشتر از روابط رسمی مثه خانواده است. اگه مدرسه کنترل نشه تربیت خانه به باد میره. بله خانه دوباره مجبور است جور مدرسه رو بکشد و اینو تمامی خانواده ها میدونن. هیچ خانواده ای الان به مدرسه امیدوار نیست.
    مدرسه یاد داده به جای درس خوندن برو آرایش کن !؟ مدرسه یاد داده به جای درس خوندن برو دوست پسر بگیر ؟! مدرسه گفته به جای کارهای خوب برو به خلاف !!!!!!!!!!!!!!
    نه برادر من اینجوری نیست ! شما یه پست مدرسه خلاف به خطورت خورده ولی هیچ وقت یه مدرسه نمیاد چنین کاری بکنه
    درسته شاید دوستان باعث بشن ولی شنیدی میگن عقل هم خوب چیزیه !!!!! شما که بدون فکر کردن و نسنجیده شدن عاقبتش میری به همون طرف چه معنی میده ؟!این یعنی یه چیزی در بنیاد خانوادت میلنگه برادر من .

منظور بنده اصلا آثار جنگ نبوده بلکه برای چی جنگیدیم؟ باز نمیگم فقط برای حجاب جنگیدیم میگم برا معیارهامون جنگیدیم. برا اجرای قوانین اسلامی جنگیدیم. اگه غیر این بود نباید این همه جوان میدادیم چون نیازی نبود. برا اسلامی شدن جنگیدیم و یکی از قوانین و معیارهامون همین مسألۀ حجاب است.
    ما برای اسلامی شدن نجنگیدیم ، جنگ به خاطر بعضی مسائل دیگه بود و عرص هم کردم تا قسمتیش رو و این رو هم گفتم یکیش به دلیل ناموس خودمون بود
    نه مردها که همشون نرفتن. هستند. پس دلیل محکمتری داشته. اثر چادر و حجاب شما بیشتر از خون شهید است یا به عبارت بهتر برا دفاع از خون شهید باید حجابت رو رعایت کنی. یا من وظیفه ام رو انجام دادم و خونم رو هم دادم اما برا استمرار و ادامۀ پیروزی دیگه جنگی نیس که خون توش باشه جنگ بر سر حجاب و تهاجم فرهنگی و... است.تهاجم فرهنگی اولین نشانۀ بارزی که از خودش بجا میذاره و به چشم میشه در اجتماع دید همین بیحجابی است.
    شما موقعی که میری جنگ میدونی کشته میشی یا صحیح و سالم برمیگردی ؟!
    حرف ما از بی حجابی در اجتماع است. در اجتماع باید حداقل حجاب رعایت بشه و اگه کسی رعایت نکنه به قانون بی احترامی کرده و حرمت اجتماع رو نگه نداشته چون اجتماع ما باید اسلامی باشد.این قانون است. آیا کسی که قانون رو میشکنه حرمت نگه میداره؟
    اگه قانون قرآن رو بشکنه آره حرمت رو نگه نمیداره ولی قانون اجتماع رو ...
    خب ماهم گفتیم اگه کسی بتونه با مانتو و... حجابشو حفظ کنه حجاب رو رعایت کرده اما جلباب حجابی است کاملتر . منظور از جلباب یه پوششی است که سر و گردن رو هم میپوشونه و لباس گشادی است. مانتو سر و گردن رو نمی پوشونه{با روسرس می پوشونن که خمار بهش میگن:حداقل حجاب} و اکثرا لباس گشاد نیست بلکه برجستگی های بدن خانم رو هم مشخص میکنه. بعد جلباب لباس گشادی است که تموم بدن رو میپوشونه سر و گردن و ... رو برا همین میگن حجاب برتر. حجاب حد اقل همان خمار و... است اما حجاب برتر جلباب است که از تعریفش میشه فهمید که چادر بهترین مصداق از جلباب می باشد. با روسری گردن و سینه به احتمال زیاد دیده میشه اما با جلباب که کامل است دیده نمیشه و برجستگی هارو هم کامل میپوشونه. میتونین کامل دوباره تحقیق کنین.در واقع خمارو... نقطۀ اول هستند و جلباب نقطۀ آخر هست یعنی کاملتر است.
    من هم گفتم ما حداقل حجاب رو رعایت میکنیم
    الان حداکثر دختران ما حداقل حجاب رو رعایت میکنن همراه با پوشاندن برجستگیها

این خاطرۀ خودتونه؟ شاید نباشه
    اینا فکر نکنم درست باشن. حاجی چیکار به خانمی داره که چایی میاره؟خراب کردن روحانیت و روضه خوانی بیشتر بهش میاد تا مَثَلی برا نگاه کردن. البته جسارت نشه چون فکر میکنم خاطرۀ خودتون نیس گفتم.
    همونطور که تو مسأله حجاب و بقیه مسائل خوب و بد داریم تو روحیانیون هم همینطور
    کسی نخواست روحانیون رو خراب کنه
    ایشون فقط خواستن بگن حجاب کامل به چشم سالم هم برمیگرده
    علف هرز چيست ؟!
    گياهى است كه هنوز فوايدش كشف نشده است
    ....
    بحث: زندگی با گیاهان دارویی

4. 4 کاربر از پست مفید *FATIMA* سپاس کرده اند .

کاربر حرفه ای
    رشته تحصیلی
    آب و خاک
    ارسال تشکر
    36,121
    قدرت امتیاز دهی
    34269
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط علائدین نمایش پست ها
    سلام
    اون آیه که گفته حجاب رو بعد از تحقیق رعایت کنین رو لطف می کنین ؟

اگر تند صحبت کردم معذرت می خوام ...
    سلامی مجدد
    من حافظ قرآن نیستم برادر من
    اگه تو نوشته هام هم دقت کرده باشین فقط گاهی اوقات از نام بعضی سوره ها که یادم بوده استفاده کردم اونم به خاطر اینکه تحقیقم در مورد حجاب بیشتر بوده
    ولی قرآن گفته چه نیکوکارند افرادی که در آیات ما به جستجو پرداخته و آنها رو قبول میکنن البته متن کاملش نیست یه چیزی تو همین مایه ها بود
    علف هرز چيست ؟!
    ....

6. 4 کاربر از پست مفید *FATIMA* سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    معماری
    ارسال تشکر
    10,146
    دریافت تشکر: 10,426
    قدرت امتیاز دهی
    25393
    Array
    SaSaMc2's: جدید25

علیک السلام عزیز

بله حق باشماست اما اینجا حرف مال نیست بلکه تاثیر بی حجابی تو اجتماع است. و البته احترام گذاشتن به قوانین یک کشور.این مال که شما میگین نیازی به دزدی نداره بلکه صاحبش به حراج میذاره و داد میزنه مجانی بخرید.ماهم میگیم خانمای بی حجاب مالتون رو مجانی نفروشید چون تاثیرش تو اجتماع خیلی بده.

متاسفانه این مال اصلا نیازی به دزدی نداره. خودشون میارن دم درتون اگه با انصاف و اهل فن و به فکر خانواده ات بودی با وجود مجانی بودن برنمیداری.اما تاثیر زیادی در اجتماع میذاره.

والا بجز ناراحتی و نگرانی برا ما هیچ لذتی نداره که به لباس زنانه بپردازیم

البته خانم فاطیما لطف دارن و منطقی بحث میکنن.

این خاطرۀ خودتونه؟ شاید نباشه
    اینا فکر نکنم درست باشن. حاجی چیکار به خانمی داره که چایی میاره؟خراب کردن روحانیت و روضه خوانی بیشتر بهش میاد تا مَثَلی برا نگاه کردن. البته جسارت نشه چون فکر میکنم خاطرۀ خودتون نیس گفتم.
    سلام عزيزم...

منطور شما اينه كه كسي كه چادر سرش نيست داره داد ميزنه من مجانيم؟!!!

اين يه اتهام سنگين هست...

اتفقا مجاني ها هرچي توي چشم نباشا كارشون امن تر و راحت تر انجام ميشه...

توي سربازي بارها بهم اثبات شد كه حرفه اي ها كه در واقع خطر براي جامعه به حساب ميان ... ... ...

نه برادر عزيز...

اين همه پست براي انسانيت و نماز و روزه و قرآن و امامت و توحيد توي اين سايت درج شده و هيچوقت به 16 صفحه نرسيده...

روزي كه گفتن بهشت زير پاي مادران هست...

به پوشش و دين و نژاد و سن مادر كاري نداشتن...

مادر بودن اون اصل اول هست و بقيه فرعيات...

متاسفانه ما امر به معروف ها نهي از منكر ها رو گرفتيم توي دستمون و خدا رو گذاشتيم توي جيبمون...

اگه نياز داشتيم بهش رجوع ميكنيم و الا خودمون يه پا حجت هستيم...!

البته منظورم شخص خاصي نيست و خودمم از قماش همين افرادم...

متاسفانه بايد همه برگرديم و از خشت اول شروع كنيم...

اين يه نصيحت يا فضل پراكني نيست...

يه جور خواهشه...

دختران ما نجيب ترين و مرد ترين دختران دنيا هستند...

و اين اصل اولِ...

راستي، درستكه كه كلاغ قصه هاي مادربزرگ هيچ وقت به خونه اش نرسيد...

ولي اين يه خاطره بود، بي قصه و پر غصه...

راستِ راست...
    ویرایش توسط SaSaMc2 : 20th April 2013 در ساعت 07:35 PM دلیل: بنا بر درخواست دوستان اديت شد...

8. 5 کاربر از پست مفید SaSaMc2 سپاس کرده اند .

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    دریافت تشکر: 15,586
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
    کسی که واقعاً معنای حجاب رو درک کرده باشه با دیدن یه بی حجاب تو جامعه خودشو نمیبازه بلکه سعی میکنه اون بی حجاب رو به راه راست ببره . پس اگه کسی خودشو باخت پس بدون یه جای کار میلنگه
    یه بی حجاب نه یه خیابون بی حجاب البته باحجاب هم حیلی داریم. بعد آثار بی حجاب در اجتماع فقط الگو گرفتن نیس. بجز کتابها تو همین نت میتونی آثار بی حجابی رو جستجو کنین. بعد کسی نمیگه یه بزرگتر میبینه و حجابشو عوض میکنه بلکه کوچیکا الگو میگیرن..این تازه یکی از هزاران آثار بدش هست. خانم somayefarid هم گفتن که دوستی دارن که خانوادش مذهبی هست و ایشون حجاب درستی ندارن و میگن من تو تهرون بزرگ شده ام و... یعنی الگو برداری.و خانواده ای چیزی رو اجبار نمیکنن.
    لنگش هم همینجاست که بعضی از مسئولین قدیمی برا رای جمع کردن قانون شکنی کردن و قانون رو نشونه رفتن و اجتماع ما هم بدون دلیل و تحقیق پذیرفت.

خودت بگو اگه کسی به ناموس تو نزدیک بشه کاری نمیکنی
    اونی که با نوامیس مردم بازی نکرده و نوامیسش همه حجاب خودشونو رعایت کردند غیرت علوی داره. بعضیارو نبین که فقط ادای غیرت بودن رو در میارن در حالی که میبینی زنانشون یا دخترانشون رو آرایش میکنن تا همه تو خیابون نگاهشون کنن و وقتی یکی چیزی میگه الکی غیرتی میشه. غیرت چنین فردی کشک است.عقل اینو میگه. خودش خانمش رو چرا برا دیگران آرایش میکنه؟ این فرذی غیرت داره؟ بنده چشاش رو درمیارم چون نه به نوامیس مردم کاری داشته ام و نه ناموسم خودشو به نمایش گذاشته البته خدا میدونه که خودشون حجاب رو انتخاب کرده اند.پس غیرت دارم و غیرتم از نوع کشک نیست.

دِ نگو کاری نمیکنی
    بنده چنین حرفی نزده ام.چون ذره ای از غیرتم کم نشده. هم ناموسم با انتخاب خودش حجاب رو رعایت کرده و هم با نظر خدا با اینکه مجردی بزرگ شده ام چشمامو به ناموس مردم ندوخته ام.

خودت بگو اگه کسی به ناموس تو نزدیک بشه کاری نمیکنی ، دِ نگو کاری نمیکنی ! الان کاری که گشت ارشاد میکه همینه ، جلو زن و شوهرا رو میگیره خانمش رو به زور سوار ماشین میکنه ، جلو پدر و دختر رو میگیره و .. ! خونت به جوش نمیاد
    کار گشت ارشاد رو به غیرت ربط میدین؟ چرا؟ همین شوهر و پدر چرا دختراشو برا یه شهر آرایش میکنه اون وقت به یه مامور غیرتی میشن و خونشون به جوش میاد؟این تناقض نیست؟
    البته همۀ مامورها رو تایید نمیکنیم اما نهاد گشت ارشاد وظایفی دارند که طبق قانون باید اجرا کنند. هر کسی قانون بشکنه سنگ رو سنگ بند نمیشه.قانون شکن خودشو در معرض تیغ قرار میده. گشت ارشاد همه رو نمیگیره اونایی که وضعشون افتضاحه رو میگیره.باز عملکرد ماموران همشون شاید درست نباشه اما نهاد گشت ارشاد برا اجرای قوانین حجاب است.

دِ نگو نمیاد
    شما خودتون میپرسین و خودتون جواب میدین. شاید ما هم حرفای دیگه داشته باشیم

حرف ، حرف زور نیست ، حرف حرف منطقه ! اگه هرچیزی با منطق پیش بره بهتر نتیجه میگیره
    کدوم حرف زور؟ وقتی قانون شکنی میکنن منطقی قانون رو میشکنن؟ برا اجرای قانون اینا تازه قاطعیت رو میخوان پیاده بکنن. تازه اونم برا کسانی که وضعشون واقعا افتضاحه.

پس باید با همه منطقی حرف بزنن. به دزدان و ارازل و اوباش و... هم کاری نداشته باشن؟ اول به همه میگین وظیفتون احترام به قوانین است بعد هزاران بار توصیه کرده اند و ... الان دیگه میبینن بابا دیگه به آخرین مرحله باید پرداخت اونم جلوگیری از بی بند وباری.
    آدم باید برا کاراش منطق داشته باشه بعد از دیگران انتظار.

وقتی من وقتی روز به شب میرسه جرأت بیرون رفتن از خونه رو ندارم به حجاب مربوط میشه ) دِ نگو مربوط میشه !
    واقعا فکر میکنین به بی حجابی مربوط نیس؟ پس یه تحقیقی بکنین. از روان و صفات آدما گرفته تا علل بروز چنین حوادثی. یه کالبد شکافی منطقی بکنین.

انسان باصفات و ویژگیها و خواستهایی آفریده شده و علل بیرونی برا این خواستها وجود داره و حد اعتدال گفته شده اگه خارج بشه صفات به هم میریزه و از اعتدال خارج میشه.یه تحقیق کاملی بکن

تا ابد خونش در رگ های ما جاریه و ... والا همون بی حجاباش هم اینو قبول دارن
    خب به عمل کار برآید به سخن رانی نیست.دونستن کافی نیس

شما فقط دارین با وسط آوردن اسم شهدا ،میخوای بگی حجاب به خاطر حرمت شهدا خوبه در صورتیکه برادر من حجاب برای خود منه .
    نه بنده چنین حرفی نزده ام که بگم فقط برا حرمت شهداست بذارین از اول قصدم رو بگم بعد خودتون قضاوت کنین.
    بنده حرف شهدارو برا بحث با شما نیاوردم چون از نقل قول خارج کردم تا به عموم بگم. حرف شهدارو به خاطر رعایت کردن قوانین و احترام گذاشتن به معیارها آوردم تا بگم به قوانین کشورمان احترام بگذاریم چون اولا98درصد رای آورده و دوما این همه شهید داده ایم. شهیدرو برا معیارها گفته ام. بله حجاب اول برا خودتون بعد برا خانوادتون بعد برا اجتماعتون بعد برا احترام به قوانین خوبه اما با رعایت نکردن حجاب زحمات شهیدان و خونشون رو نادیده میگیریم. بنده نگفته ام حجابت رو بخاطر شهدا رعایت کنیم بلکه گفتم اگه رعایت نکنیم حتی به خون شهدا ظلم کرده ایم. اصلا در بحث با شما هدف بنده حرف زدن از شهدا نبود بلکه خودتون وارد کردین. میتونین برگردین ببینین. بنده حرف شهدا رو از نقل قولتون خارج کرده بودم و یه اصلی رو به عموم یادآور شدم.حتی بنده نمیخواستم از قرآن بگم شما اشاره به سوره ها کردین و بنده خوشحال شدم و در جوابتون به سوره ها اشاره کردم.

خدا میگه هر کاری که میکنی اول برای خودت انجام بده بعد برای من
    نه، خدا اجتماع مسلمین رو مهمتر میدونه. درسته کار شما اول به خودت ضرر میزنه اما اجتماع هم تحت تاثیر اعمالمون قرار میگیره.«تعونوا علی البر و التقوی و لا تعاونوا علی الاثم و العدوان» در کارهای نیک باهم همکاری و تعاون داشته باشین و در کارهای گناه و تجاوز و ... همکاری نکنید. خدا به ما میگه در کار خوب باهم باشیم نه در کارهای زشت. حالا حجاب خوبه یا بی حجابی؟ کدوم زشته؟در کدوم باید همکاری کنیم و در کدوم نباید همکاری کنیم؟

اگه منطورت از قانون قرآنه و حرف خدا حرفت رو قبول دارم
    ولی اگه منظورت از قانون ، همین قانوناییه که بعضی ها در اجتماع ریختن من حرفتونو قبول ندارم
    این میشه مثال بارز همون ناصرالدین شاه در مورد کشف حجاب ! یه قانون بود برای خودش دیگه ! نه ! پس چرا قبولش نکردیم چون به نظرمون اشتباه بود
    الان تو جامعه ما خیلی از قانونا اشتباهه
    ببینین شما واضعان قانون رو اصلا در نظر نگرفتین. قوانین ما اسلامی هستند.وظایف حکومت اسلامی چیه؟کدوم قانونمون خلاف اسلام است؟

به آقاهه میگی چرا 2 تا زن گرفتی میگه به تصویب رسیده تا 4 تا زن مشکل نداره
    نه فکر کنم قانون گذاشتن که زن اول باید راضی باشه. البته اگه اشتباه نکنم. بعد کسی نمیتونه تشخیص بده که کی رعایت میکنه. اینو قرآن برعهدۀ فرد گذاشته. اگه نظر بنده رو میپرسین 2تا زن گرفتن درست نیست مگر اینکه زن اول راضی باشه، یه دلیل فقط میارم چون خونواده از هم میپاشه که نشانۀ بارز بی عدالتی هست.

درسته شاید دوستان باعث بشن ولی شنیدی میگن عقل هم خوب چیزیه !!!!! شما که بدون فکر کردن و نسنجیده شدن عاقبتش میری به همون طرف چه معنی میده ؟!این یعنی یه چیزی در بنیاد خانوادت میلنگه برادر من .
    گفتم که درمورد مدرسه زیاد حرف نمیزنم . خوب نیست . یه چیزی بگم مدرسه نه. عملکرد مدیران و معلمان و دانش آموزان که یقینن در مدرسه هستند.شاید شما رد بکنین اما حقیقت محض است.بنده یه پست مدرسه خلاف به خطورم نخورده زیاد دیدم. بیخیال مدرسه. شما طوری حرف میزنین که انگار از دانشجو و تحصیل کرده ای که سنش بالاست میگین. از ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان حرف میزدیم. دوس ندارم عمقی به این مطلب بپردازم.جز ناراحتی چیزی نداره. خاطرات تلخ و نگفتنی زیاد هست. به بی حجابی برسیم.

الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
    آمین

10. 4 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

ما برای اسلامی شدن نجنگیدیم
    بله؟!! شما برین ریشه های انقلاب و جنگ رو مطالعه بکنین بعد بگین.اصلا از رهبر کشور میشه فهمید برا چی انقلاب شد و بعد جنگیدیم. شما ایرانی نیستین؟از تاریخ ایران خبر ندارین؟

جنگ به خاطر بعضی مسائل دیگه بود و عرص هم کردم تا قسمتیش رو و این رو هم گفتم یکیش به دلیل ناموس خودمون بود
    این فقط نظر شماست.مابخاطر اسلامی شدن انقلاب و جنگیدیم دلایل دیگه فقط حکم جانبی دارن

اگه قانون قرآن رو بشکنه آره حرمت رو نگه نمیداره ولی قانون اجتماع رو ...
    احترام به قوانین اجتماع در هر کشوری اجبار است. مگه کدوم قانون ما خلاف قرآن است؟حجاب مگه خلاف قرآن است؟

من هم گفتم ما حداقل حجاب رو رعایت میکنیم
    الان حداکثر دختران ما حداقل حجاب رو رعایت میکنن همراه با پوشاندن برجستگیها
    موضوع بحث ما بیحجابی است. شما حرفاتون عوض میشه. از بیحجابی میگین یا باحجابی؟اول اینو مشخص کنین بعد.

اونایی رو که گشت ارشاد میگیره جزو حجاب ها حساب نمیشن.اصلا اینا مستقیما خلاف قرآن رو پیاده میکنن برا همین میگیرن.حجاب یعنی پوشانده شدن زیبایی و عوامل تحریک آور.
    الته بنده باز نمیدونم شما از کدام قشر میگین

همونطور که تو مسأله حجاب و بقیه مسائل خوب و بد داریم تو روحیانیون هم همینطور
    کسی نخواست روحانیون رو خراب کنه
    ایشون فقط خواستن بگن حجاب کامل به چشم سالم هم برمیگرده
    میشه بگین حجاب کامل چه ربطی به چشم آقا داره؟ نگاه برا خودش فلسفۀ دیگه ای داره.
    خوب و بد روحانیون در اجتماع که نمود ظاهری نداره. داره؟بدشون در خلوت خودشون بد هستند.البته بنده نمیخوام این بحث به روحانیون عزیز کشیده بشه و به بحث ما مربوط نمیشه.فقط از دوستمون پرسیدم و اینو اگه خودشون میخواستن جواب میدادن بهتر بود. چون بحث من و شما رو حجاب است در این صورت به بیراهه کشیده میشه.

آمین

12. 6 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

همکار تالار مدیریت
    ارسال تشکر
    16,317
    قدرت امتیاز دهی
    31283
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط SaSaMc2 نمایش پست ها
    سلام عزيزم...
    علیک السلام عزیز

خوبین انشاالله؟

منطور شما اينه كه كسي كه چادر سرش نيست داره داد ميزنه من مجانيم؟!!!
    عزیز حرف ما رو چادر نیست رو حجابه که شاید یکی باچادر و یا یکی با مانتو و... رعایت کنه .و مجانی ما با این برداشتتون فرق داره عرض میکنم، ببینین عزیز، شما وقتی از مال و دزدیدن حرف زدین یعنی یه چیز برداشتنی. وقتی یه بی حجاب از جلو چشتون رد بشه ازش اجازه میگیری نگاش کنی یا پول میدی نگاش کنی؟ یا همینجوری نگاش میکنی؟ وقتی بیحجابی و دزدیدن در میان باشه پس در اینصورت نگاه کردن هم مجانی میشه.چون پول نمیدی.
    پی بی حجابی و دزدی و نگاه و... همون مفاهیم مجانی رو میاره که البته خودتون اشاره کردین و آخر هم به نگاه اشاره کردین برا همین بنده گفتم نیازی به دزدی نیس مجانیه. نمیدونم مجانی رو چطور برداشت کردین اما اگه کلمات بی حجابی و دزدی و نگاه رو جمع کنین میشه مجانی نه دزدی.

اين يه اتهام سنگين هست...
    نه عزیز اتهام نیست یه حقیقته.توضیحش رو هم بالا گفتم. و این بهترین جواب برا تشبیه خانم به مال و دزدی و نگاه است

اتفقا مجاني ها هرچي توي چشم نباشا كارشون امن تر و راحت تر انجام ميشه...
    نمیدونم منظورتون از مجانی چیه اما منظور ما همون بی حجابها و به نمایش گذاشتن زیبایی ها هستن که مجانیه عزیز. مخفی هم نیس. اصلا برا همین خودشونو به نمایش میذارن تا همه نگاه کنن تازگی ها هم آقایون خیلی باهال شدن خانمهاشونو به نمایش میذارن.

اين همه پست براي انسانيت و نماز و روزه و قرآن و امامت و توحيد توي اين سايت درج شده و هيچوقت به 16 صفحه نرسيده...
    چون عزیز بحثی ایجاد نشده. بحث یه کار بسیار بسیار خوبی هست که متاسفانه به دید منفی بهش نگاه میکنن. در بحث فکرها به فعالیت وا داشته میشه. البته بحث نه جدل و توهین.چه ایرادی داره بحث سالمی داشته باشیم.یاد میگیریم.من خودم خیلی یاد میگیرم.

روزي كه گفتن بهشت زير پاي مادران هست...

به پوشش و دين و نژاد و سن مادر كاري نداشتن...

مادر بودن اون اصل اول هست و بقيه فرعيات...
    خب قربونت بشم، مادر و احترام و مقامش رو کسی نفی نمیکنه.بحث رو موضوع حجاب است. و این قضیه اصلا به مادر بودن یا نبودن مربوط نمیشه.

متاسفانه ما امر به معروف ها نهي از منكر ها رو گرفتيم توي دستمون و خدا رو گذاشتيم توي جيبمون...

اگه نياز داشتيم بهش رجوع ميكنيم و الا خودمون يه پا حجت هستيم...!

البته منظورم شخص خاصي نيست و خودمم از قماش همين افرادم...
    اصلا اینجا امر به معروف و نهی از منکری در کار نیست بلکه یه بحث بسیار خوب و مفید و منطقی است و به همدیگه احترام میذاریم.

متاسفانه بايد همه برگرديم و از خشت اول شروع كنيم...

اين يه نصيحت يا فضل پراكني نيست...
    آخه اینجا بحث میکنیم ما کاری نکردیم .یه بحثی دربارۀ حجاب

ولي اين يه خاطره بود، بي قصه و پر غصه...
    خب این خاطرتون به بحث مربوط نبود برا همین زیاد بهش اشاره نشه بهتره

آمین

14. 7 کاربر از پست مفید عبدالله91 سپاس کرده اند .

کاربر حرفه ای
    رشته تحصیلی
    آب و خاک
    ارسال تشکر
    36,121
    قدرت امتیاز دهی
    34269
    Array

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام
    اونی که با نوامیس مردم بازی نکرده و نوامیسش همه حجاب خودشونو رعایت کردند غیرت علوی داره. بعضیارو نبین که فقط ادای غیرت بودن رو در میارن در حالی که میبینی زنانشون یا دخترانشون رو آرایش میکنن تا همه تو خیابون نگاهشون کنن و وقتی یکی چیزی میگه الکی غیرتی میشه. غیرت چنین فردی کشک است.عقل اینو میگه. خودش خانمش رو چرا برا دیگران آرایش میکنه؟ این فرذی غیرت داره؟ بنده چشاش رو درمیارم چون نه به نوامیس مردم کاری داشته ام و نه ناموسم خودشو به نمایش گذاشته البته خدا میدونه که خودشون حجاب رو انتخاب کرده اند.پس غیرت دارم و غیرتم از نوع کشک نیست.
    اهان ، میبینی پس شما هم راضی نیستی !!!!!!!!!!!!!!!
    کی میگه ایشون خانمش یا دخترش رو برای مردم به نمایش میذاره ، دوست داره خانمش یا دخترش یا خواهرش وقتی باهاشه هم خوب باشه حالا مردم نمیتونن چششون رو درویش کنن گناه اون بنده خدا چیه ؟!
    آره اونی که به ناموس مردم کاری نداره و دیگری به ناموس همون فرد کاری داره و ...
    بهتره بحص رو سیاسی نکنیم نه ! چون خیلی چیزا هست که گفتنش جایز نیست

کار گشت ارشاد رو به غیرت ربط میدین؟ چرا؟ همین شوهر و پدر چرا دختراشو برا یه شهر آرایش میکنه اون وقت به یه مامور غیرتی میشن و خونشون به جوش میاد؟این تناقض نیست؟
    البته همۀ مامورها رو تایید نمیکنیم اما نهاد گشت ارشاد وظایفی دارند که طبق قانون باید اجرا کنند. هر کسی قانون بشکنه سنگ رو سنگ بند نمیشه.قانون شکن خودشو در معرض تیغ قرار میده. گشت ارشاد همه رو نمیگیره اونایی که وضعشون افتضاحه رو میگیره.باز عملکرد ماموران همشون شاید درست نباشه اما نهاد گشت ارشاد برا اجرای قوانین حجاب است.
    قانون گشت ارشاد چیه ؟! زور ؟! بی احترامی ؟! حرمت شکنی ؟!
    منطقه غرب تهران رو اومدی حتماً بیا ! جایی که هر ده قدم به ده قدمش گشت ارشاد ایستاده ، روزی 1000 دفعه از جلوشون رد میشم ، دارم میبینم ، دارم میشنوم که چه حرف های تند و چه کارهای خلافی میکنن !
    دارم میبینم به پدر دختره پرخاشگری میکنه و دست دخترش رو میگیره و میکشه سوار ماشین میکنه
    دارم میبینم داد و بیداد سر زن شوهر دار میکشه
    دارم میبینم چجوری به افراد نگاه میکنه ، دارم میبینم ...
    اره شاید گشت ارشاد محل شما از نوع عالیش باشه ولی مال ما نه
    این قانون رو کی تعیین میکنه ؟! شما ؟! من ؟! رئیسش ؟! آخه بی انصاف کجای قرآن نوشته حرف نزده دست دختر مردم رو بگیر سوار ماشین کن
    قرآن میگه اول با حرف حالیش کن و بعد از چندین مورد اخر سر بیا زور رو مداخله کن !!!!!!!!!! اما نه باز زور اینجوری ! باور کن همون بی حجاب هم خیلی بهش برمیخوره یکی مرد به زور دستش رو بگیره و بکشه

کدوم حرف زور؟ وقتی قانون شکنی میکنن منطقی قانون رو میشکنن؟ برا اجرای قانون اینا تازه قاطعیت رو میخوان پیاده بکنن. تازه اونم برا کسانی که وضعشون واقعا افتضاحه.
    پس باید با همه منطقی حرف بزنن. به دزدان و ارازل و اوباش و... هم کاری نداشته باشن؟ اول به همه میگین وظیفتون احترام به قوانین است بعد هزاران بار توصیه کرده اند و ... الان دیگه میبینن بابا دیگه به آخرین مرحله باید پرداخت اونم جلوگیری از بی بند وباری.
    آدم باید برا کاراش منطق داشته باشه بعد از دیگران انتظار.
    ولی هیچوقت اجازه گفتن این منطق رو ندارن یعنی نذاشتن که حرف بزنن که اجازه داشته باشن
    این قانونا رو کی مینویسه ؟!
    اراذل و اوباش و دزدان و ... رو خوب اومدی
    خانه یکی از همسایگان رو دزد زد الان نزدیک 6 ساله هنوز پیداش نیست
    به دختر مردم تجاوز شد ول ول داره تو خیابون میگرده نفر بعدی کی باشه خدا میدونه
    از ناموس مردم یواشکی عکس میگیرن پخش میکنن تو نت ولی کو کسی که جلوشونو بگیره
    واقعا فکر میکنین به بی حجابی مربوط نیس؟ پس یه تحقیقی بکنین. از روان و صفات آدما گرفته تا علل بروز چنین حوادثی. یه کالبد شکافی منطقی بکنین.
    آره برادر من ، خیلی موارد به بی حجابی مربوط نمیشه
    انسان باصفات و ویژگیها و خواستهایی آفریده شده و علل بیرونی برا این خواستها وجود داره و حد اعتدال گفته شده اگه خارج بشه صفات به هم میریزه و از اعتدال خارج میشه.یه تحقیق کاملی بکن
    من تحقیقامو قبلاً کردم و به نتیجه دلخواه هم رسیدم دیگه نیازی بهش نیست
    بقیه تحقیاتم رو هم دارم کامل میکنم

بنده حرف شهدارو برا بحث با شما نیاوردم چون از نقل قول خارج کردم تا به عموم بگم.
    این شما بودید که گفتید کجایید کجایید برادر شهید من ..........!!!!!!!!!!

نه، خدا اجتماع مسلمین رو مهمتر میدونه. درسته کار شما اول به خودت ضرر میزنه اما اجتماع هم تحت تاثیر اعمالمون قرار میگیره.«تعونوا علی البر و التقوی و لا تعاونوا علی الاثم و العدوان» در کارهای نیک باهم همکاری و تعاون داشته باشین و در کارهای گناه و تجاوز و ... همکاری نکنید. خدا به ما میگه در کار خوب باهم باشیم نه در کارهای زشت. حالا حجاب خوبه یا بی حجابی؟ کدوم زشته؟در کدوم باید همکاری کنیم و در کدوم نباید همکاری کنیم؟
    حجاب خوبه ولی وقتی همه مواردش رعایت بشه
    رعایت نشدن حتی یک دونش حجاب رو کامل نمیکنه
    باید همکاری کنیم تا همه این موارد رعایت شه نه که اول بسم الله با زور به مردم حالی کنیم

ببینین شما واضعان قانون رو اصلا در نظر نگرفتین. قوانین ما اسلامی هستند.وظایف حکومت اسلامی چیه؟کدوم قانونمون خلاف اسلام است؟
    خیلی از قوانینمون خلاف اسلامه ، در این مورد شما برو تحقیقتو بیشتر کن
    نه فکر کنم قانون گذاشتن که زن اول باید راضی باشه. البته اگه اشتباه نکنم. بعد کسی نمیتونه تشخیص بده که کی رعایت میکنه. اینو قرآن برعهدۀ فرد گذاشته. اگه نظر بنده رو میپرسین 2تا زن گرفتن درست نیست مگر اینکه زن اول راضی باشه، یه دلیل فقط میارم چون خونواده از هم میپاشه که نشانۀ بارز بی عدالتی هست.
    اصلاً چرا باید چنین قانونی بذارن که بخوان زن رو وارد مداخله کنن
    ارزش زن خیلی بالاست ، با وضع این قانون ارزش زن رو پایین آوردن
    هه ، زن اول باید راضی باشه ! حالا ما هم معنی حریم خصوصی رو فهمیدیم !
    ببینم آیا خلافش هم وجود داره ؟! یعنی گفته نشده زن اجازه داره شوهر دوم نیز اختیار کند البته با اجازه شوهر اول ؟!
    اصلاً چنین قانونی درسته ؟!

بله؟!! شما برین ریشه های انقلاب و جنگ رو مطالعه بکنین بعد بگین. شما ایرانی نیستین؟از تاریخ ایران خبر ندارین؟
    دانستن تاریخ ایران از علاقه مندی های منه !
    دیگه کم کم دارین زیاده روی میکنینا !

احترام به قوانین اجتماع در هر کشوری اجبار است. مگه کدوم قانون ما خلاف قرآن است؟حجاب مگه خلاف قرآن است؟
    حجاب خلاف قرآن نیست !!!!! ولی آیا وسایلی برای تحقیق در موردش برامون گذاشتن ؟! آیا به ما اختیار تام در مورد پردازش به این موضوع دادن ؟! تبلیغات تا به چه حد بوده ؟!
    اگه تلویزیون رو میگی که والا ما چیزی درش ندیدیم ! همه اومدن گفتن حجاب خوبه ولی نگفتن چرا و نگفتن از کجا تحقیق کنیم ، کتابا هم که کم هستند
    میگیم حجاب خوبه ولی هیچ وقت نرفتیم جستجو کنیم که چه آثاری داره ؟! آیا سودی برای بدن انسان داره و 1000 تا آیا دیگه
    وقتی امکاناتش کم باشه جامعه هیچ پیشرفتی نمیکنه
    دختری رو میشناسم که چادر سرش کرده ولی موهاش بیرون بود ازش پرسیدم پس حرمت چادر چی میشه !!!!! میگه من چادر دوست ندارم ولی بابا میگه حتماً باید بپوشی ! اینم موضوع اجباری که میگی در میون نیست

موضوع بحث ما بیحجابی است. شما حرفاتون عوض میشه. از بیحجابی میگین یا باحجابی؟اول اینو مشخص کنین بعد.
    موضوع بحث ما بی حجابیه ولی چی میشه که یه فرد بی حجاب میشه ؟!
    این فرد که از همون اول بی حجاب نبوده که ؟!بوده ؟!

اونایی رو که گشت ارشاد میگیره جزو حجاب ها حساب نمیشن.اصلا اینا مستقیما خلاف قرآن رو پیاده میکنن برا همین میگیرن.حجاب یعنی پوشانده شدن زیبایی و عوامل تحریک آور.
    الته بنده باز نمیدونم شما از کدام قشر میگین
    متأصفانه باید خدمتتون عرض کنم که گشت ارشاد فقط چادری ها رو نمیگیره ولی حتی اونایی که حداقل حجاب رو رعایت کردن هم میگیره !!!!!!!!!! از منی که روزی 1000 بار از جلوشون رد میشم بپرس
    میشه بگین حجاب کامل چه ربطی به چشم آقا داره؟ نگاه برا خودش فلسفۀ دیگه ای داره.
    چشم پاک هم جزئی از حجابه برادر من همینطور باطن پاک ! همه اینا به حجاب مربوط میشه
    علف هرز چيست ؟!
    ....

16. 3 کاربر از پست مفید *FATIMA* سپاس کرده اند .

استعدادهای برتر
    رشته تحصیلی
    تخصص=ایده پردازی +ارزیابی محصول
    ارسال تشکر
    18,873
    دریافت تشکر: 9,270
    قدرت امتیاز دهی
    11671
    Array
    حسین متقی's: پر حرف

سلام...

اينجا هم كه سرتون و كردين توي لباس زنا؟

ولشون كنيد بنده خدا ها رو...

دل تون و پاك كنيد همه چي درست ميشه...

اگه كسي مالش رو سفت نچسبيد قرار نيست همه دزد باشيم...

اگر هم مالي در دسترس نبود و ما دزدي نكرديم، دليل نميشه كه دزد نيستيم...

اين همه مشكلات اساسي هست كه انسانيت و ديانت آرامش رو از آدما گرفته ولي همه زوم شدن رو همين مسائل...

نميدونم شايدم من نميدونم و پرداختن به اون نيمه، لذت بخشه!!!
    ـــــــــــــــــــــــــ ــــ

ياد يه خاطره انداختينم:

تابستون خونه مادر بزرگ مراسم سفره...

مادربزرگ كه ميزبان بود و 50 تا زن هم ميهمان...

يه حاج آقايي هم داشت روضه ميخوند...

منم كه كوچيك بودم لابه لاي اين خانوما ميچرخيدم و نقل مقلا رو انبار ميكردم توي جيبم...

يهو حاج آقا با عصبانيت داد زد :

خانمي كه داري چايي مياري شما كه جوراب فلان پاته لازم نكرده بياي روضه!!!

مادربزرگم درجا گفت حاجي شما كه اومدي روضه بخوني لازم نكرده چشمت توي دست و پاي زن ها باشه...

من كه زدم زير خنده...

ولي خانوما نخنديدن...

حاجي رو يادم نيست...

ولي اون خانم كه مستاجر مادربزرگ بود و پرستار ارتش...

...
    خاطره ی جالبی بود ساسا جان
    ولی منکه واسه روضه اینجا نیستم
    شما به پیامبر و معصومین هم میخواین همین جوابو بدین وقتی مردم رو به حجاب توصیه میکنن؟
    میخواین این خاطره رو براشون تعریف کنین؟
    ما هم داریم توصیه میکنیم - همین!!! توقع هم نداریم کسی حرف گوش کنه - هرکی حق انتخاب داره

http://news.iranema.ir/ سامانه هوشمند جمع آوری و انتشار اخبار روز ایران

18. 3 کاربر از پست مفید حسین متقی سپاس کرده اند .

استعداد برتر سایت
    رشته تحصیلی
    معماری
    ارسال تشکر
    10,146
    دریافت تشکر: 10,426
    قدرت امتیاز دهی
    25393
    Array
    SaSaMc2's: جدید25

علیک السلام عزیز
    خوبین انشاالله؟
    عزیز حرف ما رو چادر نیست رو حجابه که شاید یکی باچادر و یا یکی با مانتو و... رعایت کنه .و مجانی ما با این برداشتتون فرق داره عرض میکنم، ببینین عزیز، شما وقتی از مال و دزدیدن حرف زدین یعنی یه چیز برداشتنی. وقتی یه بی حجاب از جلو چشتون رد بشه ازش اجازه میگیری نگاش کنی یا پول میدی نگاش کنی؟ یا همینجوری نگاش میکنی؟ وقتی بیحجابی و دزدیدن در میان باشه پس در اینصورت نگاه کردن هم مجانی میشه.چون پول نمیدی.
    پی بی حجابی و دزدی و نگاه و... همون مفاهیم مجانی رو میاره که البته خودتون اشاره کردین و آخر هم به نگاه اشاره کردین برا همین بنده گفتم نیازی به دزدی نیس مجانیه. نمیدونم مجانی رو چطور برداشت کردین اما اگه کلمات بی حجابی و دزدی و نگاه رو جمع کنین میشه مجانی نه دزدی
    نه عزیز اتهام نیست یه حقیقته.توضیحش رو هم بالا گفتم. و این بهترین جواب برا تشبیه خانم به مال و دزدی و نگاه است
    نمیدونم منظورتون از مجانی چیه اما منظور ما همون بی حجابها و به نمایش گذاشتن زیبایی ها هستن که مجانیه عزیز. مخفی هم نیس. اصلا برا همین خودشونو به نمایش میذارن تا همه نگاه کنن تازگی ها هم آقایون خیلی باهال شدن خانمهاشونو به نمایش میذارن.
    چون عزیز بحثی ایجاد نشده. بحث یه کار بسیار بسیار خوبی هست که متاسفانه به دید منفی بهش نگاه میکنن. در بحث فکرها به فعالیت وا داشته میشه. البته بحث نه جدل و توهین.چه ایرادی داره بحث سالمی داشته باشیم.یاد میگیریم.من خودم خیلی یاد میگیرم.
    خب قربونت بشم، مادر و احترام و مقامش رو کسی نفی نمیکنه.بحث رو موضوع حجاب است. و این قضیه اصلا به مادر بودن یا نبودن مربوط نمیشه.
    اصلا اینجا امر به معروف و نهی از منکری در کار نیست بلکه یه بحث بسیار خوب و مفید و منطقی است و به همدیگه احترام میذاریم.
    آخه اینجا بحث میکنیم ما کاری نکردیم .یه بحثی دربارۀ حجاب
    خب این خاطرتون به بحث مربوط نبود برا همین زیاد بهش اشاره نشه بهتره
    سلام عزيزم...

مشكل هميشه همين نوع بحث كردن هاست...

چرا بحث ميكنيم؟

چيزي ياد بگيريم؟

چيزي ياد بديم؟

يا روي عقيده خودمون پا فشاري كنيم و كم نياريم؟

ما داريم درباره حجاب و اثر اون بحث ميكنيم...

ولي اگر بحث به جاي باريك كشيد انواع نفرات اضافه ميشن و ميگن خدا گفته ديگه...

اگر خدا گفته ديگه براي چي بحث ميكنيم؟

ما اگر روي خدا مانور بديم اصلا نيازي به بحث و تبصره و دليل نداريم...

اميدوارم متوجه منظورم شده باشي...

توي اين بحث ما داريم براي نمره 10 برنامه ميريزيم...

20. 4 کاربر از پست مفید SaSaMc2 سپاس کرده اند .

صفحه 17 از 19 نخستنخست ... 78910111213141516171819 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)