من هم گفتم ما حداقل حجاب رو رعایت میکنیم
الان حداکثر دختران ما حداقل حجاب رو رعایت میکنن همراه با پوشاندن برجستگیها
همونطور که تو مسأله حجاب و بقیه مسائل خوب و بد داریم تو روحیانیون هم همینطور
کسی نخواست روحانیون رو خراب کنه
ایشون فقط خواستن بگن حجاب کامل به چشم سالم هم برمیگرده
سلامی مجدد
من حافظ قرآن نیستم برادر من
اگه تو نوشته هام هم دقت کرده باشین فقط گاهی اوقات از نام بعضی سوره ها که یادم بوده استفاده کردم اونم به خاطر اینکه تحقیقم در مورد حجاب بیشتر بوده
ولی قرآن گفته چه نیکوکارند افرادی که در آیات ما به جستجو پرداخته و آنها رو قبول میکنن البته متن کاملش نیست یه چیزی تو همین مایه ها بود
سلام عزيزم...
منطور شما اينه كه كسي كه چادر سرش نيست داره داد ميزنه من مجانيم؟!!!
اين يه اتهام سنگين هست...
اتفقا مجاني ها هرچي توي چشم نباشا كارشون امن تر و راحت تر انجام ميشه...
توي سربازي بارها بهم اثبات شد كه حرفه اي ها كه در واقع خطر براي جامعه به حساب ميان ... ... ...
نه برادر عزيز...
اين همه پست براي انسانيت و نماز و روزه و قرآن و امامت و توحيد توي اين سايت درج شده و هيچوقت به 16 صفحه نرسيده...
روزي كه گفتن بهشت زير پاي مادران هست...
به پوشش و دين و نژاد و سن مادر كاري نداشتن...
مادر بودن اون اصل اول هست و بقيه فرعيات...
متاسفانه ما امر به معروف ها نهي از منكر ها رو گرفتيم توي دستمون و خدا رو گذاشتيم توي جيبمون...
اگه نياز داشتيم بهش رجوع ميكنيم و الا خودمون يه پا حجت هستيم...!
البته منظورم شخص خاصي نيست و خودمم از قماش همين افرادم...
متاسفانه بايد همه برگرديم و از خشت اول شروع كنيم...
اين يه نصيحت يا فضل پراكني نيست...
يه جور خواهشه...
دختران ما نجيب ترين و مرد ترين دختران دنيا هستند...
و اين اصل اولِ...
ویرایش توسط SaSaMc2 : 20th April 2013 در ساعت 07:35 PM دلیل: بنا بر درخواست دوستان اديت شد...
بسم الله الرحمن الرحیمیه بی حجاب نه یه خیابون بی حجاب البته باحجاب هم حیلی داریم. بعد آثار بی حجاب در اجتماع فقط الگو گرفتن نیس. بجز کتابها تو همین نت میتونی آثار بی حجابی رو جستجو کنین. بعد کسی نمیگه یه بزرگتر میبینه و حجابشو عوض میکنه بلکه کوچیکا الگو میگیرن..این تازه یکی از هزاران آثار بدش هست. خانم somayefarid هم گفتن که دوستی دارن که خانوادش مذهبی هست و ایشون حجاب درستی ندارن و میگن من تو تهرون بزرگ شده ام و... یعنی الگو برداری.و خانواده ای چیزی رو اجبار نمیکنن.
سلام
لنگش هم همینجاست که بعضی از مسئولین قدیمی برا رای جمع کردن قانون شکنی کردن و قانون رو نشونه رفتن و اجتماع ما هم بدون دلیل و تحقیق پذیرفت.
اونی که با نوامیس مردم بازی نکرده و نوامیسش همه حجاب خودشونو رعایت کردند غیرت علوی داره. بعضیارو نبین که فقط ادای غیرت بودن رو در میارن در حالی که میبینی زنانشون یا دخترانشون رو آرایش میکنن تا همه تو خیابون نگاهشون کنن و وقتی یکی چیزی میگه الکی غیرتی میشه. غیرت چنین فردی کشک است.عقل اینو میگه. خودش خانمش رو چرا برا دیگران آرایش میکنه؟ این فرذی غیرت داره؟ بنده چشاش رو درمیارم چون نه به نوامیس مردم کاری داشته ام و نه ناموسم خودشو به نمایش گذاشته البته خدا میدونه که خودشون حجاب رو انتخاب کرده اند.پس غیرت دارم و غیرتم از نوع کشک نیست.
بنده چنین حرفی نزده ام.چون ذره ای از غیرتم کم نشده. هم ناموسم با انتخاب خودش حجاب رو رعایت کرده و هم با نظر خدا با اینکه مجردی بزرگ شده ام چشمامو به ناموس مردم ندوخته ام.
کار گشت ارشاد رو به غیرت ربط میدین؟ چرا؟ همین شوهر و پدر چرا دختراشو برا یه شهر آرایش میکنه اون وقت به یه مامور غیرتی میشن و خونشون به جوش میاد؟این تناقض نیست؟
البته همۀ مامورها رو تایید نمیکنیم اما نهاد گشت ارشاد وظایفی دارند که طبق قانون باید اجرا کنند. هر کسی قانون بشکنه سنگ رو سنگ بند نمیشه.قانون شکن خودشو در معرض تیغ قرار میده. گشت ارشاد همه رو نمیگیره اونایی که وضعشون افتضاحه رو میگیره.باز عملکرد ماموران همشون شاید درست نباشه اما نهاد گشت ارشاد برا اجرای قوانین حجاب است.
شما خودتون میپرسین و خودتون جواب میدین. شاید ما هم حرفای دیگه داشته باشیم
کدوم حرف زور؟ وقتی قانون شکنی میکنن منطقی قانون رو میشکنن؟ برا اجرای قانون اینا تازه قاطعیت رو میخوان پیاده بکنن. تازه اونم برا کسانی که وضعشون واقعا افتضاحه.
پس باید با همه منطقی حرف بزنن. به دزدان و ارازل و اوباش و... هم کاری نداشته باشن؟ اول به همه میگین وظیفتون احترام به قوانین است بعد هزاران بار توصیه کرده اند و ... الان دیگه میبینن بابا دیگه به آخرین مرحله باید پرداخت اونم جلوگیری از بی بند وباری.
آدم باید برا کاراش منطق داشته باشه بعد از دیگران انتظار.
واقعا فکر میکنین به بی حجابی مربوط نیس؟ پس یه تحقیقی بکنین. از روان و صفات آدما گرفته تا علل بروز چنین حوادثی. یه کالبد شکافی منطقی بکنین.
انسان باصفات و ویژگیها و خواستهایی آفریده شده و علل بیرونی برا این خواستها وجود داره و حد اعتدال گفته شده اگه خارج بشه صفات به هم میریزه و از اعتدال خارج میشه.یه تحقیق کاملی بکن
خب به عمل کار برآید به سخن رانی نیست.دونستن کافی نیس
نه بنده چنین حرفی نزده ام که بگم فقط برا حرمت شهداست بذارین از اول قصدم رو بگم بعد خودتون قضاوت کنین.
بنده حرف شهدارو برا بحث با شما نیاوردم چون از نقل قول خارج کردم تا به عموم بگم. حرف شهدارو به خاطر رعایت کردن قوانین و احترام گذاشتن به معیارها آوردم تا بگم به قوانین کشورمان احترام بگذاریم چون اولا98درصد رای آورده و دوما این همه شهید داده ایم. شهیدرو برا معیارها گفته ام. بله حجاب اول برا خودتون بعد برا خانوادتون بعد برا اجتماعتون بعد برا احترام به قوانین خوبه اما با رعایت نکردن حجاب زحمات شهیدان و خونشون رو نادیده میگیریم. بنده نگفته ام حجابت رو بخاطر شهدا رعایت کنیم بلکه گفتم اگه رعایت نکنیم حتی به خون شهدا ظلم کرده ایم. اصلا در بحث با شما هدف بنده حرف زدن از شهدا نبود بلکه خودتون وارد کردین. میتونین برگردین ببینین. بنده حرف شهدا رو از نقل قولتون خارج کرده بودم و یه اصلی رو به عموم یادآور شدم.حتی بنده نمیخواستم از قرآن بگم شما اشاره به سوره ها کردین و بنده خوشحال شدم و در جوابتون به سوره ها اشاره کردم.
نه، خدا اجتماع مسلمین رو مهمتر میدونه. درسته کار شما اول به خودت ضرر میزنه اما اجتماع هم تحت تاثیر اعمالمون قرار میگیره.«تعونوا علی البر و التقوی و لا تعاونوا علی الاثم و العدوان» در کارهای نیک باهم همکاری و تعاون داشته باشین و در کارهای گناه و تجاوز و ... همکاری نکنید. خدا به ما میگه در کار خوب باهم باشیم نه در کارهای زشت. حالا حجاب خوبه یا بی حجابی؟ کدوم زشته؟در کدوم باید همکاری کنیم و در کدوم نباید همکاری کنیم؟
ببینین شما واضعان قانون رو اصلا در نظر نگرفتین. قوانین ما اسلامی هستند.وظایف حکومت اسلامی چیه؟کدوم قانونمون خلاف اسلام است؟
نه فکر کنم قانون گذاشتن که زن اول باید راضی باشه. البته اگه اشتباه نکنم. بعد کسی نمیتونه تشخیص بده که کی رعایت میکنه. اینو قرآن برعهدۀ فرد گذاشته. اگه نظر بنده رو میپرسین 2تا زن گرفتن درست نیست مگر اینکه زن اول راضی باشه، یه دلیل فقط میارم چون خونواده از هم میپاشه که نشانۀ بارز بی عدالتی هست.
گفتم که درمورد مدرسه زیاد حرف نمیزنم . خوب نیست . یه چیزی بگم مدرسه نه. عملکرد مدیران و معلمان و دانش آموزان که یقینن در مدرسه هستند.شاید شما رد بکنین اما حقیقت محض است.بنده یه پست مدرسه خلاف به خطورم نخورده زیاد دیدم. بیخیال مدرسه. شما طوری حرف میزنین که انگار از دانشجو و تحصیل کرده ای که سنش بالاست میگین. از ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان حرف میزدیم. دوس ندارم عمقی به این مطلب بپردازم.جز ناراحتی چیزی نداره. خاطرات تلخ و نگفتنی زیاد هست. به بی حجابی برسیم.
الهی؛ تشنگی ام را در کسب علم و عملم را در آنچه رضایت توست قرار بده.
آمین
بله؟!! شما برین ریشه های انقلاب و جنگ رو مطالعه بکنین بعد بگین.اصلا از رهبر کشور میشه فهمید برا چی انقلاب شد و بعد جنگیدیم. شما ایرانی نیستین؟از تاریخ ایران خبر ندارین؟
این فقط نظر شماست.مابخاطر اسلامی شدن انقلاب و جنگیدیم دلایل دیگه فقط حکم جانبی دارن
احترام به قوانین اجتماع در هر کشوری اجبار است. مگه کدوم قانون ما خلاف قرآن است؟حجاب مگه خلاف قرآن است؟
موضوع بحث ما بیحجابی است. شما حرفاتون عوض میشه. از بیحجابی میگین یا باحجابی؟اول اینو مشخص کنین بعد.
اونایی رو که گشت ارشاد میگیره جزو حجاب ها حساب نمیشن.اصلا اینا مستقیما خلاف قرآن رو پیاده میکنن برا همین میگیرن.حجاب یعنی پوشانده شدن زیبایی و عوامل تحریک آور.
الته بنده باز نمیدونم شما از کدام قشر میگین
میشه بگین حجاب کامل چه ربطی به چشم آقا داره؟ نگاه برا خودش فلسفۀ دیگه ای داره.
خوب و بد روحانیون در اجتماع که نمود ظاهری نداره. داره؟بدشون در خلوت خودشون بد هستند.البته بنده نمیخوام این بحث به روحانیون عزیز کشیده بشه و به بحث ما مربوط نمیشه.فقط از دوستمون پرسیدم و اینو اگه خودشون میخواستن جواب میدادن بهتر بود. چون بحث من و شما رو حجاب است در این صورت به بیراهه کشیده میشه.
آمین
علیک السلام عزیز
خوبین انشاالله؟
عزیز حرف ما رو چادر نیست رو حجابه که شاید یکی باچادر و یا یکی با مانتو و... رعایت کنه .و مجانی ما با این برداشتتون فرق داره عرض میکنم، ببینین عزیز، شما وقتی از مال و دزدیدن حرف زدین یعنی یه چیز برداشتنی. وقتی یه بی حجاب از جلو چشتون رد بشه ازش اجازه میگیری نگاش کنی یا پول میدی نگاش کنی؟ یا همینجوری نگاش میکنی؟ وقتی بیحجابی و دزدیدن در میان باشه پس در اینصورت نگاه کردن هم مجانی میشه.چون پول نمیدی.
پی بی حجابی و دزدی و نگاه و... همون مفاهیم مجانی رو میاره که البته خودتون اشاره کردین و آخر هم به نگاه اشاره کردین برا همین بنده گفتم نیازی به دزدی نیس مجانیه. نمیدونم مجانی رو چطور برداشت کردین اما اگه کلمات بی حجابی و دزدی و نگاه رو جمع کنین میشه مجانی نه دزدی.
نه عزیز اتهام نیست یه حقیقته.توضیحش رو هم بالا گفتم. و این بهترین جواب برا تشبیه خانم به مال و دزدی و نگاه است
نمیدونم منظورتون از مجانی چیه اما منظور ما همون بی حجابها و به نمایش گذاشتن زیبایی ها هستن که مجانیه عزیز. مخفی هم نیس. اصلا برا همین خودشونو به نمایش میذارن تا همه نگاه کنن تازگی ها هم آقایون خیلی باهال شدن خانمهاشونو به نمایش میذارن.
چون عزیز بحثی ایجاد نشده. بحث یه کار بسیار بسیار خوبی هست که متاسفانه به دید منفی بهش نگاه میکنن. در بحث فکرها به فعالیت وا داشته میشه. البته بحث نه جدل و توهین.چه ایرادی داره بحث سالمی داشته باشیم.یاد میگیریم.من خودم خیلی یاد میگیرم.
خب قربونت بشم، مادر و احترام و مقامش رو کسی نفی نمیکنه.بحث رو موضوع حجاب است. و این قضیه اصلا به مادر بودن یا نبودن مربوط نمیشه.
اصلا اینجا امر به معروف و نهی از منکری در کار نیست بلکه یه بحث بسیار خوب و مفید و منطقی است و به همدیگه احترام میذاریم.
آخه اینجا بحث میکنیم ما کاری نکردیم .یه بحثی دربارۀ حجاب
خب این خاطرتون به بحث مربوط نبود برا همین زیاد بهش اشاره نشه بهتره
آمین
سلام عزيزم...
مشكل هميشه همين نوع بحث كردن هاست...
چرا بحث ميكنيم؟
چيزي ياد بگيريم؟
چيزي ياد بديم؟
يا روي عقيده خودمون پا فشاري كنيم و كم نياريم؟
ما داريم درباره حجاب و اثر اون بحث ميكنيم...
ولي اگر بحث به جاي باريك كشيد انواع نفرات اضافه ميشن و ميگن خدا گفته ديگه...
اگر خدا گفته ديگه براي چي بحث ميكنيم؟
ما اگر روي خدا مانور بديم اصلا نيازي به بحث و تبصره و دليل نداريم...
اميدوارم متوجه منظورم شده باشي...
توي اين بحث ما داريم براي نمره 10 برنامه ميريزيم...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)