دوست آشنا
* Robo milad * عزیز سلام خوبی؟ تو فوتبال ما متاسفانه خیلی چیزا فراموش شده اما بازم یک چیزایی هست که میشه از فوتبال یاد گرفت من اعتقادم اینه که شاید خدا می خاد ازمایشم کنه شاید بخواد به من یاد بده که باید برای رسیدن به ارزوهات باید تلاش کنی اینم بگم معمولا من به هرچی میرسم خیلی سختی می رسم و باید در راهش تلاش کنم دیگه برام عادی شده به هرچی که بخوام برسم راحت بدست نمیاد میترسم که خدا در حال ازمایشم هست و من نبایداز این ازمایش سرافکنده بیرون بیام بخاطر همینه از تلاش کردن خسته نمیشم
این روزگار بد کرده با قلبم، کم بوده از این زندگی سهمم
دلیل می بافم برای عــــشق، برای چیزی که نمی فهمم***///همگی خداحافظ\\\***
دوست آشنا
نارون1 عزیز سلا خوبی این جملت چقد قشنگ بود حتی طولانی ترین مسیرها نیز
با یک گام شروع می شود خب منم به این جملت اعتقاد دارم بخاطر همینم نا امید نمیشم شاید گام بعدی همان گام موفقیت باشد با شما و استاد رضلیی عزیز هم موافقم ادم نباید خودشو وقف چیزی کنه خدا روشکر منم نکردم اما فوتبالو وقت بیشتری گذاشتم
دوست آشنا
حسین مت عزیز سلامخوبی ؟خوشی؟ راستش ایدت ایده ی خوبی هست اما نیاز به صرف زمان بالا و هزینه بالایی هست سال پیش که گیتی پسند بودم قرار بود برن لیگ 1 یک تیمی بخرن و صحبت 5 تا 7 میلیلرد بود برای خریدن تیم دست 3 هم 2 میلیارد تقریبا و باید از صفر شروع کرد و خیلی وقت گذاشت و افراد مجرب رو پیدا کرد و به اونا حقوق داد قبول کنید کار بسیار زمان بر و سختی است که اول سرمایه گذار باید پیدا شه و بعد بقیه اقدامات را انجام داد ممنون از کمکت حسین مت عزیز
دوست آشنا
david77 عزیز با حرفت موافقم وتا جایی که سنم راه بده تلاش میکنم اگر نشد باید یک فکر اساسی کنم که باید چکار کرد ممنون از لطفت
ویرایش توسط M.A.A.H.R : 18th August 2012 در ساعت 02:21 PM
دوست آشنا
دوست آشنا
انيشتين:تنها موتوري كه از تمام موتورهاي بخار,الكتريكي,.... برتر است موتور اراده است
فقط ميتونم بگم تا جايي كه ميتواني تلاش كن و بقيه رو بسپار دست خدا
خدا بزرگه........![]()
همكار تالار اخبار
سلام. مرسي. هميشه بوده زدوبند تو فوتبال ما كه توش نبوديم ولي هميشه شنيديم. به نظرم شما بازم تلاشتو داشته باش. چون قطعا اگه شما آشنايي داشتي خيلي زودتر از اين ها وارد عرصه فوتبال ميشدي!!
شما كه تا اينجا تلاش كردي از اين به بعد هم برو جلو تا يه روزنه اميدي باشي برا كسايي كه مث شما هستن.![]()
استعدادهای برتر
کاربر جدید
سلام
وقت نکردم از مطالب بقیه استفاده کنم در این حد بگم که خدا بیکار نیس هر دقیقه بیاد بدبختایی مثه من و تو رو امتحان کنه از مصلحت و تقدیرم بیا پایین. ولی همچینم جیبت خالی نیس چون حسابی واسه خودت گشتی. به فوتبال به عنوان تفریح فکر کن.تمام
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)