-
طرحهای جدید چادر برای بانوان! (+عکس)
http://www.seemorgh.com/DesktopModul...iles/60936.jpg
با توجه به افزایش مشارکتهای اجتماعی بانوان و وجود سلیقه های مختلف در نسل جوان و لزوم ایجاد تنوع در پوشش و ارائه الگوهای ایرانی و بومی با حفظ شان زن مسلمان و عدم بهره گیری از ...
با توجه به افزایش مشارکتهای اجتماعی بانوان و وجود سلیقه های مختلف در نسل جوان و لزوم ایجاد تنوع در پوشش و ارائه الگوهای ایرانی و بومی با حفظ شان زن مسلمان و عدم بهره گیری از مدلهای غربی، مدتی است طراحان در سراسر کشور اقدام به طراحی، تولید و توزیع انواع جدید پوشش های اسلامی نموده اند.
طرح های جدید چادر ایرانی با هدف ایجاد آسایش و راحتی هر نوع فعالیت اجتماعی را با حفظ پوشش کامل مسیر می سازند.
صرفا با هدف اطلاع رسانی و ترویج الگوی پوشش برتر، اقدام به انتشار چند نمونه از طرح های جدید چادر نموده است.
-
پاسخ : طرحهای جدید چادر برای بانوان! (+عکس)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m a h 3 a
طرحهای جدید چادر برای بانوان! با توجه به افزایش مشارکتهای اجتماعی بانوان و وجود سلیقه های مختلف در نسل جوان و لزوم ایجاد تنوع در پوشش و ارائه الگوهای ایرانی و بومی با حفظ شان زن مسلمان و عدم بهره گیری از مدلهای غربی، مدتی است طراحان در سراسر کشور اقدام به طراحی، تولید و توزیع انواع جدید پوشش های اسلامی نموده اند.
طرح های جدید چادر ایرانی با هدف ایجاد آسایش و راحتی هر نوع فعالیت اجتماعی را با حفظ پوشش کامل مسیر می سازند.
:-/ اینا که هر کدومه چند ساله هست پس کو اون مدل جدیدش :-/ :-? اینا همون چادر ایرانی و ملی و دانشجویی و عربی و قاجاری و معمولی هست کدومشون جدیده :-/ .
از همه جالب تر مدل قاجاری هست خیلی خوبه ;) .
-
من هم تعجب كردم !!!!!
آخه طرح تازه ايي نديدم
ولي چون جديدا قراره با مثلا بد حجابي مبارزه بشه اين تايپيك رو زدم
طرح مدل قاجاري !!:-o
من كه وحشت مي كنم اينارو سركنم چون نه تنها دست و پام رو مي گيريه بلكه . . .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آبجی
چادر ایرانی و ملی و دانشجویی و عربی و قاجاری و معمولی هست .
عجب اسمهایی :)):-&:-&
ولی من که تن زنها چادر میبینم همشون یکی دو مدل بیشتر نیستن8->
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m a h 3 a
من هم تعجب كردم !!!!!
آخه طرح تازه ايي نديدم
ولي چون جديدا قراره با مثلا بد حجابي مبارزه بشه اين تايپيك رو زدم
طرح مدل قاجاري !!:-o
من كه وحشت مي كنم اينارو سركنم چون نه تنها دست و پام رو مي گيريه بلكه . . .
اره یه چادری هست اسمش مدل قاجاری هست خیلی راحته برای مامانایی خوبه که نی نی کوچولو دارن عکسشو پیدا میکنم الان میزارم ;)
-
این هم چادر قاجاری یا همون قجری خیلی راحته :
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آبجی
ببینید هم مانتو هست هم چادر برای همین میگم خیلی راحته ;)
کجا راحته اسکلتی که تنش کردن از عکس معلومه داره خفه میشه!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
big-brother
کجا راحته اسکلتی که تنش کردن از عکس معلومه داره خفه میشه!
راحته شما نگران اون مانکن نباش ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آبجی
راحته شما نگران اون مانکن نباش ;)
مخصوصا تو تابستون {drooling}
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آبجی
این هم چادر قاجاری یا همون قجری خیلی راحته :
به نظر من که خیلی شیکه ...
از نظر راحتی هم جوریه که در تابستان خیلی آدم احساس گرما نمی کنه و همچنین حجاب کامل هم حفظ شده ;)
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Big-brother
مخصوصا تو تابستون {drooling}
اقا مسعود شما نگران این چیزا نباش شماکه نمیخوای بپوشی اونی که چادر سرش میکنه براش سرما و گرما مهم نیست مهم براش حفظ چادرشه مهم براش حرمت چادرشه که حفظش کنه اینا همه حاشیه هست .
موفق باشی . دیگه دلیلی نمیبینم که توضیح بدم {happy}
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آبجی
اقا مسعود شما نگران این چیزا نباش شماکه نمیخوای بپوشی اونی که چادر سرش میکنه براش سرما و گرما مهم نیست مهم براش حفظ چادرشه مهم براش حرمت چادرشه که حفظش کنه اینا همه حاشیه هست .
من با زوری بودنش مخالفم فقط;)8->
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مصطفی
به نظر من که خیلی شیکه ...
از نظر راحتی هم جوریه که در تابستان خیلی آدم احساس گرما نمی کنه و همچنین حجاب کامل هم حفظ شده ;)
درسته خیلی هم راحته 8->
-
زمان تمام حکومت هایی که بخوان به زور حجاب بزارن سر مردم ویا بخوان به زور حجاب رو از سر مردم بردارن زود تموم میشه!
-
یه ایرادی اینجا وجود داره
با وجود اینکه در جوامع اسلامی طرح زیبا و جالب و شیکی برای زنان مسلمان داده شده ولی نمی دونم چرا کشور عزیزمون هنوز چسبیده به این چادر !!!!!!!!
چادر قاجاری خوب معلومه برای دوره قاجار بوده نه دوره ما !!!
اگه غرض حفظ حجابه چرا سیاه چرا اینقدر بسته اینقدر دموده !!! بدون ایجاد هیچ خلاقیتی بی هیج روحی !
بدون در نظر گرفتن درک و حس زیباشناسی
یه زمانی تو دوره جاهلیت چادر سر می کردن
ما هم باید پیروی کنیم !
من تا اونجاییکه شنیدم تاریخچه چادر برمیگرده به کشور الجزایر هیچ سنخیتی با فرهنگ ایرانی نداشته
نمی دونم چطور پا گذاشته به فرهنگ ایرانی !
اینها هم تیپ اسلامی :
اما این کجا و اون کجا :
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M A H 3 A
با وجود اینکه در جوامع اسلامی طرح زیبا و جالب و شیکی برای زنان مسلمان داده شده ولی نمی دونم چرا کشور عزیزمون هنوز چسبیده به این چادر !!!!!!!!
چرا:-/:-?
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M A H 3 A
یه ایرادی اینجا وجود داره
مگه اینا چشه شون هست :-/
نقل قول:
خیلی چیزا مال زمان قدیم بوده اما الان داره استفاده میشه فکر نمیکنم به این دلیل که چیزی که قدیمی شده باشه باید کنار گذاشته بشه یا چیزی که زمان زیادی هست داره استفاده میشه
نقل قول:
اگه غرض حفظ حجابه چرا سیاه چرا اینقدر بسته اینقدر دموده !!! بدون ایجاد هیچ خلاقیتی بی هیج روحی !
چون بهترین رنگش همینه یه سوال از خودت دارم تو که میگی چر اسیاه اگه یه چادر با رنگ نارنجی بهت بدن سرت میکنی خودت که میگی دموده شد ( واقعا متاسفم که از این کلمه استفاده کردی ) حالا من ازت میپرسم تو رنگ بنفش امروزی که مد هست و به خودت دموده نیست رو حاظری به عنوان چادر سر کنی ؟؟؟
نقل قول:
الان زیبا شد؟؟؟ با رنگ بنفش رنگ ساله
نقل قول:
ما هم باید پیروی کنیم !
مهسا جان واقعا متاسفم درسته باید نظرمون رو بگیم ولی نباید به هم توهین کنیم که یعنی الان هر کسی چادر سر میکنه هنوز هم جاهله متاسفم واقعا تنها کلمه ای که تونستم بگم همینه
نقل قول:
من تا اونجاییکه شنیدم تاریخچه چادر برمیگرده به کشور الجزایر هیچ سنخیتی با فرهنگ ایرانی نداشته
نمی دونم چطور پا گذاشته به فرهنگ ایرانی !
خیلی چیزا با فرهنگ ما نمیخونه و غربی هست چرا اونها رو نمیگی ؟؟؟ نمیخوام بحث کنم یا وارد حاشیه بشم وقتی این پست رو دیدم خیلی ناراحت شدم .
چیزی نگم بهتره {worried}
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
big-brother
چرا:-/:-?
جواب اینکه جحاب چیست رو یکی به من بگه تا بگم چرا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madarshab
جواب اینکه جحاب چیست رو یکی به من بگه تا بگم چرا
اینو تو یک سایت عربی دیدم{big green}{big green}
http://scienceblogs.com/pharyngula/u.../lollipop.jpeg
8->
این که چه ربطی داره با بیننده8->
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آبجی
مهسا جان واقعا متاسفم درسته باید نظرمون رو بگیم ولی نباید به هم توهین کنیم که یعنی الان هر کسی چادر سر میکنه هنوز هم جاهله متاسفم واقعا تنها کلمه ای که تونستم بگم همینه
عجب چشمهایی داری
یه چیزی رو کلی من بگم از طرف یه ادم جوان 26ساله مجرد و....;;)
من نظر خودم رو میگم و هرکسی یک نظر خاصی داره اما دختر یا خانومی که چادر میپوشه
از نظر وقار با اون دختر یا خانومی که با ارایش توی خیابون هست ارزش داره البته به چشم من {i dont want to see}
-
من مخالف حجاب نیستم
خودم تو یه خونه مذهبی بزرگ شدم و زندگی می کنم
ولی چیزی مه ایران داره به اصطلاح ارائه می ده حجاب نیست .. . . .
-
اولن حجاب فقط به چادر خلاصه نشده و نمیشه پوششه کامل تو هر شکلش حجابه
ولی در مورد چادر من نه کاری به تاریخچش دارم نه کاری به اجباری بودنو نبودنش
ولی تو این تایپیک یه مسئله ای خیلی آزار دهندس و اونم لحن بعضی از دوستانه
من فک می کنم باید یاد آوری بشه که ما نوادگانه کورش کبیر هستیم کوروشی که تو منشورش اشاره کرده وقتی کشوری رو تصرف می کرده به عقاید و افکارشون احترام میذاشته
برام عجیبه که ما ها حتی به خودمونم احترام نمیذاریم
این نوعه برخورد واقعن درسته؟
هیچ دو نفری تو دنیا مثه هم فکر نمی کنن پس قرار نیست اگر کسی مثله ما فک نمی کنه بهش توهین کنیم و اونو عقب مونده و جاهل خطاب کنیم
شما یه دلایلی داری برا اینکه فک می کنی چادر خوب نیست و منم یه دلایلی دارم که فکر می کنم چادر مناسبه تضاد فکری جدای از فرهنگ برخورد با مسئله هس
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
big-brother
اون شکلات سمت چپی رو یادمه به یک زن با حجاب تشبیه کرده بودن که دور و برش هیچ ادمی نیست منظور مزاحم و سواستفاده چی ولی اون شکلات سمت راستی با اون مگسهای دور وبرش نمونه بارز یه زن بی حجابه اینو قبلا بچه ها تو سایت گذاشته بودن فکر کنم رو بیلبورد یکی از کشورهای عربی بود برای تبلیغ که خیلی هم جالب بود ;) واقعا هم همینه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آبجی
واقعا هم همینه
چرا واقعا هم همینه؟
کشوری مثل عربستان که زنها حتی روبند(:-/)دارند فساد چقدر هست
یا همین افغانستان کنار خودمون{worried}
تحلیل یک وبلاگ انگلیسی از این عکس
I don't know who should feel more offended, the women who are compared to a piece of candy or the men who are compared to flies. I do know who should feel more threatened, though: the women who are seeing men promoted as being unable to resist temptation
ترجمه گوگل{thumbs down}:
من نمی دانم که باید احساس جرم ، زنانی که به تکه آب نبات و یا مردانی که به نسبت در مقایسه با مگس. من نمی دانم که باید بیشتر احساس خطر ، هر چند : زنان که از دیدن مرد بودن قادر به مقاومت در برابر وسوسه میرسند.
-
حجاب که فقط حجابه ظاهر نیس
آدمی که خودش به چیزی اعتقاد نباشه و قصدش بی بند و باری باشه تو هر قالبی کاره خودشو می کنه
این پوشش برای یه شکلات در نظر گرفته شده نه برای فلفل
-
متاسفانه این تو کشور ما رواج داره :
شرمنده از همه معذرت میخوام که اینو گذاشتم ولی چیزی هست که باید قبول کنیمش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آبجی
بهتر بود از گشت های ارشاد ایران فوق اسلامی هم میزاشتی:-&
به نظر من هم حجاب زوری خوب نیست هم برداشتن حجاب زوری
نقل قول:
قصدش بی بند و باری باشه تو هر قالبی کاره خودشو می کنه
موافقم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آبجی
متاسفانه این تو کشور ما رواج داره :
شرمنده از همه معذرت میخوام که اینو گذاشتم ولی چیزی هست که باید قبول کنیمش
دختران ترکیه برای برداشتن حجاب گریه میکنند :
دختران ایران اسلامی نیز برای داشتن حجاب گریه میکنند :
نمی خواهم دیگه در این باره بگم شاید به بعضی ها بر بخوره
شاید هم بعضی ها فکر میکنن یا اینجوری بهشون گفتن که بد حجابی یا نداشتن چادر یعنی .....ولش کن بهتره که دیگه زیاد درباره اش صحبت نکنم
هرکسی عقایدی داره
موفق باشین
البته از دوستمون بابت تاپیکش تشکر میکنیم و اینکه بحث به اینجا رسید و دید بقیه دوستان شفافتر شد {nerd}
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hengameh
آدمی که خودش به چیزی اعتقاد نباشه و قصدش بی بند و باری باشه تو هر قالبی کاره خودشو می کنه
اره
اما با این کار و اگه جلوش گرفته نشه خیلی ها رو به منجلاب میبره
همون موضوع یه سیب خراب میمونه
البته منظور من فقط خانومها نیستن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madarshab
نمی خواهم دیگه در این باره بگم شاید به بعضی ها بر بخوره
شاید هم بعضی ها فکر میکنن یا اینجوری بهشون گفتن که بد حجابی یا نداشتن چادر یعنی .....ولش کن بهتره که دیگه زیاد درباره اش صحبت نکنم
هرکسی عقایدی داره
موفق باشین
البته از دوستمون بابت تاپیکش تشکر میکنیم و اینکه بحث به اینجا رسید و دید بقیه دوستان شفافتر شد {nerd}
موافقم دوستان هم توهین های خوبی کردن دستشون درد نکنه @};-
بهتره دیگه بحث رو ادامه ندیم ولی کاشکی تو اعلام نظراتمون حفظ احترام همدیگه رو هم رعایت میکردیم (الان خوب شفاسازی شدیم{big green} ). به شخصی توهین نمیکردیم علیه کسی جبهه نمیگرفتیم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hengameh
اولن حجاب فقط به چادر خلاصه نشده و نمیشه پوششه کامل تو هر شکلش حجابه
ولی در مورد چادر من نه کاری به تاریخچش دارم نه کاری به اجباری بودنو نبودنش
ولی تو این تایپیک یه مسئله ای خیلی آزار دهندس و اونم لحن بعضی از دوستانه
من فک می کنم باید یاد آوری بشه که ما نوادگانه کورش کبیر هستیم کوروشی که تو منشورش اشاره کرده وقتی کشوری رو تصرف می کرده به عقاید و افکارشون احترام میذاشته
برام عجیبه که ما ها حتی به خودمونم احترام نمیذاریم
این نوعه برخورد واقعن درسته؟
هیچ دو نفری تو دنیا مثه هم فکر نمی کنن پس قرار نیست اگر کسی مثله ما فک نمی کنه بهش توهین کنیم و اونو عقب مونده و جاهل خطاب کنیم
شما یه دلایلی داری برا اینکه فک می کنی چادر خوب نیست و منم یه دلایلی دارم که فکر می کنم چادر مناسبه تضاد فکری جدای از فرهنگ برخورد با مسئله هس
مشکل ما اینجاست که تصور می کنیم کسی که خلاف جریان آب شنا می کنه هیچی حالیش نیست
من هم دقیقا به خاطر لحن برخی ار دوستان خیلی رک به تحلیل برخی از مسائل ( از دیدگاه خودم )پرداختم
افتخار می کنم همزبان های ترک عزیزم اینقدر فرهنگ زیبای اسلامی براشون جا افتاده که بین حجاب و چادر رو بفهمند
توی کشور ترکیه هیچکس چادر سر نمیکنه ولی قریب به اتفاق با حجاب کامل در میادین حاضر می شن
حتی خانم هاییکه به دلیل علاقه به شغل شون مجبور به برداشتن روسری شدند کلاه گیس اسلامی استفاده می کنن تا هم حجاب شون رو رعایت کنند و هم به فعالیت های اجتماعی شون برسن
اما تو کشور ما یه جای اینکه فرهنگ اسلامی رواج پیدا کنه در مقاطعی از سال به ویژه تابستان می ریزن تو خیابون خانم های باآبرو رو به دلیل به اصطلاح بدحجابی روانه بازداشتگاه می کنن این طرح 15 روز نشده تموم می شه و دوباره سال بعد آغاز می شه
مسئله اینجاست ما هی داریم روشهای غلط اثبات شده رو در جامعه تکرار می کنیم . . . .
بدون اجرای راه کار درست
آیا چون عده اندکی دوست دارن حجاب به روش خاص و اجباری اونها در جامعه پیاده بشه بقیه باید مطیع باشند !
پس لطفا گوسفند نباشیم . . . .
-
نقل قول:
اما با این کار و اگه جلوش گرفته نشه
با چی جلوش گرفته بشه با گشت ارشاد که باعث خودشکی و حتی طلاق هم شده
جالبه خودشون میگن این تهاجم فرهنگی غرب هست اما خودشون برای مقابله از ابزار سخت استفاده میکنن این یعنی شکست
نقل قول:
همون موضوع یه سیب خراب میمونه
پس همه ی زنان در غرب مثل سیب خراب میمونن:-/
اونجا که زنهاش خیلی اجتماعی تر از ایران هستن و اکثر کارهای مردها رو انجام میدن بدون مشکل :-?
نقل قول:
البته منظور من فقط خانومها نیستن
ایران جامعه ی مرد سالاری داره
در صورتی که تو قران برای زن و مرد به یک اندازه تاکید شده چرا فقط زن ها حجاب دارن:-/
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
big-brother
پس همه ی زنان در غرب مثل سیب خراب میمونن:-/
اونجا که زنهاش خیلی اجتماعی تر از ایران هستن و اکثر کارهای مردها رو انجام میدن بدون مشکل :-?
ایران جامعه ی مرد سالاری داره
در صورتی که تو قران برای زن و مرد به یک اندازه تاکید شده چرا فقط زن ها حجاب دارن:-/
اون دوستمون گفت اگه یکی میخواهد بی بندبار باشه لطفا پست رو کامل تر بخون
زنهای توی غرب ربطی به بی فرهنگی و یا کوته بینی کشورهای دیگه نداره که داشتن حجاب رو نوعی زندانی بودن میدونن و فکر میکنن که چادر یعنی زندان و عقب ماندگی (قصد توهین به شخص خاصی رو ندارم در صورتی که توهین شده نامه بدین پاکش کنم و از قبلش عذر میخواهم)
قانون برای همه یکسانه فرقی هم بین زن و مرد نمیزاره اما شما این رو میگی اما توی دانشگاه من با یه نفر جروبحثم شد چون طرف دختر بود حق رو به اون دادن این کجاش مرد سالاریه:-??
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آبجی
بهتره دیگه بحث رو ادامه ندیمم .
چرا:-/
در عرض چند ساعت این بحث خوب رو راه انداختم مگه بده؟:-/
پاسخ ها 31
نمایش ها153
-
نقل قول:
انگاری بگی نماز مال 1400 سال قبل بوده پس کهنه و قدیمی شده ... {i dont want to see}
نقل قول:
خب پس چه رنگی ؟ :-?
بنفش خوبه ؟
یا زرد ؟
شما فرض کن چادر یا لباس زرد بپوشی ، توی خیابان انگشت نما میشی که این همون لباش شهرته ... ;)
نقل قول:
ما هم باید پیروی کنیم !
خب اجباری نیست همه چادر سر کنن ... کافیه حجاب رو کامل کنیم.
ولی این چیزی از کامل بودن حجاب برتر ( چادر ) کم نمی کنه.
دلیل اصرار بر چادر اینه که حجاب برتر به شمار میره ... ;)
نقل قول:
من نظر خودم رو میگم و هرکسی یک نظر خاصی داره اما دختر یا خانومی که چادر میپوشه
از نظر وقار با اون دختر یا خانومی که با ارایش توی خیابون هست ارزش داره البته به چشم من {i dont want to see}
خب این از خواص چادره ( حجاب برتره ) ...
چرا که ارزش زن رو در نظر مرد بیشتر و حق جسارت رو از مرد میگیره.
-
حاجی خوده شما هم مثل اینکه بدتون نمی آد لباس دوره قاجاریه یا صفویه یا . . .بپوشی !{tongue}
من نگفتم چادر رنگی ؟ گفتم چادر اصلا برا ما نیست !!!
منظورم این بود :
الان دوره ایی که باید به جای پیروی از مدهای قدیم برای جذب جوانان به حفظ حجاب باید به ارائه طرحهای زیبا از پوشش با حفظ حجاب بپردازیم
مثل طرحهایی که دادم تو صفحات قبل !
-
-
نقل قول:
چرا که ارزش زن رو در نظر مرد بیشتر و حق جسارت رو از مرد میگیره.
پس یعنی مردها انقدر پست هستن که باید خانوم ها خودشون رو بپوشونن که اونها جسارت نکنن؟
پس ایراد از مردهاست در این جوامع مانند ایران!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Big-brother
پس یعنی مردها انقدر پست هستن که باید خانوم ها خودشون رو بپوشونن که اونها جسارت نکنن؟
ایراد از دید شما اینه مانند همون مگس میمونه دور برو شکلات
وقتی که طرف حجاب خودش رو داشته باشه همچین مگسهایی دوروبرش نیستن {tongue}
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
big-brother
چرا به مردها توهین می کنی؟
خودت با حجاب مخالفی باش هر کسی عقاید خودش رو داره. ولی نباید به دیگران توهین کنی.
من که حجاب رو دوست دارم با حجاب احساس آرامش می کنم.