سوالات موبايل را اينجا بپرسيد ، در كوتاه ترين زمان به شما پاسخ را خواهم داد;)
نمایش نسخه قابل چاپ
سوالات موبايل را اينجا بپرسيد ، در كوتاه ترين زمان به شما پاسخ را خواهم داد;)
گوشي من n81 8gb هستش.
چند تا مشكل دارم باهاش:
1-وقتي از طريق USBاز كامپيوتر توش آهنگ مي ريزم توي گالري نميره.ميره تو attachments.چي كار كنم كه بره تو گالري؟
2-وقتي در مكاني هستم كه اينترنت وايرلس ساپرت ميشه امكان دسترسي به هيچ سايتي رو ندارم. حتي گوگل.چرا؟
3-چه طوري مي تونم از طريق گوشبم چيزي دانلود كنم؟روي قبض موبايلم مياد؟
سلام گوشی من 6300 هست ایا نرم افزار dicsheneri براش به بازار اومده یا نه ؟اگر هست اسم نرم افزارو لطفا" بگید.
سلام دوستان من چند روزي خط تلفنم قطع بود ببخشيد
فريبا خانوم با چه برنامه ي ريختي تو گوشي ؟
من پيشنهاد مي كنم با Pc suite انتقال بديد و مشكلتون حل مي شه
2- بايد تنظيمات كانكشن رو چك كني تا چند روزي ديگر آموزشش رو مي زارم واسط
3- خيلي راحته اول ميري تو سايت www.mobile9.com بعد برنامه يا هر چيزي كه مي خواهي
رووش كليك كن بعد يه شماره داره به اسمه wap id اون رو كپي كن و در تكست باكس اي آدرس :www.wap.mobile9.com پيست paste كن بعد دكمه get file رو بزن - پولشم روفيش مياد و كيلو بايتي حساب مي كنن .
سلام{thumbs down}
من يك گوشي 6210 navigator دارم كه برنامه Garmingps را روي آن نصب ميكنم،بدرستي نصب ميكند ولي هر چه ميروم برنامه نصب شده را باز كنم ، به هيچ وجه باز نميكند(يعني اصلا هيچ عكس العملي نشان نمي دهد).<برنامه ساين هم شده>لطفا مرا راهنمايي كنيد.!!!!!:-o
سلام
برادران يك سوال :
همه قطعات مربوط به شارژ سالم مي باشد ولي شارژ انجام نميگيرد !؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد ... @};-
سلام
لطفا انواع مدل های گوشی هایی که جی پی اس دارن را معرفی کنید.
سلام . دو تا سوال گوشی lg
1- با وصل کرد گوشی از راه (یو اس بی) به کام پیوتر ویروسی, گوشی ویروسی می شه؟
2- با دستگاه بلوتوث کامپیوتر هم ویروس به گوشی منتقل می شه ؟
با سلام
من روی گوشی 5800 ام یه نرمافزار Adobe reader نصب کردم که تریال یود و تا 1 ماه مهلت استفاده داشت. بعد از تموم شدن 1 ماه اون نرمافزار رو Remove کردم و بعد از یه مدت که نصب کردم دوباره پیغام میده که 30روز شما تموم شده. چیکارکنم که دوباره بتونم ازش استفاده کنم.با توجه به اینکه گوشی رو 2 ماهیه که خریدم و اطلاعات زیادی دربارش ندارم لطفا دقیق زاهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
برات یه Adobe Reader گذاشتم که تریال نیست دانلود کن، و بعد نصبش کن و حالشو ببر{big green}
دانلود
من وقتی می خواهم کلیپ هایی که از بلوتوث سیو شده را به گالری (memory carD) منتفل کنم با پیام
(not available for read_only memory card) روبه رو می شوم.طفا مرا راهنمايي كنيد.!!!!!
not available for read_only memory card
احتمالا کارت حافظه شما Read only شده، یعنی فقط خواندنی، که هیچ تغییری نمی شه روش انجام داد.
بهتر کارت حافظه رو با یک ریدر به کامپیوتر وصل کنید و بر روی آن راست کلیک کرده و به Properties بروید، و بعد به قسمت Tools بروید و سپس Check now رو بزنید و بعدش هم Start.
اگه باز هم نتونستید سیو کنید. در صورت امکان کارت حافظه رو Format کنید.;)
سلام خسته نباشید لطفا یک راه حل برای برگرداندن اس ام اس های پاک شده گوشی نوکیا 6600 ارائه بدین{happy}
کم کم داشت سوال خودم یادم میرفت
من یه گوشی دارم به نام نوکیا1200;;)
اما یه ایرادی داره اون هم اینکه پیام نمیفرسته
با گوشی ایرانسل میفرسته اما با خط همراه اول نمیفرسته
اگه بخواهم یه پیام بفرستم باهاش باید اول تنظیمات کارخانه روبزنم بعد که ریست شد میتونه یه پیام بفرسته حالا میگین من چیکار کنم
ایراد از تنظیمات صندوق ارسال هم نی
سلام من 5800 دارم وقتی دو یا سه بار فیلم میبینم صفحه اش سیاه میشه وبعد که خاموش و روشن میکنم درست میشه چیکار کنم
من گوشي سوني کا800 دارم باتريش هي يک روز نميشه تموم ميشه. تمام آيتمهاي احتمالي که باعث مصرف بيشتر باتري ميشه رو ديزيبل کردم باز بايد شارژ کنم !
البته شنيدم 2 جور باتري واسش هستش يکي معمولي که 3500 تومنه يکي هم اورژينال که 13000 تومنه
منم معموليشو گرفتم هم گوشي هم باتري چينيه
سوال بعديم اينه که کيفيت صدايش هم اصلا خوب نيست يکي که زنگ ميزنه يا من زنگ ميزنم صدا گاهي قطع ميشه يا خيلي کم ميشه
سيم کارتم هم ايرانسله
چکار کنم ؟! عيب از گوشيه يا از سيم کارت ؟ :-/
ایراد از گوشی
برای صدا با باکس یه بار دیگه فلش بزنین و فایلهای افزایش صدا رو بهش اضافه کنید که درست بشه
برای باطری هم به احتمال زیاد ایراد از باطریه که با گرفتن یه باطری دیگه متوجه میشین
اگر هم قبلا گوشی اب خورده شاید ایراد از اتصالی هایی که بعد از اب خوردگی بوجود میاد
این ایراد ها به زودی خودشون رو نشون نمیدن
باکس یه دستگاهی است که گوشی رو فلش میکنه که بیشتر موبایل فروشی ها دارن اگه خودت نداری یکی ازشون بگیر;;)
وقتی که این دستگاه رو به سیستم متصل کنی قسمت ساپورت دستگاه یه سایتی هست که میزنی بعد برو قسمت گوشی خودت و جدید ترین ورژن برای گوشی خودت رو بگیر به همراه صداش و میتونی روی گوشی خودت بذاری (نصب کنی)
ببین اگه دوستانت مثل گوشی خودت دارن یه روز باطریشون رو قرض بگیر تست بزن اگه جواب داد بهتره باطری اورژینال رو بگیری
یه راه دیگه هم داری اینکه بازر زنگ گوشی تو عوض کنی که دردسر داره برات
یادم نیست دقیق اما کدهایی بود که میزدی کیفیت صدای گوشی رو بالا میاورد بهتره از اون کدها هم استفاده کنی تا کیفیتش رو بیاری بالا این کدها مخصوصا برای گوشی های سامسونگ خیلی خوب عمل میکرد
دوست عزیز اطلاعات کامل و درست بدید .
اولا باکس اونقدر ارزون نیست که هرکی بخره تو خونش بذاره
دوما سونی اریکسون یه راهی داره بدون استفاده از باکس مشکلت حل میشه
تا حلا چند ساله که تو کار گوشیم چنین چیزی نشنیدم که کد بزنی کیفیت صدا رو بالا ببری
چون هرگوشی درایور مخصوص خودش رو داره
و اما علی جان شما می تونید درایور گوشی تو عوض کنی و این میتونه صدای گوشی تو تا حدی محدود
افزایش بده
ولی قبل از این این گد رو بزن بلندگوتو تست کن * چپ * چپ چپ * راست *
خیلی جالبه دیگه مدیر بازنشسته هم نیستیم هیف این همه زحمتی که کشیدم برای این سایت
می خواستم این آموزش رو بدم اما دیگه این کارو نمی کنم چون یه کاربر عادیم نیازی نیست
چیزی که خودم با پول یاد گرفتم رایگان تو اینجا بذارم .
اگه دوست داشتی می تونی برای آموزش به این لینک مراجعه کنی و در خواست کنی اونجا برات می ذارم
http://apcenter.ir/forums/
مرسي دوست من اما اين کدي که گفتيد رو وقتي وارد ميکنم 4 تا * مياره که Call رو ميزنم صداي پيامگير مخابراتيه
حالا اگه شکل ديگه اي بوده که من نميدونم
من کلاً گوشي رو 2 بار آپديت کردم. از طريق خود سايت سوني اريکسون که حدود 2 ساعت هم طول کشيد ! ( تازه با اينترنت ADSL ) آخرين آپديت هم اواسط پارسال بود.
يکي از آشناهام گوشي K770 داره ( 770 نه 750 ) عين گوشي K800 هستش فقط نازکتره و باتريش هم خيلي بادوام. يعني کلي فيلم ميبينه و ويبره هم فعاله و نور صفحه نمايش هم بالاست کلي هم تلفن ميزنه بازم مثل من يک روزه باتريش خالي نميشه. 3 روز طول ميکشه تا تموم بشه.
حالا من واقعاً موندم برم گوشي رو کلاً عوض کنم با يک مدل ديگه يا نه
مساله کيفيت صدا هم موقع تماس تلفني برام مهمه دائماً قطع و وصل ميشه اينم نميدونم از گوشيه يا از سيم کارت ايرانسل...
خوش حالیم از بازگشت مجددتون @};-{tongue}
شما که مدیر باز نشته هستید الان
این آرم جدید مدیران بازنشسته سایته ، چارغش خاموشه به امید روزی که برگردند و چراغشو روشن کنند @};-
خوب دوست عزیز اولا من همه مدل های موبایل رو میشناسم تا بگی K من می گم K770 {big green}
دوماً باتری گوشیتون دیگه مشکل داره اگه هم چند باتری خریدید بازم انیجوری کرده پس خیره گوشی تو ببخش
چون مشکل شارژ داره و باتری رو خیلی زود خراب میکنه که این مشکل یا مربوط به گوشیه یا مربوط به شارژرت
سوماً واسه قطع و وصلی صدا با یه سیم کارت همراه امتحانش کن (ولی خودم معتقدم ربطی به سیم کارت نداره ) شما می تونید هنگام مکالمه کمی بالای دوربین رو فشار بدید ببینید تاثیری داره یا نه چون برد آنتن sonyericsson ها اونجاست
خب اینم آخرین به نظر من گوشی تو عوض کن (چون اصولا از سونی اریکسون خیری ندیدم من همه این مدل ها رو داشتم شخصا K750 , k800 , k610, p990 )
اگه قسط خرید داشتید خبرم کنید . و سقف هزینتون رو مشخص کنید . قربانت علی جان خودت دیگه میشناسی {big green}
سلام دوست گرامی
اول از همه منظورتون رو از اطلاعات متوجه نشدم
دوم اینکه شما اگه تاپیکی میزنین جواب دوستان رو بدین به اخرین پستی که توی این تاپیک دادین قبل از این یکی دو روز مراجعه کنید مال سال 2009 است
من هم اول کار گفتم که چیزی نمیدونم و در حد راهنمایی به دوستان میگم من به خاطر یه سوال اومدم توی این تاپیک که هنوز جوابش رو نگرفتم
به پست من اگه دقت کنید نوشتم که کد رو روی گوشی سامسونگ زدم اجرا شد الان هم میگم اجرا شده بهتره یه سرچ توی گوگل بزنید تا کدها مربوطه رو بگیرین
برای باکس شما میگین قیمتش بالاست خب بدون باکس هم میشه این کار رو کرد باز هم یه سرچ بزنین توی گوگل است
نمونه اش این لینک رو من الان دیدم
http://blog4you.parsiblog.com/-346496.htm
از این نمونه لینک ها زیاده
و علی اقا بهتره بازر زنگ رو تعویض کنن شاید ایراد از اون باشه فکر کنم 1500تومان قیمتش باشه
من هم گفتم نمیگم چیزی یاد دارم چون دو سال پیش تعمیرات موبایل داشتم و الان دوساله که از گوشی متنفرم گوشی خودم 1200و دست به گوشی های دیگه نمیزنم اون هم چون مجبورم و وسیله کارم است وگرنه همین رو دستم نمیگرفتم
اگه تونستی جواب اون سوال من رو هم بدین ممنون میشم
تنها کاری که شما بیاد بکنید دو تا مرکز پیام براش تعریف کنید .
یکی ایرانسل یکی همراه اول بعد خوش سویچ میکنه
اگه بخواهم یه پیام بفرستم باهاش باید اول تنظیمات کارخانه روبزنم بعد که ریست شد میتونه یه پیام بفرسته حالا میگین من چیکار کنم
اینم بد نیست بدونی که وفتی گوشی رو ریست میکنی همون کارو میکنه
که مرکز پیام قبلی پاک میشه و گوشی از سیم کارتی که داخلشه در خواست مرکز
جدید می کنه و اون مرکز جدید با شماره مرکز پیام همراه اول ایجاد میشه
شماره مرکز پیام mci رو انیجا بنویس برام با شما ره سریالت
شماره مرکز رو به این تغییر بده و یه sms برام بفرست . اگه درست نشد اون راه حل دیگه کمی وقت میبره 9891100501+ اینم شمارم 09363382900
لطفا از شماره سوء استفاده نکنید ، فقط جنبه ی رفع مشکل دارد . با تشکر{big hug}